Οι Nate Berkus και Jeremiah Brent μετατρέπουν ένα αρχοντικό της Νέας Υόρκης σε μια οικογενειακή κατοικία

Το ζευγάρι σχεδιαστών επέστρεψε στο σπίτι του στο Μανχάταν σε μια εικόνα οικιακής ευδαιμονίας

Δεν έχει νόημα να χτυπάς γύρω από τον θάμνο. Η Nate Berkus και ο Jeremiah Brent θέλουν να ξέρετε ότι είναι ντροπιασμένοι. Εκδικημένος. «Ταπεινωμένος!» λέει ο Μπέρκους.

Καθισμένοι σε μια πολυθρόνα μπροστά από μια φλεγόμενη φωτιά στο νέο αρχοντικό του West Village, οι παντρεμένοι σχεδιαστές φαίνονται ικανοποιημένοι και τέλεια. στο σπίτι — αν είναι λίγο ντροπαλός. Σε τελική ανάλυση, φαίνεται σαν χθες όταν μετακόμισαν σε αυτό που έπρεπε να είναι το σπίτι των ονείρων τους, μια ισπανική αποικία σχεδόν 9.000 τετραγωνικών ποδιών στο Λος Άντζελες. Οι θαυμαστές της εκπομπής TLC τους, Nate & Jeremiah από το Design (και αναγνώστες του ΕΝΑ ΔΗ ιστορία του Ιανουαρίου 2018), είδα το ζευγάρι να αναβλύζει πάνω από τα ηλιόλουστα δωμάτια του σπιτιού, το κιγκλίδωμα από σφυρήλατο σίδερο και μια βελανιδιά 200 ετών στην πίσω αυλή. Το σπίτι, διακήρυξαν, ήταν εκεί όπου και η τότε δυόχρονη κόρη τους, η Poppy, «έβαζαν ρίζες».

Ρουχ-ροχ. Τώρα, μόλις δύο χρόνια αργότερα, πούλησαν το σπίτι, επεξεργάστηκαν τα υπάρχοντά τους και το έκαναν πίσω στη Νέα Υόρκη, την πόλη όπου το ζευγάρι άρχισε να χρονολογείται και πρώτα έκανε ένα σπίτι μαζί. «Ένα πράγμα που μπορώ να σας υποσχεθώ», λέει ο Μπέρκους, κλίνει προς τα εμπρός στην καρέκλα του, τα μπλε μάτια του ριπή, «είναι ότι εγώ δεν θα πει ποτέ ξανά μια δημοσίευση ότι ένα σπίτι είναι το «σπίτι μου για πάντα». «« Μάθαμε το μάθημά μας » Μπρεντ. "Δεν το λέμε ξανά!"

Το φωτογονικό πρώτο ζευγάρι των οικιακών makeover της τηλεόρασης είχε μετακινηθεί αρχικά στη Δύση μετά το θάνατο του πατέρα του Berkus το 2015. Ο Berkus, ο οποίος γεννήθηκε στην Orange County αλλά μεγάλωσε κυρίως στα προάστια της Μινεάπολης, ήθελε να είναι πιο κοντά στα αδέλφια του στη Νότια Καλιφόρνια. «Και ήμασταν έτοιμοι για μια νέα περιπέτεια», εξηγεί. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, μαγνητοσκόπησαν τρεις σεζόν της εκπομπής τους, καλωσόρισαν τη γέννηση του μωρού Oskar (τώρα δύο) και συνέχισαν να αναπτύσσουν τις ξεχωριστές τους εταιρείες σχεδιασμού. (Τα κεντρικά γραφεία του Μπέρκους ήταν πάντα στο Σικάγο. Ο Μπρεντ συνέχισε την πρακτική του στη Νέα Υόρκη και άνοιξε επίσης ένα γραφείο στο Λος Άντζελες.) Αλλά σχεδόν αμέσως, ο Μπρεντ έχασε την ενέργεια και τη ζωή του δρόμου στην Ανατολή. «Ένιωσα αδέσμευτη στο Λος Άντζελες», λέει. «Δεν νιώθαμε σαν εμάς». Πείστηκε επίσης ότι η Poppy, τώρα πέντε ετών, και ο Oskar θα είχαν μια πλουσιότερη εμπειρία να μεγαλώνουν στην αστική πυκνότητα της Νέας Υόρκης. «Συνειδητοποίησα ότι η Poppy μιλούσε στους ίδιους 11 ανθρώπους κάθε μέρα», λέει.

Ο Μπέρκους (τελικά) ήρθε επίσης. «Συνειδητοποίησα ότι η Νέα Υόρκη δεν θα βγει ποτέ από το σύστημα του Ιερεμία», λέει. Και ήξερε ότι προσωπικά θα ήταν εξίσου χαρούμενος. «Ο Ιερεμίας λέει πάντα,« Είναι είτε το μέρος είτε ο χώρος που σε κρατά. »Για αυτόν είναι το μέρος», λέει, δείχνοντας προς τα παράθυρα και την πόλη πέρα. "Για μένα είναι ο χώρος."

Η οικογένεια συγκεντρώνεται στο σαλόνι. Ο Oskar (αριστερά) και η Poppy φορούν ρούχα από την Caramel. έργα τέχνης από (από αριστερά) James HD Brown, Lyman Kipp και Simon Mathers.

Στυλ μόδας από την Jessica Sailer van Lith; περιποίηση από την Pamela Lugo; James HD Brown © 2020 Artists Rights Society (ARS), Νέα Υόρκη / ADAGP, Παρίσι; Λίμαν Κίπ; Σάιμον Μάτερς, Στη ζέστη της ημέρας, 2010; Albert Chubac © 2020 Artists Rights Society (ARS), Νέα Υόρκη / ADAGP, Παρίσι.

