Selle L.A. kodu eelarvesõbralik renoveerimine oli kannatlikkuse harjutus

Kümme aastat toetas DeDe Daniels oma aega, kuni talle kuuluva tuttava vara sai ümber kujundada tema armastatud ruumiks. "See oli korralikus vormis, kuid ma ei kulutanud sellele palju raha," mäletab ta. "Ainsad asjad, millele ma tõenäoliselt raha kulutasin, olid puhastusvahendid ja aednik." Daniels, kes on a atesteeritud personaaltreener, kasvas üles selles sõjajärgses ühepereelamus Torrance'i vaikses LA eeslinnas. "Varem oli see minu vanemate maja ja siis oli see mu ema maja ja siis mina elasin oma ema majas. Ja nüüd on see minu maja, ”ütleb naine ja võtab mõne lausega hõlpsalt aega kokku.

ENNE: Algne kodu oli segu 1950ndate ja 80ndate stiilidest ning ükski neist ei meeldinud DeDele. "Ma lihtsalt ütlesin endale, et varsti on see kõik teisiti," mäletab DeDe. "See tähendas põhimõtteliselt oma võla kokkuhoidmist ja tasumist, et kodukapitalilaenu taotlema minnes oleks mul suurepärane krediit ja hea määr."

Foto viisakalt ras-stuudios

Kui ema jättis pärast tema surma 2004. aastal vara DeDele, teadis DeDe siis, et soovib seda lõpuks renoveerida. Esialgne 1950. aastate paigutus oli põrandaplaanist eraldatud, luues väikesed magamistoad ja pannes kambüüsi köögi tundma isolatsioonikabiinina. 1980. aastate esiosa renoveerimine lisas sellele segadusele ainult kitsaste akende reaga, mis segas ebamugavat kõverat. Aga halvim osa? "Kogu maja jaoks oli ainult üks vannituba," ütleb naine naerdes. DeDe tegi plaani

säästa nii palju kui ta suutis tulevase sisetöö jaoks, kuna ta tasus samal ajal võlad. Ta ignoreeris teda ümbritsevat päikesevalgustatud värvi ja struktuuriprobleeme ning uuris selle asemel inspiratsiooni ja disaini ehitavate ettevõtete kaasaegseid omadusi, mis võiksid anda ulatuslikke tulemusi. Ja siis ühel päeval punase tule juures peatudes märkas ta kontorit Robert Sweet, juhtivtöötaja ras-stuudio. See võttis kümnendi säästmise, kodukapitali laenja liikluse paus tema kauaoodatud renoveerimise alustamiseks.

ENNE: Algses köögis oli uks, mis oli suletav, mida ükski kaasaegne peremees ei soovi. "Kui sa olid köögis, siis olid sa kõigest ja kõigist teistest täiesti eraldatud," ütleb DeDe.

Foto viisakalt ras-stuudios

"Ma teadsin, et see läheb sisse, aga jõudsin õppida seda omast käest: Remonditööd lähevad alati kallimaks, kui algselt eelarves ette nägite, ”märgib ta. "Robertil ja tema meeskonnal oli nii selge, mis kõik maksma läheb, mis oli minu jaoks oluline. See polnud nende süü - see on lihtsalt esmakordse renoveerimise fakt. Kulutate aasta planeerimisele ja lubade hankimisele, mis maksab tuhandeid dollareid, enne kui isegi teele murrate. Ma ei suutnud seda uskuda. Kuid mul pidi olema usk, et see kõik oli minu tulevase unistuste kodu alus. ”

PÄRAST: uuel paigutusel on avatud vool ja see lisab palju sise- ja väliruume Lõuna-California ilma nautimiseks.

Foto viisakalt ras-stuudios

Selle renoveerimisprojekti jaoks, mis viis kodu naastudeni, oli kaks peamist piirangut: suurus ja raha. DeDe soovis sisuliselt sama jalajäljega heledat ja avatud põrandaplaani ning ta palus Robertil see võimalikult väikese sularahaga läbi viia. Robert ja projektiarhitekt Paul Miller koostasid lahenduse kahest viilkatusega mahust, mis ühendasid elu-, söögi- ja köögipinnad ühes segatud ruumis. Tundub, et uus tekk lisab 1250-ruutjalgsele kodule veel 200 ruutjalga, kuna tasku lükanduks võib siseruumides ja väljas täielikult kaduda. "Läksin meie esimestele kohtumistele mittevalitatavate isikutega, et aidata eelarvet ja oma visiooni õigel rajal hoida: avatud kontseptsioon, sise-ja välistingimustes elamine, joogastuudio ja koht minu kassidele," ütleb DeDe. "Maja on selline, nagu ma tahtsin, sest Robertil olid need tööriistad olemas."

PÄRAST: "Kuna tekk ümbritseb täielikult maja tagaosa, kohtlen seda nagu täiendavat elamispinda," ütleb DeDe. "Ma saan taskukse lahti lükata ja kogu maja tundub suurem." Kodu tagaosa tekk on täiesti uus ning algsele jalajäljele lisati ka eesmine terrass ja veranda. Peale selle jäi kodu üsna suureks.

