Δείτε πώς ένα σπίτι στο Λος Άντζελες αποκαταστάθηκε στην τελειότητα του Midcentury από τον Veneer Designs

Δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο να συναντάς ένα καλά διατηρημένο μεσα του αιώνα σπίτι μετά την ακτίνα που βρίσκεται στη δροσερή, παραθαλάσσια γειτονιά του Λος Άντζελες του Pacific Palisades, αλλά αυτό ήταν ακριβώς αυτό που οι ιδιοκτήτες David Slijper και Jill Galenstein βρήκαν και ερωτεύτηκαν όταν πρόσφατα μεταμοσχεύθηκαν στη Δύση Ακτή. «Προερχόμασταν από τη Νέα Υόρκη και μετά από μια δεκαετία σε μικρούς χώρους, θέλαμε να έχουμε ένα μέρος που να αντιπροσωπεύει πραγματικά την Καλιφόρνια», λέει ο David. Κρυμμένο στην πλαγιά ενός λόφου και προεξέχοντα, έτσι ώστε να προεξέχει στα δέντρα στην ιδιοκτησία, το υπνοδωμάτιο τριών υπνοδωματίων, σπίτι με δύο μπάνια, χτισμένο το 1962, είχε όλες τις παγίδες ενός σπιτιού που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την αυξανόμενη οικογένειά τους (τώρα έχουν δίδυμα). Το ότι είχε επίσης παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με νότιο προσανατολισμό και θέα προς τον ωκεανό δεν έβλαψε ούτε.

Πριν: Η κουζίνα, ενώ ήταν ανοιχτή από τη μία πλευρά, ήταν σε μεγάλο βαθμό κλειστή στο σαλόνι χάρη σε έναν μεγάλο τοίχο.

Μετά: Ο David και ο Jill τέθηκαν σε μια σειρά ενσωματωμένων για την επαναπροσδιορισμένη κουζίνα, αλλά ο σχεδιαστής, Η Natalie, είδε τη δυνατότητα να κατεβάσει τον τοίχο που χώριζε την κουζίνα από το καθιστικό και το φαγητό περιοχές. Υπήρχαν πολλά στη λίστα των πελατών για την ανακαίνιση, λέει η Natalie, και τα ενσωματωμένα ήταν τα πιο εύκολα να τα αφήσεις.

Φωτογραφία: Amy Bartlam

Μετά: Τα ντουλάπια που έχουν μπλοκάρει στη γωνία της κουζίνας κάθονται πάνω σε μια πλάτη από κάθετο, ουδέτερο τούβλο clé πλακάκια που παρέχουν ένα γήινο στοιχείο στα χρώματα της κουζίνας. Κάθε παρτίδα είναι διαφορετική, λέει η Natalie, η οποία δίνει στον τοίχο επιπλέον χαρακτήρα. (Αναφέρει τα Heath Ceramics στην ίδια αναπνοή, η οποία θα ήταν μια κατάλληλη εναλλακτική λύση, ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τη ζωγραφική και τη σφράγιση πραγματικού τούβλου με παρόμοιο αποτέλεσμα.)

Φωτογραφία: Amy Bartlam

«Το σπίτι ήταν φωτεινό και ένιωσε πολύ θετικό», λέει ο David. "Πάνω απ 'όλα, το φως είναι αυτό που το έκανε για μένα."

Ενώ το αρχικό αποτύπωμα του σπιτιού ήταν ακόμη ανέπαφο, η αρχική κουζίνα δεν ήταν («ενημέρωση» της δεκαετίας του 1980) και τα δάπεδα χρειάζονταν κάποια δουλειά. Ο Ντέιβιντ και η Τζιλ ήθελαν την κουζίνα, το σαλόνι και τον χώρο τραπεζαρίας να αναφερθούν περισσότερο στην περίοδο του μεσαίου αιώνα χωρίς να χρειάζεται κάψουλα. Με εξαιρετικές δυνατότητες εργασίας - ένα υπέροχο τζάκι, αυτά τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και τα δοκάρια οροφής - έφεραν τη σχεδιαστή Natalie Myers της Σχέδια καπλαμά για να τα συγκεντρώσουμε όλα με συνεκτικό τρόπο.

