Αυτό το αρχοντικό του Μπρούκλιν παίρνει μια εκλεπτυσμένη ανακαίνιση

Με τη βοήθεια της αρχιτέκτονας Alexandra Barker και του σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Jae Joo, ένα νεόνυμφο ζευγάρι ξεκίνησε ένα έντερο για να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων του

Για το πρώτο τους σπίτι που χτίστηκε μαζί, οι Lindsay Nelson και Kayvan Salmanpour πήγαν μεγάλα. Το ζευγάρι - που παντρεύτηκε στο Μαρόκο πριν από περίπου ένα χρόνο - έμπιστη αρχιτέκτονα Alexandra Barker από ΜΠΑΑΟ και σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Jae Joo από Jae Joo Σχέδια προς την πλήρως ανακαινισμένο αυτό το έργο στο Fort Greene, Μπρούκλιν.

«Με πλησίασαν Ίνσταγκραμκαι είχαμε μια εξαιρετική σύνδεση όταν συναντηθήκαμε », θυμάται η Jae. «Οι Brownstones είναι μερικά από τα απόλυτα αγαπημένα μου έργα για να δουλέψω, αλλά μπορεί να είναι ένα μακρύ και περίπλοκο ταξίδι. Όταν συνειδητοποίησα τον φόβο και τον ενθουσιασμό τους, ήξερα ότι ήμουν στο πλοίο. "

ΠΡΙΝ: Αυτό το δωμάτιο στον δεύτερο όροφο αισθάνθηκε παλιά με γυαλιστερά δάπεδα και προσωρινά παράθυρα.

ΜΕΤΑ: Το βλέμμα πήγε από φωτεινό και γεμάτο σε κυκλοθυμική και ελάχιστη. Όλα τα έπιπλα είναι από BDDW.

Σε έκταση 3.700 τετραγωνικών ποδιών, το αρχοντικό πέντε υπνοδωματίων, τεσσάρων και μισών λουτρών - το οποίο είχε προηγουμένως υποδιαιρεθεί σε διαμερίσματα - περιλαμβάνει ένα υπόγειο, ένα σαλόνι και έναν δεύτερο και τρίτο όροφο. Τόσο η τοποθεσία του σπιτιού όσο και το πνεύμα του κτηρίου έκαναν τους ιδιοκτήτες να ερωτευτούν. Η γειτονιά του Fort Greene υπενθύμισε στον Kayvan, σημερινό επικεφαλής εμπορικών αξιωματικών της Boston Globe Media, τον Ladbroke Grove, έναν δρόμο στο Δυτικό Λονδίνο, από τον οποίο προέρχεται. «Έχει μια υποτιμημένη αλλά αναμφισβήτητα δροσερή και δημιουργική ουσία, την οποία οφείλει στην εκπληκτικά ζωντανή, ισχυρή αφρικανική αμερικανική κοινότητα εκεί», λέει.

Αλλά το ίδιο το αρχοντικό ήταν επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που αποφασίζει. «Το σπίτι είχε ψυχή και αισθανθήκαμε αυτήν την ενέργεια», λέει ο Lindsay, επικεφαλής εμπειρίας και υπεύθυνος μάρκας στο TripAdvisor.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ήταν η δημιουργία μιας λειτουργικής και ελκυστικής διάταξη αυτό ένιωθε φυσικό. «Το υπάρχον κτίριο ήταν όμορφο, και τα μέρη ήταν σε εκπληκτικά καλή κατάσταση δεδομένης της ηλικίας τους, αλλά χρειάστηκε κάποια αποκατάσταση», λέει η Αλεξάνδρα. «Το είδα ως ευκαιρία να κάνω μια σύγχρονη ευαισθησία σε διάλογο με μια ιστορική δομή».

Τα όμορφα πρωτότυπα χαρακτηριστικά διατηρήθηκαν και αποκαταστάθηκαν. Πρόσφατα προστιθέμενες λεπτομέρειες όπως το κομψό χύτευση πάνελ και φρέσκοι νέοι όροφοι έδωσαν σε αυτήν την περιοχή μια ανυψωμένη εμφάνιση. Η τέχνη είναι του Tyler Hayes.

