Οι πρακτικές και αισθητικές βελτιώσεις επέτρεψαν σε αυτό το ζευγάρι να χαράξει μια απόστατη απόδραση

Συμμετέχοντας στη μαζική έξοδο της Νέας Υόρκης, αυτοί οι πρώτοι ιδιοκτήτες σπιτιού έμαθαν πολλά για τη διαδικασία

Όταν η Νέα Υόρκη και ο υπόλοιπος κόσμος βρέθηκαν στη μέση ενός ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ COVID 2020, πολλοί έμειναν γυρίζοντας το βλέμμα τους προς τα μέσα, εξετάζοντας τους εσωτερικούς τους χώρους και ξανασκεφτούν το σπίτι. Για πολλούς κατοίκους της πόλης, αυτό σήμαινε επανεξέταση της ροής των διαμερισμάτων ή των σπιτιών τους, μετεγκατάσταση σε μια τοποθεσία με ένα πιο ελκυστική αναλογία τετραγωνικού κόστους προς κόστος, ή ακόμα και προχωρώντας με μακροχρόνια σχέδια για αναχώρηση από την πόλη για πιο πράσινο βοσκοτόπια.

Για Ματ Κούλεν, ανεξάρτητος σχεδιαστής σετ, και Colby Whitlock, σχεδιαστής του Calvin Klein, αυτό σήμαινε να κάνει το άλμα και να προχωρήσει με μακροχρόνια σχέδια για να βρει ένα μικρό μέρος έξω από το διαμέρισμά τους στο Μπρούκλιν όπου θα μπορούσαν να ξεφύγουν από την πίεση της ζωής στην πόλη, ιδιαίτερα στην πανδημική εποχή.

Ενώ είχαν μια γενική κατεύθυνση στο μυαλό (άνω μέρος της πολιτείας

), η διαδικασία αγοράς του πρώτου σπιτιού τους δεν ήταν απλή εργασία για αυτούς τους μακροχρόνιους ενοικιαστές. Το ζευγάρι συμβουλεύει τους άλλους για κυνήγι σπιτιού για πρώτη φορά να είναι προετοιμασμένοι να αυτο-μορφωθούν. "Κάθε βήμα της διαδικασίας ήταν," Δεν πρόκειται να το πάρετε αυτό "," μοιράζεται ο Colby. Αυτό δεν είναι να αποθαρρύνουμε, αλλά μάλλον να ενθαρρύνουμε τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες σπιτιού να συνεχίσουν. «Μείνετε επίμονοι. υπήρχαν τόσα πολλά σημεία όπου φαινόταν απλώς να μην ήταν, αλλά συνεχίσαμε να το πιέζουμε », συμβουλεύει ο Ματ.

ΠΡΙΝ: Μια στενή τραπεζαρία άφησε λίγο χώρο για να διακοσμήσει ή να δημιουργήσει ένα μεγάλο τραπέζι, αλλά άφθονο φως του ήλιου ήταν άμεσα διαθέσιμο.

ΜΕΤΑ: Το μοναδικό τους τραπέζι με ημικύκλιο αφήνει άφθονο χώρο για να καθίσει, ενώ οι λεπτές αλλά ανθεκτικές καρέκλες του Mario Botta αποφεύγουν να αισθάνονται πολύ βαριά στον περιορισμένο χώρο. Οι εγγραφές εξυπηρετούν μια διπλή λειτουργία ως έργα τέχνης, μεγιστοποιώντας τον χώρο στον τοίχο.

Αποφεύγοντας τα δημοφιλή χωριουδάκια της επαρχίας, οι περισσότεροι Νεοϋορκέζοι συρρέουν όταν μετακινούνται έξω από την πόλη, οι Mat και Colby επέλεξαν να κοιτάξουν πιο βόρεια και, μετά από μια σειρά αδιεξόδων, βρήκε ένα μέτριο σπίτι ενός υπνοδωματίου στο Hamden, μια μικρή πόλη στο Catskills περίπου τρεις ώρες βόρεια του πόλη. Η απόσταση ήταν ένα θετικό για το ζευγάρι. «Ήταν σχετικά εύκολο να φτάσετε, αλλά ένιωθα ότι βρισκόταν στη μέση του πουθενά - χωρίς υπηρεσία κυψέλης, χωρίς φωτεινούς σηματοδότες, απλά βυθισμένοι στη φύση», λέει ο Mat.

ΠΡΙΝ: Μια υπερβολικά γεμάτη και χρονολογημένη κουζίνα άφησε πάρα πολλές γωνίες για σκόνη και εξωτερικά παράσιτα.

ΜΕΤΑ: Ένας βιομηχανικός νεροχύτης από ανοξείδωτο ατσάλι και μια σύγχρονη μονάδα ραφιών που φωτίζει και εκσυγχρονίζει τον χώρο, επιτρέποντας στους Mat και Colby να διατηρήσουν την κουζίνα τους καθαρότερη πιο εύκολα και να απολαύσουν καλύτερα τη γαστρονομική τους κουζίνα αναζητήσεις.

