Návrhové rady od Jeffrey Bilhubera

Když se Lee a Stuart Rolfe stali prázdnými nestery a rozhodli se koupit nový domov, vyzvali malíře Jeffreyho Bilhubera a architekta Stephena Sullivana, aby předělat klasickou rezidenci. Bilhuber a Sullivan přidali pokoje pro hosty a překonfigurovali druhý příběh tak, aby vytvořili hlavní apartmá a další dvě ložnice. "Je to radostné místo, které rozšířilo celý náš úhel pohledu," říká Lee o novém prostoru. Níže naleznete tipy, jak se dům spojil.

Určete inspiraci.Lee, který stojí v čele projektu, miluje výtvarné umění a dodával Bilhuberovi referenční body sahala od historického britského a švédského výzdoby po chladně elegantní milánské pokoje ve filmu Já jsem z roku 2010 Milovat. Bilhuber vtiskla své různé inspirace do jediného „lehkého, jasného a poutavého“ vyprávění.

Vstoupit do světla.Sluneční světlo je pro Seattleity, stejně jako prostor pro Newyorčany: Nikdy toho není dost. Aby Bilhuber pomohl Rolfům obejmout světlo všemi možnými způsoby, nainstaloval do nich reflexní marocké dlaždice kuchyň a hlavní koupelnu, a umístil postel do hlavního apartmá poblíž francouzských dveří vedoucích k balkón.

Mysli mimo dům.Bilhuber, který se soustředil na světlo, namaloval šindelovou vlečku, okenice a lišty měkkou, stříbřitě šedou barvou, aby podle slov designéra dosáhl „slavné svatozáře kolem domu“.

Vzhlédnout.Strop v obývacím pokoji byl vymalován v bledém odstínu „aby se odpařil“.

Přijměte půvab.Dekorátor obložil stěny jídelny v panelech zastaralého zrcadla válcovaného za tepla, které mají zvlněný povrch, který přirovnává k „zamrzlému jezeru nebo Monetu rybník zbarvený. “ Zpočátku byli Rolfové nervózní z odvážného zacházení se stěnami, ale nyní si tento efekt užívají, zejména v záři světlo svíček.

instagram story viewer