Ο Daniel Sachs και ο Kevin Lindores Reimagine ένα σπίτι στο Nor Island του Long Island

Όταν η φωλιά του προαστιακού Long Island εκκενώθηκε, η Nancy Hoguet προσκάλεσε τον σχεδιαστή Daniel Sachs και τον αρχιτέκτονα Kevin Lindores για να το φανταστεί ξανά ως απόδραση στην εξοχή

Χτισμένο σε τριάμισι στρέμματα κυλιόμενων εκτάσεων ανάμεσα στις ελικοειδείς λωρίδες και τα μεγάλα κτήματα της βόρειας ακτής του Long Island, το περιτριγυρισμένο σπίτι έξι υπνοδωματίων θα ήταν ένα υπέροχο μέρος για να μεγαλώσετε μια οικογένεια. Η Νάνσι Χόγκουετ την ερωτεύτηκε και αφού αγόρασε το σπίτι το 1990, αυτή και ο σύζυγός της πρόσθεσαν σύντομα παιδιά - πρώτα μια κόρη, μετά δύο γιους.

Καθώς τα παιδιά μεγάλωναν, υπήρχαν μικρά σκυλιά κάτω από τα πόδια, μικροσκοπικά άλογα στο μικρό αχυρώνα πίσω, και, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, τα παγώνια κατοικίδιων ζώων - που αποκτήθηκαν παρορμητικά - ανοίγουν στην αυλή. «Μια μέρα μόλις σηκώθηκαν και πέταξαν», λέει ο Hoguet.

Τα μικρά άλογα είχαν επιτραπεί ακόμη και μέσα στην κατοικία σε μεγάλες περιπτώσεις. Τις πιο συνηθισμένες μέρες, ο Χόγκουετ τους έδεζε σε ένα καλάθι (ή ένα έλκηθρο το χειμώνα) για το σύντομο τρέξιμο στο σχολείο. Οι γονείς της είχαν πεθάνει όταν ήταν νέος και ήταν αποφασισμένη να δώσει στα παιδιά της το είδος της παιδικής ηλικίας που ένιωθε ότι είχε χάσει. «Ήταν ένα πραγματικό παιδικό σπίτι», λέει.

Αλλά καθώς η νεότερη γενιά προχώρησε στο σχολείο επιβίβασης, το κολέγιο και τη σταδιοδρομία και ο γάμος του Hoguet τελείωσε, το σπίτι ξαφνικά ένιωσε κουρασμένο, περισσότερο σαν λείψανο από ένα ζωντανό, αναπνέον σπίτι. Η τυπικότητά του είχε ως αποτέλεσμα την πιο αισιόδοξη ευαισθησία της - «υπερβολικά προετοιμασμένη» και «πολύ ταιριαστή» είναι η περιγραφή της παλιάς εμφάνισής της. Δεν ήξερε αν θα διατηρήσει το μέρος και θα αντλήσει νέα ζωή και στυλ σε αυτό ή να πουλήσει και να προχωρήσει, ελαφρύτερο, λιγότερο φορτωμένο. Δεν ήταν σίγουρη τι οραματιζόταν για εκείνη τη στιγμή στη ζωή της, αλλά, όπως πάντα, προσπάθησε να παραμείνει ανοιχτή σε όλες τις δυνατότητες.

Ο Hoguet κάθεται σε ένα παλιό τραπέζι αγγλικών παιχνιδιών. το κιλίμ αγοράστηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Όταν οι γιοι της ήταν έφηβοι, είχε επιστρέψει στο σχολείο για μεταπτυχιακό στη σύγχρονη τέχνη από το Sotheby's, συχνά επανδρώνει τα τηλέφωνα κατά τη διάρκεια των δημοπρασιών. Νωρίτερα στη ζωή, μετά το κολέγιο, είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος για εφημερίδες στο Γιοχάνεσμπουργκ και στο Λος Άντζελες πριν εγκατασταθεί για οκταετή θητεία ως παραγωγός πεδίου για το CNN στη Νέα Υόρκη - δηλαδή, μέχρι που η μητρότητα έκανε ταξίδια δύσκολος.

Λίγοι ήξεραν ότι ήταν απόγονος του αυστριακού υποκαταστήματος της ιστορικής οικογένειας χρηματοδοτών Rothschild. Οι παππούδες και οι παππούδες του Hoguet, η βαρόνη και η βαρόνη Alphonse de Rothschild, οι δύο κόρες τους, Η Gwendoline (μητέρα του Hoguet) και η Bettina, και η ευρύτερη οικογένεια είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την Ευρώπη κατά τη διάρκεια ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Έξι δεκαετίες θα περάσουν πριν η θεία του Hoguet, η Bettina Looram, η οποία πέθανε το 2012, κατάφερε να Η αυστριακή κυβέρνηση θα επιστρέψει μεγάλο μέρος του έργου τέχνης, των επίπλων και των βιβλίων που είχαν κατασχεθεί από τους Ναζί οικογένεια.

Το 1999, οι θησαυροί μπήκαν στο μπλοκ στο Christie's στο Λονδίνο, και η Hoguet, τα δύο ξαδέλφια της, και η Looram πέταξαν όλοι πριν από την πώληση για να κοιτάξουν μέσα από τους γονείς τους. Μεταξύ των αντικειμένων που φυλάχθηκε ο Χόγκουετ ήταν ένα τεράστιο κέρατο με άλογο στο κεφάλι του 16ου αιώνα, το οποίο κρέμεται τώρα στον κεντρικό διάδρομο του σπιτιού και ένα ολλανδικό τοπίο του 17ου αιώνα, που εμφανίζεται στη βιβλιοθήκη. «Δεν διάλεξα τίποτα πολύ σημαντικό», λέει. "Μερικά πράγματα που μου μίλησαν." Τα υπόλοιπα κατέληξαν σε μουσεία και ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο. Η Hoguet ερευνά τώρα ένα βιβλίο με βάση τις επιστολές που έγραψε η γιαγιά της Clarice κατά τη διάρκεια του πολέμου και μετά, όταν εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη.

