Το Emily Summers's Midcentury Modern California Desert Retreat

Ο σχεδιαστής αποκαθιστά ένα κομψό παράδειγμα του μοντερνισμού της δεκαετίας του '60 με ευαισθησία, όραση και περισσότερα από μερικά γαλόνια βαφής βανίλιας

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο τεύχος Απριλίου 2012 του Architectural Digest.

Η πρώτη ενημέρωση ότι η γυναίκα σχεδίασε γύρω από τους συνδέσμους του Eldorado Country Club στο Indian Wells, Η Καλιφόρνια, έχει κάτι πέρα ​​από το μυαλό της στο μυαλό της θα ήταν η απουσία γκολφ κλαμπ στο πίσω μέρος της καροτσάκι. Τότε υπάρχει η ενδυμασία της. Emily Summers δεν είναι επενδυμένο με παστέλ σακάκια και παπούτσια με καρφιά, αλλά με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και με τύπωμα λεοπάρ. Τέλος, σκεφτείτε τη συνομιλία του Summers: «Τα μετέπειτα κτίρια του William Cody στηρίζονται στον Brutalist» προφέρει, στρογγυλοποιώντας μια παγίδα άμμου και τραβώντας μια χαμηλή ευθύγραμμη κατοικία μπροστά από χοντρό στήλες. "Παρατηρήστε την τραχιά πέτρα cantera των κολώνων;"

Η Summers, σχεδιαστής εσωτερικών χώρων που εδρεύει στο Ντάλας και ο σύζυγός της, ο Steve, επενδυτής και σοβαρός ερασιτέχνης παίκτης γκολφ, έχουν στην κατοχή τους σπίτι στο Eldorado τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Απολαμβάνει έναν γρήγορο γύρο εννέα οπών όπως και οποιοσδήποτε άλλος στην οικογένειά της (το ζευγάρι έχει τρία μεγάλα παιδιά), αλλά το άθλημα δεν είναι το πάθος της ζωής της. Πριν από χρόνια, ενώ η Summers ακολούθησε μεταπτυχιακό πτυχίο στην ιστορία της τέχνης στο Southern Methodist University, η πραγματική της κλήση αποκαλύφθηκε. «Πήγα στη Βιέννη για τη διατριβή μου και είδα το έργο του Adolf Loos και του Josef Hoffmann και γοητεύτηκα με την αρχιτεκτονική και τις διακοσμητικές τέχνες», λέει. Ο σχεδιαστής έχει από καιρό καθιερώσει τη φήμη για πλούσια υφή δωμάτια που συχνά ζωντανεύουν εικονικά παραδείγματα σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Το σπίτι που απέκτησε αυτός και ο σύζυγός της ακριβώς έξω από την 14η τρύπα δεν σχεδιάστηκε από τον Cody αλλά από έναν άγνωστο αρχιτέκτονας στη δεκαετία του 1960 (την ίδια εποχή στην οποία το σπίτι τους στο Ντάλας και το καλοκαιρινό τους μέρος στο Colorado Springs χτίστηκαν). Αλλά η ευάερη, καθαρή επένδυση κατοικίας ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στο έργο του μεσαίου αιώνα νεωτεριστής υπεύθυνος για τη δομή της Βρουταλιστικής κατά τη διάρκεια του μαθήματος καθώς και (σε ​​συνεργασία με Έρνεστ Τζ. Kump) Το εξοχικό σπίτι και τα σπίτια του Eldorado. Η κατοικία είναι χτισμένη γύρω από μια εσωτερική αυλή και διαθέτει οροφές ύψους 10 μέτρων και τοίχους από γυαλί που βλέπουν στον διάδρομο και τα όρη Santa Rosa. Όχι ότι αυτά τα περιουσιακά στοιχεία ήταν όλα προφανή στο μη εκπαιδευμένο μάτι. «Κάποιες πολύ ατυχείς αλλαγές έγιναν στη δομή της δεκαετίας του '80», εξηγεί ο Summers. «Η αυλή είχε μετατραπεί σε είσοδο με γυάλινες και ατσάλινες πύλες, η όμορφη ακολουθία εισόδου είχε κλείσει και είχε μια κόκκινη κεραμοσκεπή.»

Ο σχεδιαστής πήρε συνέντευξη από αρκετούς αρχιτέκτονες για την ανακαίνιση, εγκαθιστώντας τον Lance O'Donnell, έναν τοπικό ταλέντο που είχε αποκαταστήσει ένα από τα Cody του συλλόγου. κατοικίες και ποιος είναι, λέει ο Summers, «ένας αληθινός μοντερνιστής που κατανοεί όλους τους μεγάλους αρχιτέκτονες του Παλμ Σπρινγκς». Ο O'Donnell αποκατέστησε την αρχική καταχώριση και αυλή. Εγκατέστησε επίσης γραφεία κάτω από τις ψηλές οροφές του καθιστικού και επέκτεινε την κουζίνα. Το κλαμπ παρακολουθεί στενά τα κατασκευαστικά έργα και το κτίριο θα έπρεπε να βαφτεί δύο φορές πριν επιτευχθεί μια αποδεκτή απόχρωση λευκού - το ασημένιο σατέν του Benjamin Moore -. Αλλά ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία ότι, σε αντίθεση με τους γείτονές του, θα ήταν λευκό. «Ήξερα ότι το σπίτι θα είχε λευκούς τοίχους και λευκά δάπεδα από μωσαϊκό και όλα σε αυτό θα ήταν ελαφρύ, φρέσκο ​​και τραγανό», λέει ο Summers.


