Αυτή η μετατροπή σοφίτας από το White Arrow θα προκαλέσει το μυαλό σας

Αυτό το ονειρικό πριν και μετά δεν είναι ακριβώς ένα έργο για πρώτη φορά, αλλά πρέπει να το δείτε ούτως ή άλλως

«Δεν χρειάζεστε συνδρομή στο γυμναστήριο εάν ζείτε εδώ», λέει η Keren Richter από το σπίτι της στο Μπρούκλιν. Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο μιας σχολικής σχολής του 1800 στο Νότιο Ουίλιαμσμπουργκ, η τετραώροφη ανάβαση έχει αυξηθεί μόνο μετά από την άφιξη της κόρης της, Mira, πέρυσι - αλλά η σχεδιαστής σημειώνει γρήγορα ότι αξίζει τον κόπο προπόνηση. Σχεδιασμένο και ανακαινισμένο με τον σύζυγό της, Thomas Richter - και υπό την καθοδήγηση του αρχιτέκτονα Kevin Greenberg του Brooklyn's Εξερεύνηση του διαστήματος- η κατοικία 2.000 τετραγωνικών ποδιών είναι μια όραση για πονεμένα μάτια (και μια ευχάριστη ανάπαυλα για τους υπερβολικά επεξεργασμένους γλουτούς).

Από την αγορά του το 2010, το σπίτι του Richter, κάποτε σοφίτα καλλιτέχνη, έχει υποστεί πολλές φάσεις ανακαίνισης, καθεμία από την προθυμία να φανταστεί ξανά το χώρο χωρίς να εγκαταλείψει τις ρίζες του. Τα μοντέρνα έπιπλα συνδυάζονται με vintage τόνους. Προσαρμοσμένα ντουλάπια και έργα μύλου δίπλα σε πλακάκια αντίκες, σωστές πόρτες και παλιές σιδερένιες μεντεσέδες. «Η ιστορία του σπιτιού οδήγησε την αρχιτεκτονική σχεδιαστική γλώσσα», λέει η Keren. «Θέλαμε όλα να μοιάζουν να ήταν εκεί για πάντα». Για τους Ρίτστερς, η μακρόχρονη διαδικασία ήταν μια εκπαίδευση. Ήταν επίσης μια επιφάνεια: Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, το ζευγάρι, το οποίο είχε προηγουμένως ασχοληθεί με διαφορετικές σταδιοδρομίες, ενώθηκε με τις δυνάμεις του για να ανοίξει ένα τριών ετών στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού,

Λευκό βέλος. «Μάθαμε τόσα πολλά στη διαδικασία ανακαίνισης αυτού του σπιτιού», λέει η Keren. «Θα ήταν κρίμα να μην το χρησιμοποιήσω».

Η είσοδος

Για πρόσθετο δράμα στην είσοδο, τα λευκασμένα δάπεδα σφενδάμνου ήταν βαμμένα μαύρα και οι εκτεθειμένοι τοίχοι από τούβλα επιχρίστηκαν υπέρ καθαρού, καθαρού λευκού.

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Πριν: Μια πολύ μεγάλη είσοδος.

Ο χαιρετισμός των επισκεπτών είναι μια σειρά από παγωμένες γαλλικές πόρτες, η πρώτη αγορά της Keren για το χώρο και, τελικά, μια καθορίζοντας το στοιχείο σχεδίασης που συνέχισε να εμπνέει λεπτομέρειες για το ντουλάπι της κουζίνας - καθώς και την επαναλαμβανόμενη σοφίτα καμάρες. Παρόμοιες πόρτες, καθεμία από τις οποίες απαιτεί προσαρμοσμένο περίβλημα, χρησιμοποιήθηκαν σε όλο το σπίτι για να λάμψουν. «Όταν τα αγόρασα δεν ήμουν σίγουρος για τι θα ήταν», λέει η Keren. «Νόμιζα ότι θα συνδέουν το σαλόνι με την κρεβατοκάμαρα, αλλά φάνηκαν να λειτουργούν πολύ καλύτερα εδώ. Τράβουν τα μάτια σας προς τα πάνω και φέρνουν το φως σε έναν σκοτεινό εσωτερικό χώρο. "

Η κουζίνα

Τοξωτά παράθυρα, κυματιστό γυαλί και προσαρμοσμένα ντουλάπια εμπνευσμένα από γαλλικά αρτοποιεία του 19ου αιώνα βοήθησαν στη μετατροπή μιας παλιάς κουζίνας Ikea σε ένα ρομαντικό καταφύγιο.