Ευτυχώς, η μετατροπή τεσσάρων τειχών σε ένα σπίτι είναι κάτι που ο Nate και ο Ιερεμίας γνωρίζουν κάτι ή δύο. Πότε. το ζευγάρι είδε αυτό το αρχοντικό 1899 τετραγωνικών ποδιών του 1899, αμέσως συμφώνησαν ότι ένιωθαν σαν αυτούς - ή, τουλάχιστον, ότι είχε τη δυνατότητα. Είχε μόλις υποβληθεί σε πλήρη ανακαίνιση του εντέρου, οπότε όλα από την καλωδίωση και τα υδραυλικά μέχρι τα πρόσφατα πλακάκια μπάνια ήταν σε παρθένα κατάσταση. Αλλά το σπίτι είχε απογυμνωθεί τόσο πολύ που ένιωθε επίσης «στείρο», όπως το έθεσε ο Μπρεντ. «Η δουλειά μας θα ήταν να της δώσουμε ξανά ψυχή». Ξεκίνησαν σχεδιάζοντας μια βιβλιοθήκη διπλού ύψους με λευκή βελανιδιά που όχι μόνο θα ζεσταίνει το σαλόνι αλλά θα παρέχει επίσης ένα πολύ απαραίτητο μέρος για τα βιβλία τους, τις οικογενειακές φωτογραφίες με κορνίζα και κεραμικά. «Δεν ήθελα να ζήσω χωρίς αυτά τα κορνίζες - ήταν σε κάθε σπίτι στο οποίο έχω ζήσει τα τελευταία 15 χρόνια», λέει ο Μπέρκους. Η λευκή βιβλιοθήκη βελανιδιάς είναι ένα μικρό επίτευγμα της μηχανικής. είναι τόσο βαρύ, το πάνω μέρος έπρεπε να βιδωθεί στον εξωτερικό τοίχο. «Είναι το αγαπημένο μου από ό, τι κάναμε εδώ», λέει ο Μπέρκους. «Έθεσε τον τόνο.»

Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε κανείς να πει ότι το ράφι είναι μια απόσταξη της διπλής προσέγγισης των σχεδιαστών σε ολόκληρο το σπίτι: προσθέτοντας υφή, λεπτομέρεια και αρχιτεκτονικές πινελιές (μέσα από εντυπωσιακά μανδύα, ταπετσαρία και vintage φωτιστικά), ενώ ταυτόχρονα παίρνει το δίλημμα του χώρου διαχείριση. Διότι, σε σύγκριση με ένα ανακτορικό κτήμα της Νότιας Καλιφόρνιας, ένα αρχοντικό πλάτους 18 ποδιών είναι σχετικά... πυκνός.


  • μια μαρμάρινη κουζίνα
  • το σαλόνι με ξύλινη επένδυση
  • ένα μικρό κορίτσι που κάθεται σε μια αυλή
1 / 17

Στην κουζίνα, η προσαρμοσμένη κουκούλα, το backsplash και οι πάγκοι είναι κατασκευασμένα από Calacatta.


Το "Painful" είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Berkus, το άλφα στρώμα της οικογένειας και ο συλλέκτης, περιγράφει τη διαδικασία επεξεργασίας. Μετακόμισαν κάποια έπιπλα στα γραφεία τους, άλλα κομμάτια στο χώρο αποθήκευσης και πούλησαν ακόμη περισσότερα στο κατάστημα 1stdibs του Berkus. Κέρδισαν τα σκεύη τους. Έβγαλαν ράφια ρούχων. Το RealReal. «Το παλιό σαλόνι μας είχε 30 έπιπλα», λέει ο Μπέρκους. «Αυτό έχει έξι! Αλλά αυτό που βλέπετε είναι το καλύτερο που έχουμε. " Και με την προσθήκη των σχεδιαστών από υφασμάτινο γρασίδι επένδυση τοίχου, ιταλικό μανδύα του 18ου αιώνα και βελούδινη μοκέτα, το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο όσο τα δωμάτια παίρνω.

Στον πρώτο όροφο, η κύρια σουίτα δεν προσέφερε αρκετό χώρο ντουλάπας. «Ο Bill Blass είπε ότι τα γκαρνταρόμπα πρέπει να είναι μεγάλα και τα μπάνια πρέπει να είναι μικρά», λέει ο Berkus. Αντί της σχισίματος του μπάνιου, έκλεψαν πλάνα από την περιοχή του υπνοδωματίου για να φιλοξενήσουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Και ενώ ο θάλαμος ύπνου που προκύπτει μπορεί να φαίνεται μικρός, ενσωματώνει την ηρεμία στο πιο άνετο, με τοίχοι από ασβεστοκονίαμα από ασβεστοκονίαμα, μοκέτες από ελεφαντόδοντο και ένα γλυπτό ντουλάπι με κυματοειδές ασβεστοκονίαμα που σχεδίασαν να κρύβουν η τηλεόραση. «Δεν χρειαζόμαστε ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο με, όπως, 20 χώρους καθιστικού», λέει ο Μπέρκους.

"Ναι, όπως, ποιος έρχεται;" προσθέτει ο Brent. Κανένας - εκτός, φυσικά, η Poppy και ο Oskar, που προτιμούν να προκαλούν χάος στο υπόγειο playroom τους ή να περπατούν γύρω από το νησί της κουζίνας, καθώς ο Brent κάνει τις αγαπημένες τους τηγανίτες. Και όταν όλοι ξεκινούν να τρελαίνονται, λοιπόν, αυτό είναι επίσης καλό. «Το καλύτερο μέρος», λέει ο Μπέρκους, «απλά γυρίζουμε το πόμολο και ολόκληρη η πόλη είναι ακριβώς έξω».

instagram story viewer