Jak tento pár převedl svůj farma na rozpočet? Tak. Hodně. Malovat.

Tři hodiny východně od New Orleans je malé městečko posazené na útesech s výhledem na zátoku Mobile Bay jménem Fairhope v Alabamě. Říkejte tomu jižní tajemství, špatně udržované: rušná hlavní ulice města a vy si musíte dělat srandu výhledy na vodu z něj učinily cíl pro ty, kteří se chtějí dostat pryč z větších měst v Jižní... ale ne příliš daleko. „Fairhope je malé městečko, které vypadá jako Hallmarkův film, je tak roztomilé a malé,“ říká místní obyvatelka Elisabeth Hanes, která se tam loni přestěhovala se svým manželem Williamem a jejich dvěma syny. Mnoho lidí, bohužel, mělo stejný nápad. „Je v nejrychleji rostoucím kraji v Alabamě,“ říká. „Je tu spousta starých lidí a mladí lidé jako my kupují ranč, který je o kousek dál, a opravují ho.“ Ale než to Hanesovi dokázali, museli ten dům najít.

Problém je, že Fairhope je jen tolik pro všechny lidi, kteří se tam pohybují. Chcete-li být poblíž hlavní ulice, jedinou dostupnou možností jsou svršky fixátorů; jinak se budete muset spokojit s novým sousedstvím a domy na krájení sušenek dále. Elisabeth a William chtěli to první, jako většina ostatních: třikrát podali nabídky a všechny třikrát byly domy vykoupeny přímo pod nimi. Potom se tento - starý ranč ze středního století, který prodal majitel, v docházkové vzdálenosti od „centra“ - ořezal. „Můj manžel řekl:‚ Budeš mi muset dát palec nahoru nebo palec dolů a budeme muset vyjednávat na místě, 'vzpomíná. Jistě, ve stropě byla díra, ale byly tam také funkční vestavby a odkryté stropní trámy - a cena byla správná. Elisabeth mu dala palec nahoru. „Bylo to dost špatné, ale ne

také špatně, “směje se.

Potřebovali aktualizovat prostor s holým rozpočtem, z nichž většina by nakonec šla do zákulisní práce, jako je výměna vzduchotechniky a elektřiny a rozšíření několika úzkých dveří. Odtamtud to byly kbelíky s barvou Benjamina Moora, ručně malovaný nábytek po celé dny a uprostřed století akcenty - získávané na webech jako Overstock, Etsy a Gilt - pro zachování pocitu nesouladu starožitností moderní.

Před: Kuchyně byla obložena matnými doplňky šedesátých let, jako falešné dřevěné obložení a pulty na linoleum, ale pár věděl, že vnitřní rozpočet místnosti je mimo rozpočet.

Po: Dveře skříně byly vyměněny. Čela zásuvek byla udržována, natřena a osvěžena novými knoflíky a táhly. Dlaždice metra nahradila obložený backsplash téměř nic. Velkou marnotratností rodiny byly nové desky z bílého mramoru. „Chystali jsme se udělat ostrov, ale začal jsem si uvědomovat, jaké další projekty bychom chtěli udělat,“ říká Elisabeth, takže získali levnou cenu nerezový pracovní stůl stát na svém místě. Svítidlo pochází od společnosti Overstock.

Kelly Bullington

Před: Místnost naplněná sluncem v přední části domu byla v relativně dobrém stavu a ke skrytí vápencově zelených stěn potřeboval pouze nátěr. (Malíři odvedli ne příliš horkou práci a stále můžete vidět, jak některé z těchto barev prozkoumávaly, ale pár se rozhodl nechat to sklouznout a žít se světle zelenou.)

Po: „Byly věci, kde William vypadal jako:„ V tomto vám budu muset věřit, “říká Elisabeth s růžovým foyerem v horní části seznamu. „Chtěl jsem udělat tapetu, ale nemohl jsem si dovolit tapetu, kterou jsem chtěl, a tak jsem mu zavolal a řekl:„ Růžový? “Spoiler: Miluje to. Svítidlo bylo nalezeno na Etsy.

Kelly Bullington

Před: Místnost jejich syna Robinsona byla zabalena do více stejných obložení z umělého dřeva z kuchyně, včetně některých vestavěných prvků, které nainstalovali předchozí majitelé, aby využili prostor jako šicí místnost.

Po: Několik vrstev Gentleman's Grey od Benjamina Moora dodalo datovanému obložení moderní atmosféru a drak od Haptic Labs zvýší vzdušný prostor v rohu. Elisabeth chtěla povrch s vysokým leskem, ale skončila s saténem, ​​který nakonec fungoval dobře se zbytkem domácího dekoru.

Kelly Bullington

Po: Malování barvy stěny přímo nad lištu a okenní tabule dává místnosti obklopující pohodu. Robinson souhlasí.

Kelly Bullington

Před: Další (!) Obložení a připevněná římsa nemohla odvrátit Elisabeth od obnažených dřevěných trámů v obývacím pokoji. Navíc ponechání vestavěných prvků by znamenalo o jednu úložnou jednotku méně, kterou byste si mohli koupit později.

Po: Více bílé barvy - ten velmi neprůhledný, po incidentu v zelené místnosti - otočil zastaralé rysy o něco modernější. Zelený gauč a koberec byly obojí, z nichž Elisabeth měla strach, že budou společně vypadat vánoční. Takže uzemnila barevné schéma se spoustou knickknacků na policích a párem bambusových židlí, které našli na straně silnice, a černě natřenou barvou.

Kelly Bullington

Před: „Máme ošklivé staré skříně, ale trochu se mi líbila myšlenka jen malovat a nechat je,“ říká Elizabeth o ložnicích. Ale byl tu jeden vzhůru: „Měli tyto malé retro kulaté dveře z mosazného kruhu a to se mi líbilo.“

Po: V hlavní ložnici, která byla potažena zápasem Farrowa a Ball's Downpipe Grey od Benjamina Moora, je formální čelo vydávané Williamovým dědečkem. Aby starožitné čalounění vypadalo trochu víc doma, šla Elisabeth nakupovat na polštáři: „Cítila jsem, že kdybych našla tu správnou Suzani, mohlo by to fungovat s některé tradiční věci, jaké vidíte v britském designu, ale také by to mohlo vtáhnout moderní prvek. “Díky tomu a závěsnému světlu z poloviny století to působí čerstvý.

Kelly Bullington
instagram story viewer