Tutvuge selle võrguvälise California metsa põgenemisega

Režissöör Anthony Russo taaselustab koos kommuunidisainiga 1900. aastate alguse kaugema kajuti väljaspool Los Angelesi

Ei Twitteri, Instagrami, TikToki ega Fortnite'i. Puuduvad viiruslikud videod, FaceTime'i lollused, tüütud grupitekstid ja igasugused rakendused. Sotsiaalmeediast sõltuvate inimeste jaoks võib väljavaade täieliku ühenduse loomisest tunduda hirmutav, isegi õudusunenägu. Kuid kõigile, kes on kunagi unistanud Waldeni tiigist - või pugesid lihtsalt suumi baari mõtte all teki alla mitzvah - režissöör Anthony Russo võrguvälise kajuti meelitamine Angelesi rahvusmetsas on vaieldamatu.

"See paik on vähem kui tunni kaugusel minu kontorist kesklinnas, kuid tunnete, et olete Los Angelesest kaugele-kaugele sõitnud. See on kardinaalselt teistsugune reaalsus, ”ütleb Russo, kes on koos venna Joega lavastanud Marvel Cinematic Universumis neli osa, sealhulgas Avengers: Lõppmäng ja Kapten Ameerika: kodusõda. "Kabiin annab mulle võimaluse oma lapsi nädalavahetuseks röövida, sõpru kasvatada või lihtsalt õndsas üksinduses kirjutada ja muud loometööd teha," selgitab ta.

Söögituba on varustatud küünlajalaga Robert Long Lighting, Hans Wegneri tool ja kohandatud linane rind Hämarik Gerrit Rietveldi stiilis.

Stephen Kent Johnson

Russo põgenemine on üks San Gabrieli mägedes asuvatest kajutikobaratest, mis ehitati 1900. aastate alguses USA metsateenistuse algatatud programmi raames vastutustundliku maakasutuse ergutamiseks. Saidile pääsemiseks on vaja 40-minutilist matka kõnniteedega, mis viivad pakkjaamast kanjoni kaudu. Kõik, mis tuleb sisse tuua, alates toidukaupadest kuni ehitusmaterjalideni, tuleb transportida käsitsi või muula pakkides. Puuduvad kanalisatsiooni-, vee- või elektriliinid ning mobiiltelefoni- ega Interneti-teenus. Otse Hollywoodi ajastutükist väljapandud väntvõlli telefon ühendab salongi ainult naabermajade ja pakkimisjaamaga.

"See koht on tõeliselt kaugel, eemal kõigest, kuid see on köitev. Isegi meie poolt pakutavate mugavuste ja käsitööliste õitsenguga olete ikkagi põhimõtteliselt seal omaette looduses, ”ütleb disainer Steven Johanknecht AD100 firmast Commune Design. "Kolijad pidid kogu materjali kohale jõudmiseks looma käsikärud. Selleks kulus kaheksal mehel mitu päeva edasi-tagasi matkamist. See tundus nagu stseen Kümme käsku,”Meenutab ta, kirjeldades täiemahulise rekonstrueerimisprojekti elluviimise erakordseid logistilisi väljakutseid.

Russo koputas ülesande täitmiseks kommuuni, imetledes firma tööd nii Ace hotelli grupis kui ka hilise, kurvastanud LA restoranis Ammo. "Tundsin, et neil on õige tundlikkus austada, kui eriline see koht on, aga ka kujutlusvõimet, et seda tänaseks muuta," selgitab direktor. "Olen alati olnud Adirondacki stiili kinnisideeks ja see oli kindlasti üks meie proovikivisid, kuid tahtsin näha, kuhu kommuun selle ideega läheks. Ma ei tahtnud midagi täiesti vanamoodsat ja nostalgilist, ”lisab ta.

Asteki murulapiga kaetud lae all on magamistoa pööningul rootsi aastakäigu lameda koega vaip ja käsitsi kootud korv Dax Savage.

Stephen Kent Johnson

Johanknecht ja tema meeskond reageerisid skeemiga, mis tasakaalustab pragmaatilise vajalikkuse Shakeri ja Jaapani disaini, Rootsi ja Prantsuse mägimajade ning Ameerika ajalooliste mägede taandumiste peene noogutamisega. Nad asendasid mädanenud punapuu puid laedel oleva seedripuu ja põrandatel taastatud tammega ning vabastasid originaalse kivikamina paljude aastate jooksul kogunenud kitsast värvi jakist. Rida rafineeritud detaile - sealhulgas kohalikust jõekivist valatud pronksist ukselink, peene sõrmega tisleri tammeköögil kapid ja kohandatud kapp, mis on valmistatud päästetud punapuust, hõlmiklehe intarsiga - tõstab veelgi nouveau maalähedast meeleolu. "Ruumide suuruse tõttu pidime iga ruutjalga maksimaalselt ära kasutama, nii et detailid muutusid ülitähtsaks. Meie mantra oli „stiiliga kasulik”, ”selgitab Johanknecht.


  • Pilt võib sisaldada looduse välistingimuste varjupaika Maapiirkond ja maja
  • Pilt võib sisaldada puitpõrandapuidust põrandamööbli tooli vineeri söögilaud ja laud
  • Pilt võib sisaldada siseruumides kamina elutoa kolde sisekujunduse sisekujundusmööblit ja puitu
1 / 7

Stephen Kent Johnson

Sajandi vanune kajut ehitati ümber massiivse graniidist jõekivi, mis toetab korstna virna.


Russo vara hõlmab peamist salongi, mille suurus on umbes 600 ruutjalga, laotud kivist narimaja esise sisehoovi all, duššikuur (vesi ojast) kogutakse enne filtreerimist ja ümberjaotamist tsisterni), kompostkäimlaga kõrvalhoonesse ja veoauto akudega hoiukuuri, mis koristavad päikest võim. Hüdraulilised terasest aknakatted sulgevad salongi, kui kedagi pole. "Minu naisele Annile ei meeldi selle töötlemata jätmine, nii et ma küsisin kommuunilt kõige toredamat kõrvalhoonet, mida keegi kunagi näinud on," ütleb Russo naerdes. "Ta ütles mulle alguses:" Selle koha saate, aga ma ei pruugi siin kunagi magada. "Püüdsime selle muuta võimalikult mugavaks, kuid ta pole ikka veel ööd veetnud. Töötame selle kallal. "

Vaatamata armsale sõrmtislerile ei pruugi kõristi, karude ja bobcatside olemasolu palju ära teha meelitab režissööri tõrksat abikaasat, kuid looduse paanika on osa selles kõrbes tehingust pühakoda. "Kui olete linnast väljas, kehtivad erinevad reeglid, nii et peate olema varbad," tunnistab Russo. "Aga kui astute oma tavapärasest elust välja ja võtate selle maastiku omaks, on see puhas maagia."

instagram story viewer