Αυτή η πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα μοιάζει με μια άνετη καμπίνα στην καρδιά της Βοστώνης

Το ID8 Design Studio μετέτρεψε μια σκοτεινή, ξεπερασμένη κουζίνα σε έναν ελαφρύ, ζεστό και λειτουργικό χώρο

Βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός τριώροφου βικτοριανού σπιτιού, στη ζωντανή και δημιουργική γειτονιά της Jamaica Plain στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. κουζίνα χρειάστηκαν επτά μήνες - από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση - για να αποκαλυφθεί η νέα του εμφάνιση. «Χρησιμεύει ως ο πρώτος χώρος που βλέπετε και αλληλεπιδράτε όταν μπαίνετε στο σπίτι», λέει η Sashya Thind, ιδρυτής του ID8 Design Studio.

ΜΕΤΑ: Το ID8 Design Studio συνένωσε όλα τα ντουλάπια για να επιτρέψει στα παράθυρα να έχουν χώρο για να αναπνέουν γύρω τους.

Τζόιελ Γουέστ

Σχεδιασμένο για ένα ζευγάρι με δύο κορίτσια, η κουζίνα σε σχήμα U είχε μερικές προκλήσεις που η Sashya χρησιμοποίησε προς όφελός της. Για παράδειγμα, το υπάρχον Σόμπα Morsø, που αρχικά περιβαλλόταν από ένα μεγάλο στήθος καμινάδας, ξυρίστηκε σε μέγεθος που επέτρεπε περισσότερο χώρο για τον πάγκο και τα σκοτεινά ντουλάπια. «Τα ντουλάπια τυλίγονται για να δημιουργήσουν ένα L», λέει η Sashya. «Το ψυγείο και το ντουλάπι βρίσκονται στο πιο στενό τμήμα, ενώ ο κύριος πάγκος προετοιμασίας, το νεροχύτη και η εστία είναι στην πιο προσιτή περιοχή. Φτιάξαμε επίσης ένα μικρό πάγκο πρωινού με σκαμπό για τα κορίτσια το πρωί. "

ΜΕΤΑ: Τα υπαρχοντα Σόμπα Morsø, που είχε ένα πολύ μεγάλο στήθος καμινάδας, ξυρίστηκε για να δημιουργήσει περισσότερο χώρο για τα σκοτεινά ντουλάπια τραπεζαρίας και κουζίνας, παίζοντας τη βιομηχανική φύση της σόμπας.

Τζόιελ Γουέστ

Για τον σχεδιαστή, ένας από τους κύριους στόχους ήταν να δώσει ζωή σε έναν ελκυστικό χώρο διατηρώντας παράλληλα μια αίσθηση τάξης. «Υπάρχει σκόπιμη ένταση στην παλέτα», ομολογεί. «Τα πριονισμένα δρύινα ντουλάπια είναι τραχιά, ενώ οι μετρητές χαλαζίτη είναι έντονοι. Αντίθετα, τα πλακάκια θερμαινόμενα πλακάκια δαπέδου μοιάζουν σαν μια πλατεία στην Ιταλία, όπου η οικογένεια περνά τα καλοκαίρια τους. "

Η νέα κουζίνα έχει υφές και διαθέτει υλικά με χαρακτήρα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, που αντανακλά το ζεστό μινιμαλισμό. «Δεν ζούμε τόσο επίσημα όσο κάποτε κάναμε. Πιστεύω σε εύχρηστους αλλά όμορφους χώρους », λέει η Sashya. «Οι μαύρες πινελιές στο σκεύη, εξαρτήματα, ο φωτισμός και το ντουλάπι ήταν όλες οι έννοιες που προέρχονταν από το φούρνο. ο πελάτης λάτρεψα το μαύρο, το οποίο είναι αρκετά ασυνήθιστο, οπότε εδώ είχαμε την ευκαιρία να είμαστε πιο καλλιτεχνικοί και να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για αυτούς. "

ΜΕΤΑ: Υλικά με υφές και χαρακτήρα όπως ο φυσικός χαλαζίτης χρησιμοποιήθηκαν παντού.

Τζόιελ Γουέστ

Τοποθεσία: Jamaica Plain, Βοστώνη, Μασαχουσέτη

Το πριν: Η κουζίνα είχε ημερομηνία, δυσλειτουργικό και περίεργο σχήμα. Ο χώρος ήταν σκοτεινός και η καμινάδα καταλάμβανε πολύ χώρο, γεγονός που το έκανε άχρηστο σε ορισμένες περιοχές. Η υπάρχουσα κουζίνα δεν κάλυπτε τις ανάγκες των πελατών, ούτε λειτουργικά ούτε αισθητικά.

Η έμπνευση: Η ζωγραφική των πελατών Σβήνω ήταν μια από τις κύριες πηγές έμπνευσης. Η πέτρα με καύση ξύλου, η οποία έπρεπε να μείνει, ενέπνευσε την εκλεπτυσμένη και βιομηχανική παλέτα, και οδήγησε τη διάταξη και ολοκλήρωσε τις αποφάσεις. Η αισθητική κατεύθυνση καθοδηγείται επίσης από τη συλλογή έργων τέχνης των πελατών και τη συνολική αίσθηση του σπιτιού τους. «Ήθελα να ρέει και να είμαι φρέσκος και ενημερωμένος», λέει η Sashya. «Είναι ένας συνδυασμός βιομηχανικών και βιοτεχνικών. Δεν ήθελα να είναι πολύτιμο. "

Τετραγωνικό μήκος σε πόδηα: 300 τετραγωνικά πόδια

Προϋπολογισμός: $125,000

Κύρια συστατικά: Ντουλάπια IKEA με Μεταρρυθμιστικές πόρτες σχεδιασμένες από τους Norm Architects, Το χρώμα του Benjamin Moore White Dove, Super White Quartzite μετρητές και backsplash, Τεχνικά χρώματα πλακιδίων από το Stone Source, Σόμπα Morsø, Μενού και Ο φωτισμός του Worley, Έρκολ έπιπλα και Μαξιλάρι Μαχαράμ.

Η πιο τρελή απόλαυση: Quartzite για μετρητές και backsplash

Sneakiest αποθήκευση: Ντουλάπια ΙΚΕΑ

Το καλύτερο κομμάτι: Η ξυλόσομπα, που ήταν η έμπνευση για το χώρο και το σχεδιασμό 

Τι δεν θα έκανα ξανά: Τα πλακάκια αποδείχθηκαν πρόκληση. «Είναι τεμαχισμένα και δεν είμαστε σίγουροι αν είναι η εγκατάσταση ή το ίδιο το πλακίδιο», λέει η Sashya.

Τελικός λογαριασμός: $130,000

instagram story viewer