Това отстъпление Хъдсън има очарованието на английска селска къща

Намира се на около 10 минути път с кола до центъра на Хъдсън, Ню Йорк - дестинация по избор за творческите умове на Ню Йорк, търсещи малко повече пространство и по-бавно ритъм на живот - този провинциален дом от 1977 г. е класическа конструкция след греда, която наскоро беше реновирана от Общо събрание за двойка във филмовата индустрия и тяхното дете.

„Бяхме работили с Общото събрание по предишен ремонт и резултатът беше просто великолепен“, казват от собственици, които разделят времето си между Бруклин, Лондон и Хъдсън, където са избрали да направят тази ваканция У дома. „Къщата е построена през 70-те години, така че няма присъщия чар на стара селска къща. Мислехме, че добавянето на модерното докосване на General Assembly може да създаде нещо наистина уникално - нова комбинация от идеи и епохи. "

СЛЕД: Трапезарията беше отворена към кухнята, залата за закуска и хола по време на ремонта, за да създаде по-ефирно, подобно на таванско помещение усещане в традиционното пространство. Голяма част от дома е обзаведена от местни антикварни магазини в Хъдсън и след това балансирана с модерни елементи като светлината на масата за хранене, която е 

Месинг X приспособление от Allied Maker.

Матю Уилямс

Разположена на 4000 квадратни метра и разделена на два етажа, къщата с четири спални и три и половина баня отнема малко повече от година, за да завърши. „Когато го купихме, къщата беше в отлична форма, но в дизайнерски план се нуждаеше от много любов“, спомнят си собствениците по имейл. „Направихме два кръга ремонт на него и докато приключихме, бяхме докоснали почти всяка стая.“

На основното ниво вътрешните стаи бяха отворени, за да свържат визуално местата за събиране и да направят централната камина по-фокусна точка, докато е включена второто ниво, две стаи бяха комбинирани, за да се създаде първичният апартамент със спалнята от едната страна и самостоятелната вана и съблекалнята на други.

СЛЕД: Първоначално малка спалня на горния етаж, тази стая е била комбинирана с баня, за да се създаде място за къпане и съблекалня с камина (не е показана) за уютни сутрини. Ваната съществуваше към къщата и беше доизградена и оборудвана с Водопроводни инсталации. Стаята беше боядисана Зеленият дим на Фароу и Бол, създавайки красив тъмен контраст на ярката природа, видяна през прозорците.

Матю Уилямс

СЛЕД: Най-голямата от няколко камини в къщата, тази тухлена камина е боядисана Чехли от сатен на Farrow & Ball, за да съответства на околните стени. Тежките дървени греди бяха оставени открити и недовършени през цялото време.

Матю Уилямс

„Най-голямото предизвикателство беше да модернизираме къщата с нови водопроводни и електрически системи, без да се налага развалят откритите дървени тавани ”, признават Сара Замес и Колин Стиф от Общото събрание чрез електронна поща. И двамата веднага бяха привлечени от този архитектурен елемент и той насочи повечето от решенията им по отношение на материалите и цветовата палитра.

ПРЕДИ: С костите на пространството, като гредите и откритите дървени тавани, си струваше да се работи.

СЛЕД: Кухнята е голяма и отворена, със затворени основни шкафове и отворени рафтове отгоре. Плотът, фолиото и плаващият рафт са изцяло в бетон в кремав цвят. Хардуерът е от Хардуер на Роки планина. Таванната светлина е Сидър и Мос Алто а стенната светлина е от Atelier de Troupe.

Матю Уилямс

„За да подчертаем конструкцията, създадохме контраст със стените между тъмната настилка и тежкия таван. Кухнята, например, трябваше да бъде възможно най-неутрална, за да подчертае структурата на двете тъмни равнини отгоре и отдолу “, казват Сара и Колин. „С новия полуотворен план на пода, ние също използвахме няколко цветни стени, за да очертаем определени стаи и да се откъснем от нашето правило да подчертаваме дървения под и тавана. Например, ние избрахме Farrow & Ball's Green Smoke в основната баня, за да създадем елегантно и успокояващо пространство за къпане и медитация, докато гледаме външния пейзаж. В проучването обаче използвахме Ван Деузен Синьо на Бенджамин Мур, стимулиращ нюанс, който отваря стаята и вдъхновява за творчество и динамика. "

ПРЕДИ: Предишната итерация на банята беше тъмна и датирана.

СЛЕД: Успокояващото зелен цвят в основната баня създава елегантна и релаксираща обстановка.

Матю Уилямс

СЛЕД: Палитрата на изследването включва контрастни естествени гори и сини нюанси. Стените са боядисани с Бенджамин Мур Ван Деузен Блу. Проучването разполага с вградена библиотека, реколта мебели и Висулка от кедър и мъх.

Матю Уилямс

Обновените пространства разполагат с много реколта съкровища, които са били доставени от собствениците от близките галерии. „Винаги сме развълнувани, когато клиент участва в завършването на даден проект, тъй като той внася допълнителен слой личност и памет в пространството“, казват Сара и Колин. „Съпругата е англичанка и не сме сигурни дали това е било съзнателно решение или не, но определено има някои елементи, които напомнят за усъвършенстването и безвремието на английските селски домове.“

СЛЕД: И двамата собственици на жилища са професионални актьори, които използват дома, за да развиват идеи и да забавляват. Музикалната стая е една от най-светлите стаи в къщата и разполага с ретро бяло пиано, предадено от майката на един от собствениците на жилища.

Матю Уилямс

С лъскавото си покритие и усещането от 70-те, бялото пиано, което преди е принадлежало на майката на съпругата, е едно от ключовите парчета в къщата. „Съответно, ние наричаме стаята, че се намира в музикалната стая, и има истинско студийно усещане - като работилница, която е едновременно практична за работа по проекти, но също така приятна за посрещане на гости и забавление “, Сара добавя.

ПРЕДИ: Вратите, подовете и флоралните тапети в една от спалните за гости бяха запазени при ремонта.

СЛЕД: Любезно наричана от собствениците на къщи стая за котки, тази стая за гости включва тапет, оригинален за предишните собственици. Новите собственици избраха да го запазят и да го подчертаят, като внесат флорални легла и закачат някои котешки картини, взети в Хъдсън с течение на времето.

Матю Уилямс

В спалнята за гости оригиналният флорален тапет е единственият завършек, който Генералното събрание спаси. „Винаги се интересуваме да се опитаме да запазим малко от историята на едно пространство и ние го почувствахме тапетът ни даде един малък поглед върху живота на предишните собственици и живота на дома “, казват дизайнерите. „Собствениците наистина се наведеха в пространството, декорирайки го с повече шарки върху тапета, доказвайки, че понякога повече е повече!“

instagram story viewer