Αυτή η κουζίνα του Λ.Α. είναι ο τέλειος συμβιβασμός για μινιμαλιστές που αγαπούν τα χρώματα

Για ένα ζευγάρι, η μικροσκοπική κουζίνα τους ήταν το τελευταίο πράγμα που πήγε σε μια σταδιακή ανακαίνιση ολόκληρου του σπιτιού. Χτισμένο το 1979, ο τριώροφος στόκος βρίσκεται στην λοφώδη και αξιοζήλευτη γειτονιά του Βορειοανατολικού Λος Άντζελες του Montecito Heights, αλλά η κουζίνα δεν είχε συμπαγή φωτισμό, είχε δάπεδο που συγκρούστηκε με τους υπόλοιπους κεντρικούς χώρους και βρισκόταν σε μια παλέτα χρωμάτων που δεν το έκανε ευνοεί. Έτσι, μετά από 15 χρόνια στο σπίτι, σχεδιαστής Leah Ring, ιδιοκτήτης εσωτερικών χώρων και εταιρείας σχεδιασμού προϊόντων Ένας άλλος άνθρωπος, κλήθηκε για να προσφέρει στους ιδιοκτήτες σπιτιού ένα ευάερο, μοντέρνο και πιο λειτουργικό σχέδιο που θα λατρέψουν.

ΠΡΙΝ: Η μικρή κουζίνα ήταν μια όραση για το ζευγάρι με την παλέτα μπλε-μπλε και πλακάκια τερακότας.

ΜΕΤΑ: Αντί των ξύλινων ντουλαπιών σε ξύλινα πατώματα, που ήταν μια αρχική ιδέα, τα λευκά ντουλάπια είναι πλέον απρόσκοπτα. Είναι επίσης προσιτές καθώς είναι προκατασκευασμένα με πλαστικοποιημένα μέτωπα.

Στίβεν Πολ

Τοποθεσία κουζίνας: Montecito Heights, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Το προηγούμενο: «Περίεργες και περιττές soffits», σύμφωνα με τη Leah, έκανε την κουζίνα να αισθάνεται ακόμα μικρότερη, και υπήρχαν οι ανοιχτοί μπλε τοίχοι και οι σκούρο μπλε-πλακάκια πάγκους για να αντιμετωπιστούν. «Η κουζίνα, το σαλόνι και οι σκάλες, που βρίσκονται όλα στο ίδιο επίπεδο του σπιτιού, είχαν όλα διαφορετικά δάπεδα, συν υπήρχε μια τεράστια στήλη που χώρισε το χώρο», λέει.

Η έμπνευση: Ενώ η σύζυγος αρχικά τραβήχτηκε σε ένα συνδυασμό υλικών, συμπεριλαμβανομένων πολλών πλακιδίων και ξύλινων κουζίνες με κορεσμένο χρώμα, καθ 'όλη τη διαδικασία σχεδιασμού «έγινε πιο τονικό και ουδέτερο» λέει η Λέα. Πράσινος Ρείκι το πλακάκι προσθέτει χρώμα που είναι ακόμα λεπτό, και τα λευκά ντουλάπια και ένα ψυγείο με επένδυση κάνουν την ανανεωμένη κουζίνα να μοιάζει με έναν μεγάλο χώρο.

Τετραγωνικά πλάνα: 250 τετραγωνικά πόδια

Προϋπολογισμός: Ήθελαν να επιμείνουν στα 50.000 $ και να υποβάλουν πολλαπλές προσφορές στους εργολάβους για να λάβουν ανταγωνιστικές τιμές. «Ο τύπος του υπουργικού συμβουλίου έκανε και τα πλακάκια και τους πάγκους, κάτι που μας βοήθησε να μείνουμε στον προϋπολογισμό», λέει ο Leah.

ΠΡΙΝ: Επειδή ο υπόλοιπος κεντρικός όροφος είναι ανοιχτός, ζητήθηκε από τη Leah να βεβαιωθεί ότι η κουζίνα ρέει στην τραπεζαρία.

ΜΕΤΑ: Ενώ η κουζίνα είναι ελάχιστη και καθαρή, η Leah πήγε για vintage κομμάτια, όπως το τραπέζι γωνίας πρωινού, τις καρέκλες και τα μαχαιροπήρουνα, για να την κάνει να νιώθει πιο συλλεκτική. «Μου αρέσει η προμήθεια vintage από Etsy και περνούν τόσο πολύ χρόνο εκεί », λέει. "Αν ξέρετε τι ψάχνετε, μπορείτε να βρείτε προσιτά κομμάτια."

Στίβεν Πολ

Κύρια συστατικά:

Πάγκοι: Σκυρόδεμα Caesarstone Topus

Πλακάκι Backsplash: Υγεία Κεραμικά Κλασικό πεδίο στο Dew

Απλίκες: Triple Seven Home Tortue Sconces

Σκαμπό μπαρ: Amigo Modern Snack Leather Back Counter Stool

Πιατικά και κεριά: Vintage

ΜΕΤΑ: Το λεπτό πράσινο πλακάκι Heath προσθέτει μια υπόδειξη χρώματος στους ουδέτερους πάγκους και τα πατώματα.

Στίβεν Πολ

Η πιο τρελή έξαψη: Ενώ τίποτα δεν θυμάται ως υπερ-κορυφαία υπερβολή, οι ιδιοκτήτες σπιτιού πήγαν για ένα έθιμο νησί. «Σε γενικές γραμμές, ήταν πρόθυμοι να υπερβούν τον αρχικό προϋπολογισμό όταν χρειαζόταν, γιατί ήξεραν τι ήθελαν και είχαν βρει εξοικονομήσεις αλλού», λέει ο Leah.

Sneakiest αποθήκευση: Αντί του α προσαρμοσμένη κουκούλα, Η Leah επέλεξε ένα προϊόν εκτός καταστημάτων για εξοικονόμηση χρημάτων.

Το καλύτερο κομμάτι: Η συνολική ανοιχτότητα της κουζίνας είναι η αγαπημένη πτυχή της Leah. «Αισθάνεται πολύ καλά όταν βρίσκεστε στο χώρο, ειδικά καθώς ήταν προηγουμένως περιορισμένος και αδέξιος», λέει.

Αυτό που δεν θα έκανα ποτέ ξανά: Ενώ το έργο χρειάστηκε περισσότερο χρόνο λόγω των προφυλάξεων ασφαλείας COVID-19, ευτυχώς δεν υπήρχαν φόβοι κατασκευής ή απογοητεύσεις κατά την αναδιαμόρφωση. «Πήγε φρικτά ομαλά», σχολιάζει η Λέια. «Η καλύτερη συμβουλή μου είναι να εμπιστευτώ τους ανθρώπους που προσλαμβάνεις».

Τελικός λογαριασμός: $70,000

ΜΕΤΑ: Αυτό το έργο κουζίνας ήταν παραπομπή από τον πρώην εργοδότη της Leah, Frances Merrill της Σχεδιασμός Reath φήμη.

Στίβεν Πολ
instagram story viewer