Μερικές από τις σημαντικές αλλαγές περιελάμβαναν το άνοιγμα των απόψεων και τη συνέχεια των χώρων. αυξάνοντας τα ταβάνια δύο πόδια προς το πίσω μέρος του σπιτιού για να χτίσετε μια επέκταση με την κουζίνα (το σημείο εστίασης του σπιτιού) και το σαλόνι · αύξηση του δαπέδου της κύριας σουίτας. εγκατάσταση ενός μεγάλου ατσαλιού και γυάλινου ανοίγματος στην πίσω πρόσοψη για να αφήσει το φως μέσα. και προσθέτοντας τρία μπαλκόνια.

Σχεδιασμένο για να είναι λειτουργικό και να ταιριάζει στις ανάγκες των ιδιοκτητών, το σπίτι διαθέτει αβίαστο στιλ με στρογγυλά και τοξωτά περιγράμματα για να εξισορροπεί τις σκληρές γραμμές στις ατσάλινες πόρτες.

Προέρχεται από την πολύ δροσερή ανασταλτική συσκευή φωτισμού Φλος.

Το τζάκι από γυψοσανίδα έγινε από Kamp Studios, και η τέχνη συνοδεύεται από Matias Sanchez Martin.

«Χτίστηκε για να συμπληρώσει τον τρόπο ζωής μας, δηλαδή να έχουμε φίλους για μεγάλα δείπνα, καλή μουσική, πολλά κεριά, υπέροχα κοκτέιλ και κρασί, και πολλά γέλια », λέει ο Lindsay. "Αυτό το σπίτι είναι για να απολαύσετε και να γιορτάσετε τη ζωή το πρωί και το βράδυ, χωρίς κανένα μέρος του να είναι υπερβολικά πολύτιμο."

Οι κλασικές λεπτομέρειες του brownstone είναι ορατές στα διακοσμητικά και χύτευση σε όλο το σπίτι σε υπόλευκους τόνους, αναμεμειγμένες με πινελιές πινελιές όπως μαύρο ματ σκάλα. «Μείναμε ουδέτεροι, αλλά παίξαμε με διαφορετικές υφές και τόνους, ενσωματώνοντας διακοσμητικά φινιρίσματα τοίχου όπως σοβά και ταπετσαρία», λέει ο Jae. «Θέλαμε να διατηρήσουμε μια κομψή, μοντέρνα αίσθηση, αποφεύγοντας τις γυμνές και έντονες εντυπώσεις που σχετίζονται με τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους».

ΠΡΙΝ: Αυτή η διάταξη του υπνοδωματίου ήταν γεμάτη και γεμάτη.

ΜΕΤΑ: Η επανάληψη του master bedroom αφορά καθαρές γραμμές και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Τα γλυπτά που εκτίθενται είναι από Τζέιν Μιν.

Για το ζευγάρι, το σπίτι του Μπρούκλιν είναι «μια μελέτη ισορροπίας, όπου τα πλέγματα ισορροπούνται με καμπύλες, το ματ είναι αντιπαράθεση με υφή, και το απλό διαταράσσεται μόνο περιστασιακά από το μεγαλείο. " Το σπίτι, σύμφωνα με το ζευγάρι, είναι σαν "Άξελ Βερβοόρντ στη μέση ενός Kanye συναυλία."

Αν και επένδυσαν σημαντική ποσότητα ενέργειας, το ζευγάρι απολάμβανε κάθε μέρος της διαδικασίας. "Οι ανακαινίσεις είναι πολύ αστείες - αισθάνεστε σαν να καταλήγετε σε διδακτορικό. σε αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε », χαμογελούν οι Lindsay και Kayvan. "ΕΝΑ ανακαίνιση του εντέρου σε ένα αρχοντικό είναι η πιο τρομακτική, τρομακτική, δημοσιονομική πρόκληση, αποστράγγιση, αλλά όταν εσείς επιτέλους πάρτε τα κλειδιά για το σπίτι σας, γίνεται το θεμέλιο για τις μελλοντικές σας αναμνήσεις που κάνουν τα πάντα αξίζει."

Ο όροφος των δωματίων απέκτησε έναν ολοκαίνουργιο κομψό χώρο διαβίωσης μετά την επέκταση. Οι ατσάλινες πόρτες αφήνουν μια απίστευτη ποσότητα φωτός που φωτίζει ολόκληρο το πάτωμα. Το μεγάλο έργο τέχνης παζλ είναι από Μ. Κοράκι.

instagram story viewer