Inside a Dreamy Nate Berkus και Jeremiah Brent - Σχεδιασμένο Tudor του 1925

Για ένα στέλεχος της τηλεόρασης, τον σύζυγο της στιλίστας μόδας και τα παιδιά τους, τα αστέρια του σχεδιασμού δημιουργούν μια φανταστική εκδοχή της οικογένειας που ζει στο Λ.Α.

Στις αρχές των δεκαετιών του 20ού αιώνα, πριν από την έλευση του μοντερνιστικού κινήματος της Καλιφόρνια, το Λος Άντζελες Ο θιγόμενος εσωτερικός-εξωτερικός τρόπος ζωής δεν είχε γίνει ακόμη το καθοριστικό χαρακτηριστικό του LA. τοπίο. Τα περισσότερα σπίτια προσκολλήθηκαν ακόμη σε ένα παλαιότερο μοντέλο οικιακής αρχιτεκτονικής, ένα που έθεσε τον οικιστικό χώρο ως φρούριο ενάντια στην εισβολή της φύσης. Ως αποτέλεσμα, πολλά σπίτια είχαν σχεδιαστεί για να βλέπουν προς τα μέσα, με εκπληκτικά σκοτεινά δωμάτια προστατευμένα από τον ατελείωτο ήλιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Αυτό συνέβη όταν οι σχεδιαστές Nate Berkus και Jeremiah Brent ανέθεσαν να μετατρέψουν ένα αρχοντικό αλλά κάπως βρώμικο σπίτι Tudor που χτίστηκε το 1925 στη γειτονιά του Hancock Park του Λος Άντζελες. Οι πελάτες τους ήταν ο Brian Robbins, πρόεδρος του δικτύου Nickelodeon. η σύζυγός του, στιλίστας Tracy James. η νεαρή κόρη τους, η Στέλλα. και οι γιοι του Robbins από έναν προηγούμενο γάμο, τον Justin και τον Miles. «Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν κάμψει πολλούς δημιουργικούς μυς όλα αυτά τα χρόνια στην ψυχαγωγία και τη μόδα. Μας ζήτησαν να κάνουμε το σπίτι λιγότερο βαρύ και περίτεχνο, και πιο κατάλληλο για μια σύγχρονη οικογένεια - κάτι φιλικό και ζεστό », θυμάται ο Μπέρκους. "Δεν είναι το είδος των πελατών που έχουν επτά μπάτλερ ρίχνουν κρασί."

Ο Μπράιαν και η Τράσι με τα παιδιά (από αριστερά) Τζάστιν, Μίλια και Στέλλα - και το Μπρούκλιν το χρυσόφυλλο - σε μια υπαίθρια τραπεζαρία. Janus et Cie πολυθρόνες.

Η πρόκληση, σύμφωνα με τον Brent, δεν ήταν απλώς το σχετικό σκοτάδι των εσωτερικών χώρων, αλλά και η σκληρή, συνθετική κάτοψη του σπιτιού και η αμήχανη κυκλοφορία. «Αναρωτηθήκαμε,« Μπορούμε να σπάσουμε αυτό το πράγμα ανοιχτό και να το κάνουμε φρέσκο ​​και νέο, αλλά εξακολουθεί να ισχύει για τις ρίζες του; »» εξηγεί ο Brent.

Η πρώτη παραγγελία των σχεδιαστών αφορούσε την ενοποίηση μικρότερων διακριτών δωματίων μόδα πιο γενναιόδωροι, ευάεροι χώροι για την κουζίνα και τις αίθουσες πρωινού, καθώς και το κυρίως υπνοδωμάτιο σουίτα. Άνοιξαν επίσης την είσοδο στο φουαγιέ και τη γκαλερί στον ημιώροφο και εγκατέστησαν νέες πόρτες και παράθυρα από σίδερο και γυαλί σε όλο το σπίτι για να εισάγουν πιο φυσικό φως. «Η μπροστινή πόρτα είναι η μόνη πρωτότυπη πόρτα ή παράθυρο που αφήσαμε. Κάθε στρώμα που αφαιρέσαμε άνοιξε το σπίτι και του έδινε μια εντελώς διαφορετική παρουσία », σημειώνει ο Μπέρκους.

