Αυτό το Hudson Retreat έχει τη γοητεία μιας αγγλικής εξοχικής αγροικίας

Βρίσκεται περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Χάντσο, Νέα Υόρκη - ένας προορισμός επιλογής για τα δημιουργικά μυαλά της Νέας Υόρκης που αναζητούν λίγο περισσότερο χώρο και πιο αργό ρυθμός ζωής - αυτή η εξοχική κατοικία του 1977 είναι μια κλασική κατασκευή post-and-beam, η οποία ανακαινίστηκε πρόσφατα από Γενική Συνέλευση για ένα ζευγάρι στην κινηματογραφική βιομηχανία και το παιδί τους.

«Είχαμε συνεργαστεί με τη Γενική Συνέλευση σε μια προηγούμενη ανακαίνιση και το αποτέλεσμα ήταν απλώς υπέροχο», λένε το ιδιοκτήτες, οι οποίοι χώρισαν το χρόνο τους μεταξύ Μπρούκλιν, Λονδίνου και Χάντσον, όπου επέλεξαν να κάνουν αυτές τις διακοπές Σπίτι. «Το σπίτι χτίστηκε τη δεκαετία του 1970, οπότε δεν έχει την εγγενή γοητεία μιας παλιάς αγροικίας. Σκεφτήκαμε ότι η προσθήκη της σύγχρονης πινελιάς της Γενικής Συνέλευσης θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι πραγματικά μοναδικό - έναν νέο συνδυασμό ιδεών και εποχών. "

ΜΕΤΑ: Η τραπεζαρία άνοιξε μέχρι την κουζίνα, την αίθουσα πρωινού και το σαλόνι κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης για να δημιουργήσει μια πιο ευάερη, σοφίτα αίσθηση στον κατά τα άλλα παραδοσιακό χώρο. Μεγάλο μέρος του σπιτιού είναι επιπλωμένο από τοπικά καταστήματα αντίκες Hudson και στη συνέχεια ισορροπεί με μοντέρνες πινελιές όπως το φως του τραπεζιού, το οποίο είναι το 

Εξάρτημα Brass X από την Allied Maker.

Μάθιου Ουίλιαμς

Απλώνεται πάνω από 4.000 τετραγωνικά πόδια και χωρίζεται σε δύο ορόφους, το σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων, τριών και μισού μπάνιου χρειάστηκε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί. «Όταν το αγοράσαμε, το σπίτι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά από άποψη σχεδιασμού χρειαζόταν πολλή αγάπη», θυμούνται οι ιδιοκτήτες μέσω email. «Κάναμε δύο γύρους ανακαίνισης σε αυτό, και όταν τελειώσαμε, αγγίξαμε σχεδόν κάθε δωμάτιο.»

Στο κύριο επίπεδο, τα εσωτερικά δωμάτια άνοιξαν για να συνδέσουν οπτικά τους χώρους συγκέντρωσης και να κάνουν το κεντρικό τζάκι περισσότερο από ένα εστιακό σημείο, ενώ στο δεύτερο επίπεδο, δύο δωμάτια συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν την κύρια σουίτα με τον χώρο ύπνου στη μία πλευρά και την ανεξάρτητη μπανιέρα και γκαρνταρόμπα στο άλλα.

ΜΕΤΑ: Αρχικά, ένα μικρό υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο, αυτό το δωμάτιο συνδυάστηκε με ένα μπάνιο για να δημιουργήσει χώρο κολύμβησης και γκαρνταρόμπα με τζάκι (δεν εμφανίζεται) για άνετα πρωινά. Η μπανιέρα υπήρχε στο σπίτι και εκλεπτυσμένη και εξοπλισμένη με Υδραυλικά είδη. Το δωμάτιο ήταν βαμμένο Ο πράσινος καπνός Farrow & Ball, δημιουργώντας μια όμορφη σκοτεινή αντίθεση με τη φωτεινή φύση που φαίνεται στα παράθυρα.

Μάθιου Ουίλιαμς

ΜΕΤΑ: Το μεγαλύτερο από πολλά τζάκια του σπιτιού, αυτό το τζάκι από τούβλα ήταν βαμμένο Farrow & Ball's Slipper Satin, για να ταιριάζει με τους γύρω τοίχους. Τα βαριά ξύλινα δοκάρια αφέθηκαν εκτεθειμένα και ημιτελή.

Μάθιου Ουίλιαμς

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν ο εκσυγχρονισμός του σπιτιού με νέα υδραυλικά και ηλεκτρικά χωρίς να χρειάζεται χαλάστε τα εκτεθειμένα ανώτατα όρια ξυλείας », εξομολογείται η Sarah Zames και ο Colin Stief της Γενικής Συνέλευσης μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Και οι δύο τραβήχτηκαν αμέσως σε αυτό το αρχιτεκτονικό στοιχείο, και κατευθύνουν τις περισσότερες αποφάσεις τους όσον αφορά τα υλικά και την παλέτα χρωμάτων.

ΠΡΙΝ: Τα κόκαλα του χώρου, όπως τα δοκάρια και οι εκτεθειμένες οροφές από ξύλο, άξιζαν να δουλέψουν.

ΜΕΤΑ: Η κουζίνα είναι μεγάλη και ανοιχτή, με κλειστά ντουλάπια και ανοιχτά ράφια πάνω. Ο πάγκος, το backsplash και το πλωτό ράφι είναι όλα σε μπετόν με κρέμα. Το υλικό είναι από Hardy Mountain Hardware. Το φως οροφής είναι Cedar και Moss's Alto και το φως τοίχου είναι από Atelier de Troupe.