  • Ο Summers συνεργάστηκε με τον Lance ODonnell της αρχιτεκτονικής o2 και τον Wayne Carlton Connor Assoc. αρχιτεκτονική τοπίου για αποκατάσταση ...
  • Η σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Emily Summers στη βεράντα της οικογενειακής απόδρασής της στο Eldorado Country Club στο Indian Wells California
  • Το σπίτι έχει θέα στη 14η τρύπα του γηπέδου γκολφ Eldorados
1 / 14

Τα καλοκαίρια συνεργάστηκαν με τον Lance O'Donnell της αρχιτεκτονικής o2 και τον Wayne Carlton Connor & Assoc. αρχιτεκτονική τοπίου για την αποκατάσταση της ιδιοκτησίας του 1969. Οι παλάμες ανεμιστήρων σκιάζουν την είσοδο.


Όσον αφορά τα έπιπλα, ο σχεδιαστής προσθέτει, "Μόλις άρχισα να παίζω με αυτό που είχα." Πρέπει να σημειωθεί ότι η ιδέα του Summers να παίζεις γύρω, περιλαμβάνει την προσεκτικά λεπτομερή επίπλωση σχέδια. Και αυτό που ισοδυναμούσε με ένα μικρό μουσείο σημαντικών κομματιών του μεσαίου αιώνα και άλλων θησαυρών που είχαν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Στο ένα άκρο του κατακλυσμένου από τον ήλιο σαλόνι, μια μεγάλη οθόνη δυναστείας Qing ανήκε από το Η δεκαετία του '60 χαράζει έναν vintage καναπέ γόνδολας και ένα ζευγάρι πολυθρόνες Carlo di Carli που μαζεύτηκαν από αυτήν καταγραφή εμπορευμάτων. Σε ένα ασημένιο χαλί δίπλα στο τζάκι, πιο πρόσφατα ευρήματα - μια ψάθινη καρέκλα του Marc Newson, ενός T. Η. Το τελικό τραπέζι Robsjohn-Gibbings Klismos, ένα αυθεντικό χάλκινο καρεκλάκι και ξαπλώστρα Warren Platner που είναι του ίδιου vintage με το σπίτι - συμβάλλει στη χαλαρή αλλά ασυνήθιστη διάθεση. Τα πάνελ που αντιμετωπίζουν με ταπετσαρία ζωγραφισμένα στο χέρι ταπετσαρία από την Porter Teleo παρέχουν ένα γραφικό σημείο εστίασης ενώ καμουφλάρετε την τηλεόραση.

Καλοκαίρια, που χρησιμοποίησαν επίσης εκρήξεις ζωηρού χρώματος εδώ και εκεί - μανταρίνι σε ένα δωμάτιο, ένα βαθύτερο πορτοκαλί στην κουζίνα, το μπλε Tiffany master suite - αναγνωρίζει ότι μπορεί να είναι "λίγο πιο παιχνιδιάρικη" στην προσέγγισή της στους εσωτερικούς της χώρους από ό, τι με τους πελάτες της. Η στρατηγική επιλογή και τοποθέτηση σύγχρονων έργων τέχνης, από την άλλη πλευρά, είναι σταθερή στην πρακτική της. Μια σειρά από μαύρα γλυπτά βασάλτη από τον Ισπανό Xavier Corberó, για παράδειγμα, πυροδοτεί μια δυναμική συνομιλία μεταξύ της αίθουσας εισόδου και της αυλής. Μια ακουαρέλα από τον Mark Adams, ένα vintage γαλλικό ανάγλυφο σοβά και μια λιθογραφία Jim Dine ζωντανεύουν τους δημόσιους χώρους και τον Vincent Ο γκρίζος ουρανός του Mazeau, ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος που φαίνεται να είναι παγωμένος στον πάγο, φέρνει ένα άγγιγμα της ιδιοτροπίας στη βεράντα δίπλα στο πισίνα. «Νόμιζα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να καθίσετε στον ήλιο κάτω από έναν πολυέλαιο με επικάλυψη πάγου», προσφέρει ο σχεδιαστής.

Το δομημένο περιβάλλον της ερήμου έχει σαφώς τόσο ενδιαφέρον για τα καλοκαίρια όσο και το φυσικό του. Έχει γίνει μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού στο Μουσείο Τέχνης του Παλμ Σπρινγκς. Και στο τέλος της ημέρας, οι σχεδιαστικές μπριζόλες της εκτιμώνται και στο Eldorado. Πώς μπορεί να πει; Χαλαρώνοντας το καλάθι του γκολφ μέχρι τη βεράντα της, ένας παίκτης σταματά να θαυμάσει το πίσω μέρος του σπιτιού του Summers. «Λατρεύω την τελική δουλειά βαφής!» φωνάζει.

instagram story viewer