Δείτε πώς J. Η Randall Powers μετέτρεψε ένα σπίτι στο Χιούστον σε μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη κατοικία

Με ξεχωριστό μύλο και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων αναπαράγει ένα γενικό σπίτι της δεκαετίας του 1990 ως ένα θρίαμβο γεμάτο τέχνη

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο τεύχος Νοεμβρίου 2012 του Architectural Digest.

Τα πολυτελή πάρτι ήταν το ύφος του εσωτερικού σχεδιαστή του Χιούστον Ι. Randall Powers. Κοκτέιλ για 175 από τους πλησιέστερους και αγαπημένους του ήταν συνηθισμένοι, ενώ το Christmastime σήμαινε φεστιβάλ για δεκάδες ακόμη. Τελικά όμως το πλήθος άρχισε να χάνεται. Το ίδιο και το όμορφα κομψό σπίτι - διακοσμημένο με ανοξείδωτα μανδύα, σχέδια Cy Twombly και βάζα δυναστείας των Χαν σε πλίνθους Lucite - ότι αυτός και ο επενδυτής William L. Ο Caudell είχε απασχοληθεί για μερικά χρόνια.

«Ένιωσα περισσότερο σαν κατανάλωση από τη συλλογή», ​​θυμάται ο Powers εκείνου του υπέροχου περιβάλλοντος. «Είχαμε πέντε λαμπτήρες δαπέδου Poillerat, αλλά μου άρεσε μόνο ένας από αυτούς. Και πόσα τραπέζια Jansen μπορώ να βρω και να χρησιμοποιήσω; " Αυτός και ο Caudell συμφώνησαν επίσης ότι η πισίνα τους ήταν μια περιττή υπερβολή. μετά από όλα, το καλοκαίρι στο Βερμόντ. Και χρειάστηκαν πραγματικά γκαζόν; «Θέλαμε κάτι λίγο πιο φιλικό προς τον χρήστη», λέει ο σχεδιαστής. "Περισσότερο από ένα σπίτι παρά ένα διασκεδαστικό παλάτι, ένα μέρος που θα μπορούσαμε να κλειδώσουμε και να φύγουμε."

Για λίγο ήταν ένα ονειροπόλο, αλλά μια μέρα ένας πελάτης της Powers, ένας ενθουσιώδης θαυμαστής της κομψής κατοικίας του διακοσμητή, πρότεινε να το αγοράσει, σε μεγάλο βαθμό επιπλωμένο. Η προσφορά ήταν πολύ καλή για να αρνηθεί και ξαφνικά οι Caudell και Powers ξεκίνησαν σε μια επείγουσα αποστολή για να βρουν μια νέα διεύθυνση.

Όπως θα είχε η τύχη, η σωτηρία ήταν μόλις λίγα τετράγωνα μακριά, σε μια ζωντανή, πολυτελή γειτονιά, γνωστή ως Greater Uptown, όπου οι άντρες ανακάλυψαν ένα redbrick σπίτι έκτασης 5.200 τετραγωνικών ποδιών που χτίστηκε από έναν προγραμματιστή στα τέλη 1990 Μία από τις τέσσερις ασάφεια δομές γεωργιανού στιλ που βλέπουν σε μια κοινόχρηστη αυλή σε ένα τακτοποιημένο συγκρότημα, η τριώροφη ιδιοκτησία πέντε υπνοδωματίων ευτυχώς δεν είχε σχεδόν καμία γη για να διατηρήσει. Ο Caudell δεν άρεσε τις εσωτερικές του λεπτομέρειες, αλλά το ζευγάρι χρειαζόταν απεγνωσμένα ένα μέρος για να ζήσει. Το Powers ήταν παιχνίδι: «Μου αρέσει να παίρνω ένα σπίτι και να το σκίζω». Απαιτήθηκαν εκτενείς ανακαινίσεις επειδή «όλα ήταν γελοία εκτός κλίμακας ή εκτός κέντρου ή απλά δεν είναι σωστό », εξηγεί ο σχεδιαστής, σημειώνοντας ότι τα σπίτια προδιαγραφών συνήθως στερούνται αρχιτεκτονικής φινέτσα. «Οι οικοδόμοι συχνά προσλαμβάνουν διακοσμητές εσωτερικών χώρων, οι οποίοι μπορούν τεχνικά να κάνουν τις κατόψεις και στη συνέχεια να ζητήσουν από έναν μηχανικό να επιβλέπει την κατασκευή».

Περίπου 14 μήνες μετά την κατοχή των ανδρών (έμεναν σε μια ενοικίαση ενδιάμεσο), η κάποτε αισθητικά συνηθισμένη κατοικία είχε γίνει εξαιρετικά εκλεπτυσμένη. Αν και η διάταξη του ισογείου παρέμεινε ανέπαφη, ο δεύτερος όροφος επανεξετάστηκε. Ένα υπνοδωμάτιο είναι πλέον ένα γραφείο, ενώ ένα άλλο χρησιμεύει ως αίθουσα τηλεόρασης που οι Caudell and Powers, επιβεβαίωσαν οι Anglophiles, αποκαλούν το ανώτερο σαλόνι. Τα παρακείμενα λουτρά του από την αρχική κύρια σουίτα συνδυάστηκαν σε ένα ευγενικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα για το Powers, ενώ Ο Caudell πήρε μια όμορφη δική του σουίτα κάτω από την αίθουσα, πλήρης με ένα νεοκλασικό στιλ κρεβάτι λευκασμένου δρυός και ελεγμένο zesty χαλιά. «Πάω να κοιμηθώ νωρίς και ο Μπιλ αρέσει να παρακολουθεί τηλεόραση μέχρι τα μεσάνυχτα», λέει ο Powers, προσθέτοντας ότι μετά τις ώρες, έβαζε τους τοίχους του σαλονιού, που έμοιαζε με την κρεβατοκάμαρά του, με ένα τολμηρό βαμβάκι καρό ύφασμα. Υπάρχει επίσης μια σουίτα επισκεπτών στον κοιτώνα τρίτου ορόφου, προσβάσιμο μέσω ανελκυστήρα.