Μάθιου Ουίλιαμς

«Για να τονίσουμε την κατασκευή, δημιουργήσαμε αντίθεση με τους τοίχους μεταξύ του σκοτεινού δαπέδου και της βαριάς οροφής. Η κουζίνα, για παράδειγμα, προοριζόταν να είναι όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη για να αναδείξει την υφή των δύο σκοτεινών επιπέδων πάνω και κάτω », λένε η Σάρα και ο Κόλιν. «Με τη νέα ημι-ανοιχτή κάτοψη, χρησιμοποιήσαμε επίσης μερικούς χρωματιστούς τοίχους για να οριοθετήσουμε ορισμένα δωμάτια και να ξεφύγουμε από τον κανόνα μας να επισημάνουμε το ξύλινο πάτωμα και την οροφή. Για παράδειγμα, επιλέξαμε το Farrow & Ball's Green Smoke στο κύριο μπάνιο για να δημιουργήσουμε έναν κομψό και χαλαρωτικό χώρο για μπάνιο και διαλογισμό ενώ κοιτάζουμε το εξωτερικό τοπίο. Στη μελέτη, ωστόσο, χρησιμοποιήσαμε το Van Deusen Blue του Benjamin Moore, μια διεγερτική απόχρωση, που ανοίγει το δωμάτιο και εμπνέει τη δημιουργικότητα και το δυναμισμό. "

ΠΡΙΝ: Η προηγούμενη επανάληψη του μπάνιου ήταν σκοτεινή και χρονολογημένη.

ΜΕΤΑ: Το καταπραϋντικό πράσινο χρώμα στο κύριο μπάνιο δημιουργεί ένα κομψό και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Μάθιου Ουίλιαμς

ΜΕΤΑ: Η παλέτα της μελέτης διαθέτει αντίθετα φυσικά ξύλα και μπλε αποχρώσεις. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι με Μπέντζαμιν Μουρ Βαν Ντεζούζιν Μπλε. Η μελέτη έχει μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη, vintage έπιπλα και ένα Cedar & Moss κρεμαστό φως.

Μάθιου Ουίλιαμς

Οι ανακαινισμένοι χώροι διαθέτουν πολλούς vintage θησαυρούς, οι οποίοι προέρχονταν από τους ιδιοκτήτες από γειτονικές γκαλερί. «Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι όταν ένας πελάτης συμμετέχει στην ολοκλήρωση ενός έργου καθώς φέρνει ένα πρόσθετο επίπεδο προσωπικότητας και μνήμης στο χώρο», λένε η Sarah και ο Colin. «Η σύζυγος είναι αγγλική και δεν είμαστε σίγουροι αν ήταν μια συνειδητή απόφαση ή όχι, αλλά υπάρχουν σίγουρα κάποια στοιχεία που θυμούνται τη φινέτσα και τον διαχρονικό χαρακτήρα των αγγλικών εξοχικών σπιτιών».

ΜΕΤΑ: Και οι δύο ιδιοκτήτες σπιτιού είναι επαγγελματίες ηθοποιοί που χρησιμοποιούν το σπίτι για να αναπτύξουν ιδέες και να διασκεδάσουν. Το μουσικό δωμάτιο είναι ένα από τα πιο φωτεινά δωμάτια του σπιτιού και διαθέτει ένα vintage λευκό πιάνο που μεταβιβάστηκε από τη μητέρα ενός από τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Μάθιου Ουίλιαμς

Με το γυαλιστερό φινίρισμα και την αίσθηση της δεκαετίας του '70, το λευκό πιάνο, το οποίο προηγουμένως ανήκε στη μητέρα της γυναίκας, είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του σπιτιού. «Κατά συνέπεια, ονομάζουμε το δωμάτιο που βρίσκεται στο δωμάτιο μουσικής και έχει μια πραγματική αίσθηση στο στούντιο-όπως εργαστήριο που είναι και πρακτικό για την εργασία σε έργα, αλλά και για το καλωσόρισμα των φιλοξενούμενων και ψυχαγωγίας », Sarah προσθέτει.

ΠΡΙΝ: Οι πόρτες, τα δάπεδα και ταπετσαρία λουλουδιών σε ένα από τα δωμάτια των επισκεπτών διατηρήθηκαν κατά την ανακαίνιση.

ΜΕΤΑ: Στοργικά αναφέρεται ως δωμάτιο γάτας από τους ιδιοκτήτες σπιτιού, αυτό το δωμάτιο περιλαμβάνει ταπετσαρία που ήταν πρωτότυπη για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Οι νέοι ιδιοκτήτες επέλεξαν να το κρατήσουν και να το τονίσουν, φέρνοντας σε στρώματα λουλουδιών και κρεμώντας μερικούς πίνακες γάτας που πήραν στο Χάντσον με την πάροδο του χρόνου.

Μάθιου Ουίλιαμς

Στην κρεβατοκάμαρα επισκεπτών, η αυθεντική φλοράλ ταπετσαρία είναι το μόνο φινίρισμα που διάσωσε η Γενική Συνέλευση. «Ενδιαφερόμαστε πάντα να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε λίγο την ιστορία ενός χώρου και το αισθανθήκαμε αυτό Η ταπετσαρία μας έδωσε μια μικρή ματιά στις ζωές των προηγούμενων ιδιοκτητών και στη ζωή του σπιτιού » λένε οι σχεδιαστές. «Οι ιδιοκτήτες έσκισαν πραγματικά στο χώρο, διακοσμώντας τον με περισσότερα μοτίβα πάνω από την ταπετσαρία, αποδεικνύοντας ότι μερικές φορές περισσότερα είναι περισσότερα!»

instagram story viewer