Google Redwoodi linn noogutab oma ümbrust veetlevate üksikasjadega

  • February 12, 2021
  • SisseVaria

Valerio Dewalt Train muutis olemasoleva büroohoone Vaikse ookeani kaldal asuva Google'i jaoks mänguliseks, kuid produktiivseks tööruumiks

Kontori fuajees sulanduvad kaasaegsed kunstiinstallatsioonid looduslike elementidega.

Foto: Franisco Lopez de Arenosa

Kindlasti on olemas nimekiri kõige lõbusamatest või põnevamatest kontoritest Google kusagil tipus või selle lähedal. Kui ettevõtte juurde lisati ettevõtte Google Pacific Shores, Redwoodi linna kontor ettevõtte kliendikogemuste meeskonna jaoks Silicon Valley eelpostide tehnoloogiagigandi keskus, San Franciscos asuv ettevõte Valerio Dewalt Train võttis hea meelega töö. Selle eest tasuti lõualuu langev interjöör pea 20 meetri vanuses hoones Mountain View'i ülikoolilinnakus kujundas ettevõte edukalt kontoriruumi, mis tunneb end nii vabana kui ka kaasahaarav.

"Kui vaatate projekti DNA-d, on parimad omadused need, millele te ei saa sõrme panna," ütleb Valerio Dewalt Train'i vanem dotsent Erik Rogers. "Te ei näe mind kedagi seal sees ja teil on kindlasti raske eristada, kas VDT tegi projekti või mitte. See peegeldab alati klienti, mitte meid. " AD PRO jõudis Rogersile järele, et arutada, kuidas firma lõi tehnoloogiaettevõtte jaoks mängulise, kuid produktiivse kontoripinna.

PRO: Google on tohutu ettevõte. Mis oli selle projekti ulatus ettevõtte jaoks?

Erik Rogers: Google omandas kaheksa olemasolevat hoonet ja kaks esimest tegime ära. Meid palgati ehitiste ümberehitamiseks, et mahutada rohkem peakontoreid ja ehitada välja a kliendikogemuste keskus (CEC), millel on teater ja interaktiivsed elemendid ning mis tutvustab uut Google'i tooted. Kosmos seob disaini, tehnikat ja arhitektuuri.

PRO: Mis oli suurim takistus, mida te ei osanud ette näha?

ER: CEC teater nõudis, et me lõikaksime välja kolmandiku teise korruse plaadist. Ruumi tegemine 300-kohaliseks teater mis pakub lava jaoks häid vaatenurki, pole lihtne. Selle saavutamiseks oli meil palju suure saega tellinguid ja eemaldasime need sektsioonide kaupa. Kujutasime kogu ruumi ümber ette.

PRO: Milliseid asju klient küsis?

ER: Ruum pidi olema intuitiivne ja mugav. See pidi olema tõesti hea valgustus ja professionaalse dünaamika tõttu pidi see olema täiesti veetlev. Samuti pidi see soodustama head tööd. Selle saavutamise aluseks oli segamaterjalide kasutamine, mis olid inspireeritud uskumatust mäest vaated ja huvi ja ainulaadsete ruumide loomise asukoht.

PRO: Kas sellest projektist tuli välja õpetatavaid hetki?

ER: Töö väikese meeskonnaga projektis, mis suudab paljusid inimesi puudutada, seisnes otsustusprotsessis. Kui teete oma parima otsuse olemasoleva teabega - kui see on ühine otsus -, on see alati õige. Kui teil on projekti juures selline koostöömentaliteet, ei pea te midagi teist arvama. See muudab projekti palju lõbusamaks.

Projekti üksikasjad

Nimi: Google Pacific Shores

Disainimeeskond: Valerio Dewalt Train Associates; Thinkwell; GTECH; Iontank. Suurus: 400 000 ruutjalga

Asukoht: Redwood City, California

Projekti ajaskaala: 24 kuud

instagram story viewer