  • Οι δυνάμεις έκαναν το σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο με την αφαίρεση των βιβλιοθηκών και την επένδυση των θέσεων με καθρέφτη
  • Το σαλόνι
  • Διακοσμητής J. Ο Randall Powers στο σπίτι του Χιούστον μοιράζεται με τον επενδυτή William L. Κάιντελ
1 / 19

Οι δυνάμεις έκαναν το σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο με την αφαίρεση των βιβλιοθηκών και την επένδυση των θέσεων με καθρέφτη. τοποθέτησε μια αφηρημένη ζωγραφική Judith Godwin πάνω από ένα ασβεστολιθικό μανδύα και ομαδοποίησε έργα της Cy Twombly πάνω σε έναν από τους καναπέδες του George Smith. Η λευκή πολυθρόνα είναι από τον Schumacher, το σκαμνί από δρυς από τον André Arbus, και το χαλί και το κάλυμμα δαπέδου είναι από το Stark.


Οι εντυπωσιακές βελτιώσεις στις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες καταλαμβάνουν τα πράγματα μια σημαντική στυλιστική εγκοπή. Στον επάνω και κάτω όροφο, τα νέα δάπεδα της γαλλικής λευκής βελανιδιάς έχουν ανθρακικό άρωμα και δίνουν δερμάτινη λάμψη, με πόρτες γεωργιανού στιλ κατασκευασμένες επί τόπου και λακαρισμένες για να ταιριάζουν. Οι γείσοι επένδυσης και όρμου - όλα τα μύλο σχεδιάστηκαν από τον Caudell, ένα αρχιτέκτονα μανεκέν - παρέχουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο που Το Powers έχει χαλαρώσει με μια ποικιλία από σύγχρονα έργα τέχνης, χαλιά εμπνευσμένα από το Ναβάχο και επιβλητικά αγγλικά και γαλλικά επιχρυσωμένα ξύλα αντίκες. Τα μη γραμμικά μανδύα αντικαταστάθηκαν με πλούσιες μαρμάρινες πλάκες ή εντυπωσιακά πέτρινα παραδείγματα λαξευμένα σε παραδοσιακά γαλλικά στυλ. Επίσης, ανέθεσε παραγγελίες για πόρτες οθόνης κινέζικου Chippendale.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επιδίωξη της τελειότητας της Powers είχε ως αποτέλεσμα φαινομενικά μικρές προσαρμογές που κάνουν μια εντυπωσιακή εντύπωση. Ένα τζάκι μετακινήθηκε έξι ίντσες προς τα δεξιά για να διασφαλιστεί ότι ήταν κεντραρισμένο σωστά. Η πρώην ανώτατη οροφή στην τραπεζαρία ανυψώθηκε, ώστε οι Powers να μπορούσαν να ενσωματώσουν όμορφα διασταυρούμενα δοκάρια. Επιπλέον, μερικές πόρτες ήταν περιτοιχισμένες, συμπεριλαμβανομένης μιας που συνδέει την τραπεζαρία και την κουζίνα, μια αλλαγή που αυξάνει την ιδιωτικότητα του χώρου, όπου είναι επιχρυσωμένο Καρέκλες σε στιλ Regency που κάποτε κοσμούσαν το περίφημο σαουδάραβο έμπορο όπλων Adnan Khashoggi, πολυτελές σκάφος, * Nabila, * λαμπερό ανάμεσα σε αινιγματικά έργα τέχνης των Twombly και Julian Schnabel. Η εξάλειψη του περάσματος σήμαινε επίσης ότι τα γεύματα που σερβίρονται στην τραπεζαρία θα πρέπει να κλείσουν την είσοδο, αλλά οι Powers επιμένουν, "Είναι μόνο μερικά επιπλέον βήματα." Σε κάθε περίπτωση, αυτή η διαδρομή είναι σπάνια διασχίζομαι. Σήμερα, αυτός και ο Caudell - συχνά με μια χούφτα φίλους - έλκονται σε ένα τραπέζι Queen Anne στην εντυπωσιακή κουζίνα και πίνουν δίπλα στο τζάκι στο παρακείμενο καθιστικό. «Νιώθω νευρικός όταν έχουμε περισσότερα από οκτώ για δείπνο», λέει ο σχεδιαστής.

Αλλά αυτή η αξιοζήλευτη κατοικία έχει ακόμα κάποια αλλαγή. Ο Caudell ήλπιζε ότι η αίθουσα εισόδου διπλού ύψους θα ήταν πλακόστρωτη με βελγικό μνημείο του 17ου αιώνα, αλλά οι Powers ήθελαν απλώς την ολοκλήρωση της κατασκευής, ώστε να μπορούν να περάσουν. Σήμερα πιστεύει ότι δεν έπρεπε να ήταν τόσο βιαστικός. «Ο Stone θα είχε προσθέσει περισσότερο βάθος», παρατηρεί ο σχεδιαστής. Η εγκατάσταση ενός νέου ορόφου, ωστόσο, είναι άσκοπη. Ένα διάτρητο μοτίβο, κατέληξε, θα κάνει πολύ ωραία.

[#cneembed: script / playlist / 580e4287fd2e615253000019.js; αυτόματη αναπαραγωγή = 1 & σε σίγαση = 1] ||||||

instagram story viewer