Το σαλόνι, εξοπλισμένο με ένα μείγμα από γενεαλογικά έπιπλα και αξεσουάρ που αιώνες, ίσως αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα του φωτός και του φωτεινού πνεύματος της παρέμβασης των σχεδιαστών. «Διατηρήσαμε συνειδητά την παλέτα περιοριζόμενη σε λευκά, υπόλευκα και ουδέτερα χρώματα. Αυτό το δωμάτιο ήταν ιδιαίτερα σκοτεινό και τώρα είναι ένας από τους πιο φωτεινούς χώρους του σπιτιού », λέει ο Brent. "Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη ενός νέου παλτού λευκού χρώματος."

Μοντέρνα έπιπλα από κομψό στιλ, όπως ένα ζευγάρι ξαπλώστρες Pierre Guariche και μια μεγάλη, αρθρωτή Stilnovo sconce από το 1954 — καθίστε ελαφριά μέσα στο ανανεωμένο σαλόνι, μετριάζοντας την τυπικότητα του χώρος. «Η παράθεση μοντέρνων και σύγχρονων κομματιών με την αρχιτεκτονική Tudor δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ένταση. Οι απαλές, καμπύλες γραμμές των επίπλων δημιουργούν μια αίσθηση ρευστότητας », παρατηρεί ο Berkus.

Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μια παρόμοια στρατηγική για να αλλάξουν τον χαρακτήρα της τραπεζαρίας, όπου οι τοίχοι ήταν βαμμένοι στο παρελθόν μπλε και το πάτωμα βάφει μια σκιά σκούρου καφέ. Αφού τελειοποίησε τα δάπεδα με πολύ πιο ελαφρύ τόνο και ζωγράφισε το δωμάτιο σε λευκό, οι Berkus και Brent εγκατέστησαν ένα σετ Το κλασικό Mario Bellini Cab καρέκλες γύρω από το υπάρχον τραπέζι φαγητού των πελατών κάτω από ένα γραφικό πλέγμα από φωτάκια. «Είναι εξελιγμένο αλλά νεαρό. Το κάναμε έναν ευχάριστο χώρο », λέει ο Brent για τον μετασχηματισμό.


  • Η εικόνα μπορεί να περιέχει φυτό και δεντρόσπιτο
  • Η εικόνα μπορεί να περιέχει Εσωτερικό Σχέδιο Δάπεδα Δάπεδα σε εσωτερικούς χώρους Μπανίσιο Χειρολαβή Λόμπι και Δωμάτιο
  • Η εικόνα μπορεί να περιέχει Έπιπλα Bar Stool σε εσωτερικούς χώρους και Kitchen Island
1 / 15
Το εξωτερικό τούβλο ενός σπιτιού που σχεδιάστηκε από τους Nate Berkus και τον Jerry Brent στη γειτονιά του Λος Άντζελες του Hancock Park. Ο Brent σχεδίασε το τοπίο με Χόρτα.

Ανακαλύψτε το AD PRO

Ο απόλυτος πόρος για επαγγελματίες της βιομηχανίας σχεδιασμού, που σας έδωσαν οι συντάκτες του Αρχιτεκτονική πέψη

Βέλος

Χαρούμενος είναι πράγματι η λέξη για να περιγράψουμε τις αποχρώσεις των σχεδιαστών σε όλο το σπίτι, από την ογκώδη κύρια σουίτα έως το ροζ παλάτι της Στέλλας η ηλιόλουστη αίθουσα πρωινού που ανοίγει τώρα σε μια νέα κουζίνα με επίκεντρο ένα ασβεστολιθικό μανδύα του 17ου αιώνα που μετατρέπεται έξυπνα σε κουκούλα για κουζίνα. Ο αναζωογονημένος σχεδιασμός τοπίου, ενορχηστρωμένος από τον Brent σε συνεργασία με την εταιρεία Rolling Greens, βάζει επίσης μια νέα επιδερμίδα στο σπίτι, προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών για διασκέδαση στο ύπαιθρο και ελεύθερος χρόνος.

«Ερωτευθήκαμε πραγματικά με αυτούς τους πελάτες. Ήταν οι πιο ευγενικοί, πιο αφοσιωμένοι άνθρωποι με τους οποίους είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε, γι 'αυτό θέλαμε να τους δώσουμε ένα σπίτι που να αντανακλά πραγματικά την ομορφιά της οικογένειάς τους », καταλήγει ο Brent. Από όλους τους λογαριασμούς, έχουν πετύχει.

instagram story viewer