Foto autor Lauren Moore

Joogastuudio seisab seal, kus kunagi olid erkerid, ja sellest laiendati väikest tekki, et tekiks tänavalt eraldi avalik sissepääs. "Vertikaalne aed oli veel üks läbirääkimisteta ja stuudiumi ees olevad trompetipuud on need, millele me tulime," jätkab ta. "Nad on metallvõrgul, mis puhub õrnalt tuule käes, ja ma saan avada paneeliukse, nii et lehed oleksid ilusad varjud seintel. " Praegu on stuudio pigem külaliste magamistuba, mille ühes otsas on kapp ja peeglid muud. Varsti võõrustab DeDe selles ruumis kliente, mis on veel üks võimalus oma rahaga tõhusaks muuta. "Tahtsin võimalust, et mul oleks joogastuudio, et saaksin seda aegade saabumisel maksustamise eesmärgil kasutada," lisab ta.

PÄRAST: "Tahtsin avatud kontseptsiooni, et kui mul oleks külalisi, ei peaks mind neist lahutama," lisab DeDe. "See oli üks esimesi asju minu mittevõlgatavate nimekirjas."

Foto autor Lauren Moore

Praegu on DeDe rahul sellega, mis tal on. Pärast kolimist aastat kestnud remonti kolis ta kinnisvara tagasi 2018. aasta aprillis ja tunneb, et see koduversioon on koht, mida ta on kannatlikult oodanud. "Eelmine maja ei olnud minu silmis kunagi esteetiliselt meeldiv," ütleb ta. "Kuid nüüd, kui ma selle juurde sõidan või sealt lahkun, tunnen ma oma luudeni mõnutunnet. See mõjutab mind siseelundite tasandil, kui vaatan oma elukohta ja tunnen õnne tunnet. "

PÄRAST: "Valisime põuakindla hoovi, et vähendada minu veearvet ja ka seetõttu, et see näeb valge kipsiga võrreldes kena välja," ütleb DeDe. "Aednik tuleb üks või kaks korda kuus, et põõsad ei oleks räbalad." Eesmise sissepääsu nišš on esile tõstetud Lääne punase seedriga, mis vastandub krohvile.

Foto autor Lauren Moore

DeDe näpunäited esmakordsetele renoveerijatele

Veeta vähemalt aasta elamiseks majas, mida kavatsete renoveerida "On tõsi, et veetsin enne renoveerimist oma majas 10 või 11 aastat, kuid see andis mulle palju aega mõelda, mis toimis ja mis mitte," ütleb ta. "Ma arvan, et kui annate endale aasta - ja võtate teadmiseks, kuidas kodu läbi aastaaegade toimib -, oleks see piisav aeg, et tunnetada seda, mida vajate."

Küsi endalt, kuidas sa tegelikult oma aega veedad "Ma arvan, et põhjus, miks minu renoveerimine nii sujuvalt läks, on see, et võtsin aega, et kaaluda kõiki võimalusi, kuidas mulle aega veeta," lisab ta. "Ma rääkisin Robertile täpselt, mis need punktid olid - lõõgastus, jooga, õues aja veetmine - ja see tegi lõpptulemuse hõlpsama pildistamise. Ja me pidime välja mõtlema, kuidas väikest ruumi maksimeerida, nii et selle loendi olemasolu aitas meil välja mõelda, mis töötab. "

"Robert soovitas eelarve venitamiseks kasutada köögis IKEA kappe ja tööpindu," märgib DeDe. "Kõikjal, kus näete kodus ladustamist, on see IKEA. Samuti on seda väga lihtne tellida - värskendasime lihtsalt riistvara. "

Foto autor Lauren Moore

Teil on hea meel, et palkasite projektijuhi "Vaatasin eelarvet enne meie alustamist ja nägin, et 10 protsenti sellest läks sisuliselt projektijuhile, seega ütlesin Robertile, et mul pole seda vaja," jätkab DeDe. “Robert ütles mulle, et projektijuht viibib kohapeal iga päev ja terve päeva, veendumaks, et midagi valesti ei läheks. Tahtsin 10 protsenti kokku hoida, kuid lõppkokkuvõttes on mul nii hea meel, et ta mind sellest rääkis. Kui teil on üks võimalus seda palgata, muudab projektijuht protsessi sujuvamaks. Minu oma ei lastaks inimesi lahkuda, kui asjad pole õigesti tehtud. "

Kui te ei saa remondi ajal kodus elada, elage lähedal "Ma teadsin, et ma ei saa renoveerimise ajal majas elada, ja mul vedas, et sain kahe miili kaugusel korteri rentida. Hoiustasin ka selleks, sest tahtsin, et minu kodukapitalilaen läheks projekti, mitte üüri poole, ”räägib DeDe. “Sain iga päev kodus käia ja näha edusamme. See pani mind tundma, et olen protsessiga seotud, kuigi ma ei haaranud haamrit ega muud sellist. "

instagram story viewer