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Πριν: «Η ενσωμάτωση της καμπίνας, του HVAC και του εξαερισμού ήταν δύσκολη, ειδικά δεδομένης της κλίσης των οροφών και των δαπέδων του διαμερίσματος», λέει η Keren. "Τίποτα δεν είναι ευθεία σε ένα παλιό σπίτι!" (Για την επίλυση του προβλήματος, ο γενικός ανάδοχος Tristan Warner έγραψε το καλούπι, έτσι το ντουλάπι έτρεξε μέχρι το ταβάνι.)

Στην κουζίνα, δόθηκε έμφαση στη δημιουργία ενός χώρου που δεν αισθάνθηκε υπερβολικά παρθένος: Οι ζωγραφισμένες στο χέρι ντουλάπες δείχνουν ορατές πινελιές και ανακατασκευασμένα δάπεδα από καστανιές σε μοτίβο σιριόν επικαλύφθηκαν με ματ φινίρισμα για ένα ζεστό, ζωντανό Κοίτα. Οι τοίχοι μετεγκαταστάθηκαν για να φιλοξενήσουν το ντουλάπι, το μπάνιο επισκεπτών και τα κρυμμένα ρούχα. Το ύψος των δαπέδων άλλαξε επίσης: «Εφόσον βρισκόμαστε σε ένα παλιό κτίριο και δεν μπορούμε να κόψουμε τις δοκούς, τα υδραυλικά ήταν δύσκολα», θυμάται η Keren. "Στο κύριο μπάνιο υπάρχει τώρα ένα βήμα προς τα πάνω στο δωμάτιο, αλλά στην πλευρά της κουζίνας του σπιτιού, σηκώσαμε το πάτωμα έτσι ώστε το μπάνιο επισκεπτών, το ντουλάπι και η κουζίνα να είναι όλα στο ίδιο επίπεδο. "Επειδή οι σωλήνες μπορούσαν να κινηθούν χωρίς να επηρεαστούν οι δοκοί, αυτή η αλλαγή κατέστησε επίσης δυνατή την μετακίνηση ενός καλοριφέρ που παρακωλύει το παράθυρο πρόσβαση.

Μετά: Όταν τα έκαναν όλα μαζί, η Keren λέει, «Εδώ συμμετείχαν πολλές συναλλαγές. Έχετε ξυλεία, πλακάκια, γυαλί, μάρμαρο, υδραυλικά - είναι σίγουρα μια εμπλεκόμενη διαδικασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε έναν καλό εργολάβο με πλήρωμα. "

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Πριν: Οι κουζίνες της Ikea μπορεί να είναι υπέροχες, αλλά αυτό απαιτεί σοβαρή αναβάθμιση.

Η τραπεζαρία

Η αγκύρωση της τραπεζαρίας είναι ένα γεωμετρικό τραπέζι από ορείχαλκο, σχεδιασμένο από το White Arrow, σε συνδυασμό με μια σειρά από βαμμένες εκλεκτής ποιότητας καρέκλες Børge Morgensen. Γενικά, υπάρχει ένα φωτιστικό Brendan Ravenhill. underfoot, ένα μαροκινό χαλί Toureg που προέρχεται από την Etsy.

Η αγκύρωση της τραπεζαρίας είναι ένα γεωμετρικό τραπέζι από ορείχαλκο, σχεδιασμένο από το White Arrow, σε συνδυασμό με μια σειρά από βαμμένες εκλεκτής ποιότητας καρέκλες Børge Morgensen.Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Το σαλόνι

Οι πολλοί σκηνοθέτες στο σαλόνι περιλαμβάνουν καναπέδες Tobia Scarpa, χαλί Josef Frank και πρόσφατα σχεδιασμένα κουφώματα.

