Ένα διαμέρισμα στο κέντρο του Μανχάταν που είναι γεμάτο με μοτίβο και γοητεία

Η ομάδα σχεδίασης μητέρας-κόρης Lauren και Suzanne McGrath εισάγουν κομψότητα σε ένα σπίτι Tribeca μιας νέας οικογένειας

Το Tribeca αντέχει ως ένα δροσερό άξονα Μανχάταν ζουν, δημιουργούν εικόνες ευάερων, γεμάτων με τέχνη σοφίτες σε συνδυασμό με ανέσεις φιλικές προς την οικογένεια. Ως αποτέλεσμα, συνεχίζει να προσελκύει νέες οικογένειες που εκτιμούν ευρύχωρες κατοικίες, καλά σχολεία και εστιατόρια και κομψές αγορές. Αλλά για μια νεαρή οικογένεια που της άρεσε η ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης, αλλά δεν ήθελε να παραιτηθεί από τα σχεδιαστικά στοιχεία που είναι πιο τυπικά από ένα προπολεμικό κτίριο Upper East Side Tribeca έθεσε μια πρόκληση.

Ως νεόνυμφοι, το ζευγάρι - τώρα οι γονείς ενός κοριτσιού - επέλεξε ένα διαμέρισμα που ήταν ουσιαστικά «μια σειρά από λευκά κουτιά», θυμάται η Lauren McGrath, η σχεδιαστής που, με τη μητέρα και τον επιχειρηματικό συνεργάτη της Suzanne McGrath, προσλήφθηκε για να ξανασκεφτεί τον χώρο και να τον εγχύσει με ζεστασιά και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Το έργο προέκυψε όταν η σύζυγος, πρόσφατα αρραβωνιασμένη, ανακάλυψε το ντουέτο του σχεδιασμού μέσω του blog τους. «Μας ακολουθούσε για χρόνια και ήλπιζε να μας προσλάβει μια μέρα για να διακοσμήσουμε το σπίτι της», λέει η Lauren. «Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μας βρίσκουν μέσω του ιστολογίου μας επειδή συχνά αισθάνονται ότι μας γνωρίζουν ήδη - ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα».

Για το πρώτο τους σπίτι μαζί, το ζευγάρι Tribeca ήθελε μια αντανάκλαση των προσωπικοτήτων τους. «Η γυναίκα είναι πολύ θηλυκή. Σκεφτείτε: λουλουδάτα μοτίβα, αποχρώσεις κοσμημάτων, μαλακά χαλιά κάτω από τα πόδια », λέει η Suzanne, η οποία εργάστηκε για την Ellie Cullman και Η Thierry Despont νωρίς στην καριέρα της και, αργότερα, ως παραγωγός για την τηλεοπτική εκπομπή της Martha Stewart προτού συνιδρυθεί McGrath II, στη Νέα Υόρκη. Το διαμέρισμα, ωστόσο, δεν διέθετε τη γοητεία και τις λεπτομέρειες που αναζητούσαν οι πελάτες. Οι ανακαινίσεις του εντέρου στην κουζίνα και τα μπάνια βοήθησαν στην οικειότητα του χώρου. Το ντουέτο επικεντρώθηκε στην προσθήκη αρχιτεκτονικής διάκρισης στην υπόλοιπη διάταξη. «Το σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα είναι ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο. σχεδιάσαμε έναν ολόκληρο τοίχο από μύλο / βιβλιοθήκες στον τοίχο του τζακιού για να βοηθήσουμε να προσθέσουμε οπτικό ενδιαφέρον και επίσης να διαχωρίσουμε τους δύο χώρους διαβίωσης », λέει η Suzanne.

Για αυτήν την ομάδα μητέρας-κόρης - της οποίας το δεύτερο βιβλίο βρίσκεται στο έργο και που ελπίζει επίσης να δημιουργήσει μια κουβέρτα και μια γραμμή υφάσματος - αυτό το έργο ήταν μια απόκλιση από τα τυπικά σπίτια που αντιμετωπίζουν. Όμως, όπως και σε όλα τα έργα τους, ήταν μια ευκαιρία να ακονίσουν τις δεξιότητές τους και να εξερευνήσουν δημιουργικές παρορμήσεις. «Μου αρέσει να δουλεύω με κάποιον του οποίου τη δημιουργικότητα θαυμάζω και που δεν φοβάμαι να μου πει αν κάτι δεν είναι καλό», λέει η Lauren. Όσο για τη Suzanne της, το συναίσθημα είναι αμοιβαίο.


  • Η εικόνα μπορεί να περιέχει Επιτραπέζιο Επιτραπέζιο Τραπεζάκι Καφέ Σαλόνι σε εσωτερικό δωμάτιο και χαλί
  • Αυτή η εικόνα μπορεί να περιέχει Σαλόνι Εσωτερικού Χώρου Έπιπλα Τραπεζάκι Καναπέ Τραπεζάκι Σχεδιασμού και Χαλί
  • Η εικόνα μπορεί να περιέχει Έπιπλα Καναπές Σαλόνι Εσωτερικό Μαξιλάρι Εσωτερική Διακόσμηση Τραπέζι και Ξύλο
1 / 8
Σε ένα διαμέρισμα της Νέας Υόρκης σχεδιασμένο από τη Suzanne και τη Lauren McGrath του McGrath II, το άκρο του μεγάλου καθιστικού προσφέρει ένα απλό περιβάλλον για την οικογένεια να παρέα και να παρακολουθεί τηλεόραση. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, με μεταλλικό περίβλημα επιτρέπουν το φως να πλημμυρίζει στον χαρούμενο χώρο. «Η φιλοσοφία σχεδιασμού μας είναι ότι κάθε σπίτι πρέπει να χτιστεί πάνω σε υπέροχα κομμάτια που έχετε μαζί σας στη ζωή σας», λέει η Suzanne. «Δεν πρόκειται να αγοράσουμε μοντέρνα έπιπλα που ξεκινούν τα πέντε χρόνια. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εσωτερικούς χώρους που θα νιώθουν διαχρονικά, χαρούμενοι και φρέσκοι. "

instagram story viewer