Πριν: Μια υπερφόρτωση λευκού χρώματος εξάντλησε την ενέργεια του καθιστικού.

Μετά: Ο David και ο Jill αποφάσισαν να δώσουν έμφαση σε μια φωτεινή λευκή οροφή και δάπεδο και να βάψουν τα δοκάρια σε σκούρο γκρι. «Ήθελα οι δοκοί που υποστηρίζουν το ανώτατο όριο να κάνουν μια δήλωση ξανά», εξηγεί ο David. Οι τοίχοι, καλυμμένοι με βαμμένα ξύλινα πάνελ όταν ξεκίνησαν, αντικαταστάθηκαν με άβαφο ξύλο - πιο ανοιχτόχρωμο από δρυς, λέει, έτσι ώστε να μην σκοτεινιάζει. Τα προσαρμοσμένα πάνελ τοίχου με κόκκινη βελανιδιά έχουν κατακόρυφο κόκκο στο μπροστινό μέρος του ταμπλό, χαρακτηριστικό του ξύλου κοπής. Ήταν μια διαδικασία εντατικής εργασίας για τους εργολάβους και τη Natalie, στην οποία επέλεξαν κάθε κομμάτι της επένδυσης ξεχωριστά, ώστε να μπορούν να ευθυγραμμίσουν τις αυλακώσεις με τις δοκούς οροφής. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα το έκανε όλα άξιο. Αυτό το βουτύρου, φυσικό φινίρισμα; «Θέλω να το γλείψω», λέει η Natalie.

Φωτογραφία: Amy Bartlam

Μετά: Το αγαπημένο μέρος του David στον ανανεωμένο χώρο είναι η εστία και το τζάκι, το οποίο καλύπτεται επίσης από πλακάκια, αυτή τη φορά πυροβολήθηκε με ένα όμορφο μπλε. «Το χειμώνα η φωτιά θα καίει καθώς ο ήλιος δύει μέσα από τα παράθυρα του καθιστικού», λέει. «Το καλοκαίρι, είναι ολόκληρο το σαλόνι και η κουζίνα, γεμάτη φως με τις πόρτες ανοιχτές στο αίθριο και το σταυρό αεράκι μας ανεβάζει. " Ήταν επίσης σημαντικό για το ζευγάρι ότι το σπίτι αισθάνεται άνετο αλλά όχι γεμάτο. «Έχουμε μερικά κομμάτια που αγαπάμε» - το επιτοίχιο Knoll credenza (με τηλεόραση Bang και Olufsen στην κορυφή), οι καρέκλες του Φινλανδικού Τζουχ - «αναμιγνύονται με πιο σύγχρονα αντικείμενα όπως ένας καναπές από το B&B Italia», εξηγεί Δαβίδ.

© Amy Bartlam

Η Natalie λέει ότι ο David, ένας φωτογράφος και ο Jill, ένας καλλιτέχνης, μπήκαν στη διαδικασία που προετοιμάστηκε - πολύ προετοιμασμένη. Είχε συμβουλευτεί τόνους περιοδικών και μαζί είχαν επιλέξει χρώματα και στοιχεία σχεδίασης που ήθελαν να ενσωματώσουν. Έβλεπαν επίσης παραδείγματα για το πώς αυτός ο τύπος μεσαίου αιώνα μετά την ακτίνα είχε ανακαινιστεί άσχημα και δεν ήθελε να κάνει αυτά τα λάθη. Αυτό το είδος ετοιμότητας από την πλευρά του πελάτη, ακόμη και αν κάνει το ελάχιστο και επιλέγοντας φιλόδοξες εικόνες, είναι θεό για έναν σχεδιαστή, λέει η Natalie. «Μπορεί ακόμη και να είναι εικόνες υπνοδωματίου για κουζίνα!»

Πριν: Τόσο άσχημα ήταν το εποξειδικά δάπεδα για να πάρουν σωστά ότι έπρεπε να τα επαναλάβουν πέντε φορές, γεγονός που καθιστά απίθανο την Natalie να τα εγκαταστήσει ξανά.

