Πηγαίνετε μέσα σε ένα σπίτι της Νέας Αγγλίας που είναι φιλικό προς τα παιδιά και τα παιδιά

Η εταιρεία Stern McCafferty που εδρεύει στη Βοστώνη ανακαλύπτει εκ νέου ένα σπίτι αναγέννησης της Γεωργίας του 1905 για μια νεαρή οικογένεια

Το blue-chip art και τα παιδιά γενικά δεν αναμιγνύονται. Αλλά ένα ζευγάρι στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης χρειάστηκε το νέο τους σπίτι για να παρουσιάσει τη συλλογή των σύγχρονων και μινιμαλιστικών έργων παγκόσμιας κλάσης και να είναι άνετα - και ανθεκτικά - αρκετά για τα τέσσερα μικρά παιδιά τους. Αφού ξεπέρασαν τα 1820 τους αρχοντικό, βρήκαν ένα σπίτι επτά υπνοδωματίων που πρόσφερε τον χώρο που χρειάζονταν, αλλά οι λεπτομέρειες της Γεωργιανικής Αναγέννησης συγκρούστηκαν με την αισθητική που μοιάζει με τη γκαλερί.

Το ζευγάρι στρατολόγησε τον αρχιτέκτονα David Stern και τη σχεδιαστή Diane McCafferty της εταιρείας που εδρεύει στη Βοστώνη Stern McCafferty να εκσυγχρονίσει τους εσωτερικούς χώρους, ενώ αποκαθιστά και ενισχύει την ιστορική ομορφιά του εξωτερικού. «Ο στόχος ήταν να φτιάξουμε ένα πρακτικό σπίτι για μια οικογένεια έξι ατόμων, ένα σπίτι που θα ήταν αρκετά απλό και μοντέρνο για να επιδείξει την τέχνη τους», λέει ο Stern. Τα δωμάτια ήταν απλοποιημένα και φωτεινά με ουδέτερη παλέτα και σύγχρονες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, όπως γυάλινα κιγκλιδώματα. Το παραδοσιακό

είσοδος μετατράπηκε σε ένα ευάερο αίθριο διπλού ύψους με μια εκτεταμένη σκάλα και γλυπτική τέχνη και επίπλωση.

Η πιο δραματική αλλαγή είναι η εντυπωσιακή διώροφη προσθήκη, η οποία στεγάζει την κουζίνα, την αίθουσα πρωινού και την οικογενειακή περιοχή στο ισόγειο και την κύρια σουίτα στο επάνω επίπεδο. Το χαλύβδινο εξωτερικό του Cor-Ten εμπνεύστηκε από τη συλλογή των ζευγών Donald Judd που εργάζονται στο ίδιο υλικό. Η πατίνα του ξεπερασμένου χάλυβα εναρμονίζεται με την τοιχοποιία και την οροφή από σχιστόλιθο και χαλκό του κυρίως σπιτιού. «Είναι ένα ζωντανό υλικό», σημειώνει ο McCafferty. Αυτό αλλάζει χρώμα με τον καιρό και με την πάροδο του χρόνου. "

Ενώ η αρχιτεκτονική είναι κομψή, η διαρρύθμιση και τα έπιπλα δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια. Ο McCafferty επέλεξε κομμάτια με σύγχρονες γραμμές και απαλά υφάσματα, και το σπίτι προσφέρει άφθονους χώρους για παιχνίδι ή αντιμετώπιση της εργασίας. «Η αισθητική δεν ξεπέρασε την πρακτικότητα και το αντίστροφο», λέει ο Stern. «Υπήρχε μια ισορροπία. Το σπίτι λειτουργεί πραγματικά ως σπίτι. Δεν είναι μουσείο. " Πράγματι, το τέλειο αλλά βιώσιμο τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αποδείξει ότι οι οπαδοί των Donald Duck και Donald Judd μπορούν να συνυπάρχουν ειρηνικά σε ένα σπίτι.


  • Η εικόνα μπορεί να περιέχει το αρχοντικό και το σπίτι του κτιρίου Plant Grass
  • Αυτή η εικόνα μπορεί να περιέχει Δάπεδα Στέγαση Κτιρίου Έπιπλα Πατωμάτων Εσωτερικών Συσκευών Ανεμιστήρα Οροφής και Σχεδιασμός Εσωτερικού Χώρου
  • Αυτή η εικόνα μπορεί να περιέχει Έπιπλα Τραπεζάκι Σαλόνι Εσωτερικού Χώρου Τραπέζι Καφέ Χαλί Διακόσμηση και Καναπές
1 / 10
Ο αρχιτέκτονας David Stern και ο σχεδιαστής της εταιρείας Diane McCafferty της Βοστώνης Stern McCafferty μετέτρεψε ένα γεωργιανό σπίτι αναγέννησης στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης, σε ένα γεμάτο τέχνη, οικογενειακό σπίτι για ένα ζευγάρι και τα τέσσερα παιδιά τους. Η Cor-Ten-επενδυμένη προσθήκη φέρνει μια σύγχρονη αντίθεση με την υπάρχουσα δομή, η οποία αποκαταστάθηκε και βελτιώθηκε με μια εντυπωσιακή πέτρινη στοά.

instagram story viewer