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Πριν: Πλαίσια παραθύρου Boxy που τελικά η ομάδα μετέτρεψε σε καμάρες.

Φωτογραφία: Thomas Richter

«Είχαμε μια συζήτηση με το Space Exploration για το πώς να συνδέσουμε αυτά τα παράθυρα με τη συνολική σχεδιαστική γλώσσα», λέει η Keren των προηγουμένως περίεργων τετραγώνων πλαισίων, «και επειδή μπορούμε να απεικονίσουμε σχέδια σε 3-D που ήμασταν σε θέση να διερευνήσουμε διαφορετικές ιδέες. " Μόλις επιλέχθηκε ο τελικός σχεδιασμός για τα παράθυρα - τελικά για την αισθητική του και την κατάλληλη περίοδο ταιριάξτε τη μεγαλύτερη καμάρα που χωρίζει την τραπεζαρία και την κουζίνα - ο γενικός ανάδοχος Tristan Warner δημιούργησε τις τρεις καμάρες με σκελετό από ξύλο, το έβαλε με φύλλο και τελείωσε με χρώμα.

Συνεχίζοντας τα αυθεντικά baseboards του δωματίου και την κορώνα, η ομάδα παρείχε έναν αυξημένο αέρα αυθεντικότητας στο πρόσθετο μανδύα.

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Ένα βρεγμένο τζάκι, τοποθετημένο στον τοίχο, ήταν μια άλλη απρόσκοπτη προσθήκη, με λεπτομέρεια σιριτιού από έναν υπεργολάβο που ειδικεύεται σε πλακάκια. Συνεχίζοντας την οπτική γιορτή: Περιστρεφόμενες καρέκλες εμπνευσμένες από τον Milo Baughman, ένα λευκό βέλος και ανάκλιντρο, και - προεδρεύοντας όλων - ένας γιγαντιαίος φοίνικας. «Θέλαμε αυτό το δωμάτιο να έχει μερικές μεγάλες χειρονομίες», λέει ο σχεδιαστής.

Το κύριο υπνοδωμάτιο

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow
Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Η κύρια κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι μικρή, αλλά τα πλούσια χρωματισμένα τείχη της, επενδυμένα στο Farrow & Ball's Hague Blue, ενθαρρύνουν την ηρεμία έναντι της κλειστοφοβίας. Συνδέοντας το δωμάτιο μαζί: ένα κρεβάτι αναδευτήρα και ένα ζευγάρι νυχτερινά σαλόνια αρ ντεκό ζωγραφισμένα σε ένα γυαλιστερό, λιπαρό μαύρο.

Το Γκαρνταρόμπα

Χτισμένο στην κύρια κρεβατοκάμαρα, ένα μικρό - αλλά ασυνήθιστα τακτοποιημένο - γκαρνταρόμπα αισθάνεται πολυτελές παρά το μέγεθός του χάρη ένα μείγμα καθρεφτών, μεταλλικών έργων (κατασκευασμένο από τον Mitchell Dose, ο οποίος έκανε επίσης τις πόρτες ντους του μπάνιου) και ποτήρι.

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Μια γκαρνταρόμπα από το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι τόσο αποτελεσματική όσο και κομψή: Η αποθήκευση παπουτσιών κρύβεται επένδυση καθ 'οδόν προς το κύριο λουτρό, και ένα ντουλάπι φαρμάκων κρύβεται πίσω από ένα πλήρες μήκος καθρέφτης. «Σε όλο το σπίτι, τρέξαμε το ντουλάπι στην οροφή», λέει η Keren. «Αυτό όχι μόνο μεγιστοποιεί την αποθήκευση, αλλά επίσης τραβάει τα μάτια σας προς τα πάνω και δημιουργεί οπτικό ύψος. Επιπλέον, εντοπίσαμε τον αρχικό κασσίτερο οροφής για να δώσουμε την αίσθηση ότι αυτά τα στοιχεία ήταν πάντα μέρος του σπιτιού. "

Κυρίως μπάνιο

Μόλις ένα τρίτο υπνοδωμάτιο, το κύριο μπάνιο φιλοξενεί ένα προσαρμοσμένο ντεκόρ αρτ ντεκό, vintage απλίκες από την Ιταλία, βρέθηκαν σωστά σωστά σωστά (και βάφτηκε) από το Build It Green και Barber Wilson eBay.