Αλλά η μακρά διαδικασία αγοράς του πρώτου σπιτιού τους ήταν μόνο η αρχή του ταξιδιού τους. «Όλα τα στεφάνια που έπρεπε να περάσουμε για να πάρουμε το σπίτι αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καν η αρχή των προκλήσεων», λέει ο Mat. Το σπίτι ήταν σταθεροποιημένο - τη δεύτερη ημέρα τους, η πηγή που έτρωγε το νερό τους μυστηριωδώς - αλλά ευτυχώς, τα ευέλικτα χρονοδιαγράμματα τους επέτρεψαν να δώσουν προτεραιότητα στη διαμόρφωση του σπιτιού. «Κάθε έργο παρουσιάστηκε ως το πιο επείγον εκείνη τη στιγμή, και θα το ξεκινούσαμε», εξηγεί ο Mat. «Όμως, ενώ φροντίζαμε τα απαραίτητα, ο Colby δημιουργούσε επίσης ένα ολόκληρο αίθριο από τα υπόλοιπα υλικά που είχε αφήσει πίσω του ο ιδιοκτήτης του τόπου πριν από εμάς».

Αυτός ο συνδυασμός βελτιώσεων που ήταν ταυτόχρονα πρακτικές και αισθητικές, από το κόψιμο πίσω του ένας όμορφος αλλά κατάφυτος κήπος για να βάφει ξανά, επέτρεψε στο ζευγάρι να χτυπήσει το σπίτι σε σχήμα μηνών. Αυτό που φαινόταν σαν προβλήματα αποδείχθηκε ευκαιρίες, όπως μια πλημμυρισμένη κουζίνα που μετατράπηκε σε έντερο ανακαίνιση, μετατρέποντας έναν παλιομοδίτικο, γεμάτο χώρο μαγειρέματος σε καθαρό, μινιμαλιστικό και πρακτικό κουζίνα. «Όλη η εμπειρία ήταν σαν να ζούσες σε μια εκπομπή HGTV, αλλά με πολύ περισσότερα μικροκύματα burritos», λέει ο Mat.

Ο πίνακας και Μάριο Μποτάτα οι καρέκλες βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για να κοιτάτε έξω από τα παράθυρα και να απολαμβάνετε τη ζωή στην εξοχή.

Μόλις το κτίριο ήταν σε φόρμα, ξεκίνησαν για το ποιο ήταν σίγουρα το πιο ελκυστικό μέρος ενός νέου σπιτιού για τα δημιουργικά - διακόσμηση. Παίρνοντας το χρόνο τους και προμηθεύοντας έναν προϋπολογισμό από ανεξάρτητα καταστήματα, πωλήσεις γκαράζ και Craigslist, Mat και Ο Colby καλλιέργησε ένα σπίτι που είναι άνετο αλλά εκλεπτυσμένο, κομψό αλλά όχι εντελώς εκτός τόπου στο βουκολικό περιβαλλοντας ΧΩΡΟΣ. Μερικά βασικά κομμάτια αγκυροβολούν το χώρο: ένας καναπές B&B Italia από μια κλειστή γκαλερί της Νέας Υόρκης, ένα σετ καρεκλών Mario Botta που βρέθηκε σε ένα τοπικό κατάστημα και ένα δανέζικο τραπέζι από το αγαπημένο του Μπρούκλιν Οικιακή ένωση, όλα στο σπίτι ανάμεσα σε πιο πρακτικές εγκαταστάσεις, όπως το βιομηχανικό πάγκο και ράφια κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι και ένας φούρνος που συνοδεύει το σπίτι.

Για άλλους που σκέφτονται να πάνε σε παρόμοιο ταξίδι για να αγοράσουν ένα προσιτό φερμουάρ, το ζευγάρι συμβουλεύει την υπομονή. «Η σκέψη έξω από το κουτί ήταν το απόλυτο χάκετ. Όταν ήρθαμε στην αναδιαμόρφωση της κουζίνας, το κόστος μιας παραδοσιακής εγκατάστασης - ντουλάπια, πάγκοι κ.λπ. - ήταν απαγορευτικό, οπότε πήγαμε με μια βιομηχανική εγκατάσταση που κόστιζε πολύ λιγότερο ", λέει ο Mat. «Υπήρχαν τόσα πολλά χαρούμενα σχεδιαστικά ατυχήματα που συνέβησαν από το να είμαστε ανοιχτοί και υπομονετικοί, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να φάμε πολύ πίτσα ενδιάμεσο», λέει ο Colby.

Ίσως το πιο ευτυχισμένο μέλος της οικογένειάς τους που ζει στην πολιτεία, η Χλόη έχει γίνει αρκετά εξοχικός σκύλος από τότε που ο Ματ και ο Κολμπί επέκτειναν το σπίτι τους στο Χάμντεν.

instagram story viewer