Λίγα χρόνια μετά την πώληση, καθώς η φωλιά του προαστιακού Hoguet άρχισε να αδειάζει, ένιωσε το τράβηγμα της αστικής ζωής, και το 2005 μετακόμισε πίσω στην πόλη. Σχεδιαστής με έδρα το Μπρούκλιν Ντάνιελ Σακς την βοήθησε να βρει ένα προπολεμικό διαμέρισμα στην Άνω Ανατολή. Ήταν μια νέα αρχή, και μαζί δημιούργησαν μια νέα εμφάνιση που συνδύαζε τα παγκόσμια υφάσματα με τη σύγχρονη τέχνη και τις περίεργες αντίκες. "Για τη Νάνσυ, δεν νομίζω ότι είναι εφεδρικό και μοντέρνο είναι σκόπιμο", λέει ο Sachs.


  • Η εικόνα μπορεί να περιέχει Outdoors Garden Arbor Nature Yard and Gate
  • Αυτή η εικόνα ενδέχεται να περιέχει χαλί καναπέδων επίπλων εσωτερικού χώρου εσωτερικού χώρου και εσωτερική διακόσμηση
  • Αυτή η εικόνα μπορεί να περιέχει Έπιπλα Σαλόνι Εσωτερικό Δάπεδο Εσωτερικό Σχέδιο Καναπέ Χαλί και Φυτό
1 / 20
Ανοίγει μια πύλη στον κήπο με το φράχτη στο σπίτι του Long Island του Νανσύ Χόγκουετ, ο οποίος ανακαινίστηκε από τον σχεδιαστή Ντάνιελ Σακς και τον αρχιτέκτονα Κέβιν Λίντορες της εταιρείας της Νέας Υόρκης Αρχιτεκτονική Sachs Lindores, Εσωτερικοί χώροι.

Σύντομα ο Sachs και ο αρχιτέκτονας Κέβιν Λίντορες, ο επαγγελματίας και σύντροφος ζωής του, τραβήχτηκαν στην ιστορία του τι να κάνουν με το λείψανο του Long Island του Χόγκουετ. Η διαδικασία περιλάμβανε ημερήσιες εκδρομές στο Montauk και τους Hamptons για να δούμε τι άλλο ήταν στην αγορά. Σε αυτές τις μεγάλες διαδρομές, ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και συνειδητοποίησε πόσο ωραίο ήταν να έχεις ένα καταφύγιο περίπου 20 μίλια από την πόλη. Επιπλέον, ήταν απλά μια γρήγορη παράλειψη για τα παιδιά και τους φίλους τους. Η απόφαση έγινε σαφής. «Αυτή είναι η βάση στο σπίτι», λέει ο Hoguet. «Ήθελα να κρατήσω όλους μαζί». Έτσι, αυτή και η Sachs άρχισαν να διακοσμούν ξανά την κατοικία, όχι από μηδέν αλλά ένα δωμάτιο τη φορά, μεθοδικά λαμβάνοντας υπόψη τι να διατηρήσετε, τι να ανανεώσετε και τι να κάνετε χαϊδεύω. «Φύγαμε αρκετά», λέει. "Είναι ένας πιο απλός τρόπος σχεδίασης."

Τελικά το έφτασαν σε όλο το σπίτι, φέρνοντας ενδιαφέροντα, ακόμη και funky, υφάσματα, παιχνιδιάρικα κιλιμ και σοκ της σύγχρονης τέχνης. Ένα πολύχρωμο Philip Taaffe κρέμεται πάνω από έναν καναπέ καθιστικού. Στους πρόσφατα βαμμένους τοίχους της τραπεζαρίας, τρεις μεγάλες Donald Baechler Τα έργα αντικατέστησαν τις βαριές οθόνες της οικογένειας της Κίνας «Είναι λίγο πιο σέξι», λέει ο Hoguet.

Μία από τις μεγαλύτερες δομικές αλλαγές ήταν στην κουζίνα, την οποία ο Lindores διπλασίασε σε μέγεθος συνδυάζοντας μια ποικιλία από μικρά δωμάτια. Το αποτέλεσμα είναι ένας φιλόξενος χώρος για φαγητό, όπου όλα αισθάνονται σαν να ήταν εκεί για πάντα, εκτός από μερικά τολμηρά γεωμετρικά πλακάκια δαπέδου από τσιμέντο. Ακόμη και η μπροστινή πόρτα πήρε το πρόσωπο: τώρα βερνικώθηκε μια λαμπρή απόχρωση του μπλε, γοητεύει με τις θερμότερες υποδοχές.

Είναι σαφές ότι η Hoguet έχει προσεγγίσει το κοινό της. «Λατρεύω το σπίτι όπως είναι τώρα», λέει η κόρη της, Γκουέν. «Τα δωμάτια εξακολουθούν να είναι δικά μας, αλλά είναι πιο προσαρμοσμένα στις ζωές των ενηλίκων. Πολλοί γονείς των φίλων μου έχουν απομακρυνθεί, αλλά είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που κράτησε το μέρος. "

instagram story viewer