Groovy New Paris-kontoret for et kreativt bureau har en elegant indendørs swimmingpool

Træt af deres lejligheder i Paris, kolleger på det kreative bureau Al Dente var for nylig glade for at finde tilflugt i virksomhedens moderigtige nye hovedkvarter. (Og mens byen nu er under sin seneste låsekendelse, er de uden tvivl ivrige efter at vende tilbage.) Hvorfor? Det næsten 3.800 kvadratmeter store rum, der fyldes med boutique-hotelvibes, antyder en fremtid med flydende, livsstilscentrerede arbejdspladser. Og især inkluderer det en meget elegant pool.

Al Dente blev grundlagt i 2004 af den indfødte Rom Patrizio Miceli, der har samlet en kundeliste over luksusmærker som f.eks. Boucheron, Louis Vuittonog Emilio Pucci. Da hans Paris-hold fortsatte med at vokse, indså Miceli behovet for at nedkæmpe til et mere passende sted. Han fandt netop stedet i form af to etager i 10. arrondissement. ”Jeg kan godt lide at gøre ting organisk, og jeg ville beholde et element af menneskeheden,” fortæller han AD PRO. Samtidig var han ivrig efter Al Dentes nye udseende for at formidle "den italienske livsstil, for at bringe den følelse, kølighed og kulturelle aura til Paris."

Indendørs planter giver dette siddeområde, som ligger lige ved siden af ​​kontorkøkkenet, op.

Foto: Roberta Velerio 

Til denne mangfoldige mission søgte Miceli den lokale arkitekt og designer Hadrien Breitenbach, som for nylig slog ud alene efter år i Christian Liaigre. ”Patrizio havde en vision for kontoret, der var ganske særlig. Han ville ændre ideen om samfund, ”siger Breitenbach. Sammen klækkede de to et eksperimentelt layout, der smelter Micelis ønske om "romersk holdning" med Breitenbachs flair for det moderne. Ved indgangen bydes personale, klienter og besøgende velkommen i en luftig, transporterende gårdhave med en cremet vintage italiensk sofa og spejlet sofabord. Rigelig med grønt og kronet med et glastag, "det er noget specielt at se med alt det naturlige lys mod de hvide vægge," siger Breitenbach.

Derfra overgår en række halvcirkelformede buer yndefuldt til andre områder, herunder det alpine grønne marmorkøkken. Spisestuen, som har et bord designet af Miceli og Breitenbach, der parrer en lakeret midnatblå rørformet base med en grøn lapsk kvartsitplade, er en anden stjerneattraktion. Samlet set er værelserne arrangeret "i en rækkefølge, som du ville gøre for biografen," forklarer Breitenbach.

Designet svinger mellem forskellige stemninger og farver, dets overordnede minimalistiske baggrund blandet med mættede stænk af rød, lyserød og gul. I et område, en ultramarin blå bogreol med rørformede afstandsstykker af aluminium fremstillet af Romain Bovy fra det lokale værksted CoAtelier nikker til Memphis Group stil. Lige så slående er den vellystige Pierre Paulin Græskar sofa der sidestilles med den retro glaspejs, en holdover fra den sidste lejer.

En aborre ved pejsen.

Foto: Roberta Velerio 

Ovenpå har Miceli en tendens til at arbejde i en alkove ved et brugerdefineret marmorbord, men nyder at skynde sig ud til vinterhaven. Her giver det glaserede gulv et glimt af jordoverfladen. Det er også her, frugt og urter finder vej ind i maden tilberedt af den stedets sicilianske kok og danner, som Miceli udtrykker det, et ”selvforsynende økosystem.”

Drømmende faciliteter til side, Al Dente-hubben er rodfæstet i effektivitet. Der er to studier, det ene en sort kasse til stillebenfotografering, en anden mere alsidig en gennemblødt i dagslys. Arbejdsområder kan drejes Charles og Ray Eames EA 117 arbejdsstole og er punkteret med den uventede glæde ved en saltvandsswimmingpool, der tilsyneladende er plukket fra en italiensk villa på landet. En kvartet af smaragdfarvet Eames Pollock stole stå legende på liggestole og understreger yderligere Micelis opfattelse af, at "fornøjelse skal være i centrum for alt."

Vinterkontoret.

Foto: Roberta Velerio 
instagram story viewer