Μετά: Βγαίνει η υπέροχη τελειωμένη κουζίνα ημι-χειροποίητο πόρτες από ντουλάπι μαόνι εγκατεστημένες σε κουφώματα IKEA. «Ο Τζιλ έκανε αυτές τις [έγχρωμες] επιλογές, όλες με σιωπηλές, σκονισμένες αποχρώσεις», λέει ο Ντέιβιντ για το έντονο μπλοκάρισμα χρωμάτων που αποφάσισαν να προσθέσουν σε επιλεγμένες πόρτες. Η Νάταλι ήταν εκστατική στο μέγεθος των χρωμάτων - πέντε - το ζευγάρι ήθελε να χρησιμοποιήσει. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος άλλος πελάτης θα με άφηνε να το κάνω αυτό», λέει, επίσης, τους πιστώνοντας την ιδέα να χρησιμοποιήσουν μερικά από αυτά τα χρώματα σε άλλες πόρτες σε όλο το σπίτι.

Φωτογραφία: Amy Bartlam

Μετά: Η πρόσφατα ανοιχτή μορφή της κουζίνας κρατά τα πράγματα να νιώθουν φρέσκα, σύγχρονα και συνδεδεμένα - ένα μικρό σύνολο εκτεθειμένων ραφιών στο νησί βλέπει στο σαλόνι, προσθέτοντας πολυλειτουργικό χώρο αποθήκευσης.

Φωτογραφία: Amy Bartlam

Λαμβάνοντας στοιχεία από τη φύση και το γενεαλογικό σπίτι, το αποτέλεσμα είναι μια γήινη και γενναία ερμηνεία του σχεδιασμού του μεσαίου αιώνα - «περισσότερο Laurel Canyon από το Pacific Palisades», όπως το θέτει η Natalie. Υψηλή και χαμηλή σχεδίαση συνδυασμός: Ντουλάπια IKEA με προσαρμοσμένες πόρτες. προσαρμοσμένη κόκκινη βελανιδιά, τεμαχισμένη επένδυση τοίχου. πλακάκι από clé? εποξειδικά δάπεδα και κεραμικά μενταγιόν από την καλλιτέχνη Heather Rosenman. «Γνωρίζαμε ότι η σωστή επιλογή φρέσκων υλικών και η σωστή επιλογή χρωμάτων και πλακιδίων θα ήταν αρκετή για να κάνει το σπίτι να νιώσει καινούργιο ξανά», λέει ο David.

Πριν: Μια σκεπτόμενη τραπεζαρία.

Μετά: Καθώς η Jill ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, η αυξανόμενη οικογένειά τους ενημέρωσε επίσης το γεγονός ότι το σπίτι δεν θα έπρεπε να είναι άθικτο όταν τελείωσε. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να αφήσουμε την αρχική αρχιτεκτονική να μιλήσει - έχει μια φωνή και δεν πρέπει να καλύπτεται ή να γίνεται κάτι που δεν μπορεί να είναι», λέει ο David. «Αλλά δεν ήθελα ούτε να είναι μουσείο. Αυτό είναι ένα οικογενειακό σπίτι για να ζήσετε. "

Φωτογραφία: Amy Bartlam

Μετά: Τα δέντρα του σπιτιού του σπιτιού έρχονται σε μια γωνιά με όλα τα παράθυρα - αλλά τα παράθυρα είναι πιο χρήσιμα από ό, τι απλώς για το βλέμμα στον ωκεανό. Δεν χρειάζεται εναλλασσόμενο ρεύμα στο σπίτι με και τα τρία σετ παραθύρων ανοιχτά (και το κλίμα του Λ.Α. κάνει τη δουλειά του). Όλες οι συρόμενες πόρτες και τα κουφώματα είναι αυθεντικά, λέει ο David, και δημιουργούν μια απρόσκοπτη ροή αέρα στην πλαϊνή αυλή. Τα παράθυρα με κουπαστή είναι μια εξαιρετική επιλογή σε ένα περιβάλλον όπως το Λος Άντζελες: Οι οριζόντιες πλάκες μπορούν να γωνιαστούν για να δέχονται φως και αέρα, αλλά να διατηρούν βροχή ή άμεσο ήλιο.

Φωτογραφία: Amy Bartlam
instagram story viewer