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Πριν: Μερικοί τοίχοι έπρεπε να κατέβουν.. .

Φωτογραφία: Thomas Richter

Για το πάτωμα του κύριου λουτρού, τα κεραμίδια Zelig έφτασαν με βάρκα από το Μαρόκο σε αριθμημένα τεταρτημόρια - όταν Οι κάτοψεις μετατοπίστηκαν μετά την παραγγελία, οι εγκαταστάτες έπρεπε να κόψουν τα πλακίδια φιλοξενώ. «Ήταν μια από αυτές τις στιγμές που γίνεται εμφανές ότι πρέπει να έχετε απίστευτα ταλαντούχους ανθρώπους που να δουλεύουν μαζί σας», λέει η Keren.

Οι γυάλινες πόρτες επιτρέπονται για ένα χωρισμένο υγρό δωμάτιο, το οποίο, εκτός από τις ιδιότητες που μοιάζουν με σπα, μεταφέρει φως στην περιοχή ματαιοδοξίας. Η γραμμική αποστράγγιση Infinity Drain διασφαλίζει ότι το σχολαστικό μοτίβο πλακιδίων παραμένει αδιάσπαστο.

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Ξενώνας

Το να φωτίζεις το στενό δωμάτιο είναι μια αντανακλαστική ταπετσαρία Calico, μέρος μιας σειράς που ονομάζεται Inverted Spaces που έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας δορυφορικές εικόνες από τη NASA. Η λευκή σανίδα βοήθησε να περιέχει το μοτίβο σάρωσης και να προστατεύσει το λεπτό χαρτί από γρατσουνιές και γρατζουνιές.

Εμφανίζεται εδώ με σιδερένιο κρεβάτι, ντουλάπα Gustavian και δύο νυχτερινά κομοδίνα σε μια φρέσκια βαφή γάλακτος, το δωμάτιο από τότε έχει γίνει φυτώριο. «Είναι ένα πολύ λαμπερό δωμάτιο μωρού», γελάει η Κέρεν.

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Πριν: Η διαφορά που κάνει μια τολμηρή ταπετσαρία.

Φωτογραφία: Thomas Richter

Μπάνιο επισκεπτών

Δανεισμένος από την εμφάνιση και την αίσθηση των Ελληνικών Νήσων, το λουτρό επισκεπτών διαθέτει τοίχους από ασβεστοκονίαμα και μια μαγευτική διαμόρφωση σωσμένων πλακιδίων Delft και Πορτογαλίας

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow

Πριν: Το ενσωματωμένο ντους θα έπρεπε να πάει.

Φωτογραφία: Thomas Richter

Τα πλακάκια του Ντελφτ και της Πορτογαλίας ήταν από διάφορους διεθνείς πωλητές eBay. «Θα τα έβαζα καθώς μπήκαν, και το μοτίβο εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου», λέει η Keren. Όσον αφορά την απόφαση να συμπεριληφθεί ένα ανοιχτό ντους; «Δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να είναι πλήρως κλειστό και πώς πρέπει να τοποθετηθεί το πλακίδιο, οπότε το προσομοιώσαμε και το απεικονίσαμε σε 3-D. Ο Τόμας ζωντανεύει ακόμη και ένα άτομο που κάνει ντους, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα εκτοξευόταν το νερό! " Όπως συμβαίνει σε ολόκληρο το σπίτι του Ρίχτερ, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στις καλύτερες λεπτομέρειες.

Προωθώντας τη μεσογειακή αισθητική: ένα νεροχύτη από πήλινα του αιώνα (του οποίου η ξεπερασμένη διαμόρφωση ώθησε την αναζήτηση ειδικών ανταλλακτικών) και μια συνταξιούχος κανάτα ελαιολάδου που βυθίστηκε σε ένα δοχείο απορριμμάτων.

Φωτογραφία: Thomas Richter για White Arrow
instagram story viewer