Ühel ÜRO pargi mudeliüksusel on mõrvarite rida disainereid

  • February 12, 2021
  • SisseVaria

Neal Beckstedt, Studio Mellone, RR Interiors ning Tsao & McKown Architects - kõik ühes hoones

Kui paljud innukad arengud palkavad oma mudeliüksuste sisustamiseks sisekujundaja, siis vähesed ehitised ületavad seda Üks ÜRO park tegi. Richard Meier & Partnersi ja selle arendaja Solow Building Company hoone tõi täna disaini juurde neli tähistatud nime, et iga töö oleks erinevas keskkonnas. Studio Mellone, Neal Beckstedt Studio, RR Interiors ning Tsao & McKown Architects lõid neli korterit potentsiaalsetele klientidele: kaasaegne New Yorker, reisija, praktiline pere ja töötavad inimesed professionaalne.

Neli talenti koos kutsuvad kõiki huvilisi alates potentsiaalsetest ostjatest kuni sisekujunduse harrastajateni hoolikalt meisterdatud elukohti vaatama. AD PRO sai täheruumidesse eksklusiivse pilgu heita.

Stuudio Mellone

"Korteri arhitektuur meenutas meile maast laeni akende ning lihtsate ja elegantsete detailidega suurepäraseid 50ndate klaasist kardinakateid," ütleb Andre Mellone. Stuudio Mellone. Mellone täiendas hoone tunnet keskaegse moodsa sisekujundusega.

Elutuba on klassikate ühendamine, sealhulgas Mies van der Rohe diivan, Eamesi diivanilaud ja kaks Marcel Breueri Wassily tooli. Puidust raamiga peegli all hõljub seinal Mathieu Matégoti perforeeritud metallriiul.

Mellone lõi ka magamistoa jaoks kaasaegse, kuid rahustava ruumi. Tuba on keskendunud suurele platvormvoodile, mis on tehtud spetsiaalselt Green River Projectiga koostöös. Välja ulatuv ääris kahekordistub öökapina ja ümbritseb konstruktsioonikolonni, kasutades ruumi maksimaalselt ära. Voodi ees on Dieter Ramsi riiulisüsteem ja Edward Wormley tool.

"Eesmärk oli välja selgitada parim mööblikava ja stiil, mis täiendaks korteri arhitektuuri," ütleb Mellone. "Meie üksus on väike, kuid lähenesime sellele kui väljakutsele, mille ületamiseks proovisime luua võimalikult palju piirkondi."

Neal Beckstedti stuudio

Neal Beckstedt muutis oma üksuse, kasutades värvi ja tekstuuri tasakaalu.

Foto: Sean Hemmerle

Sest Neal Beckstedti stuudio, eesmärk oli luua Manhattani hingetõmme. Uue kujutlusvõimega kahe magamistoaga üksusega nägi Beckstedt korterit ideaalseks teiseks koduks või pakk-à-terre'iks. Ta muutis külaliste magamistoa kabinetiks, hoides toas kahe üheinimesevoodit juhul, kui juhuslik külastaja peaks tulema. Keskpaigast inspireeritud elemendid, nagu rikkalikud värvid ja lainelised kõverad, teevad rasket tõstmist, seintel olevad neutraalsed toonid ja puitvarjud annavad rahustava efekti.

"Modernistliku hoone mängimine oli tõepoolest esimene disaini käivitamise koht," ütleb Beckstedt. "See sobib keskea sajandi moodsa stiiliga, kuid on puhas ja otsekohene."

Beckstedti korter on näide sellest, kuidas iga valgete seintega korterit saab õigete elementide lisamisega ümber kujundada. "Tahtsin lisada ruumi veidi tekstuuri ja soojust," ütleb Beckstedt. "See oli lihtsalt natuke liiga palju steriilset valget kasti. Tahtsime inimestele näidata, kuidas saaksite muuta tüüpilise üksuse soojaks ja vastutulelikuks. "

RR Interjöörid

RR Interiors kujundas oma ruumi potentsiaalsele perekonnale.

Foto: Sean Hemmerle

Ühe suurema mudeliüksusega kasutas RR Interiors võimalust kujundada potentsiaalse pere kodu. Kolme magamistoaga seade võib New Yorgi elanike jaoks kõlada palju ruumi, kuid iga tolli maksimaalne ärakasutamine on kriitilise tähtsusega.

"Tahtsime, et meie ruum saaks näidata, kuidas keegi saaks siin oma parimat elu elada," ütleb RR Interiors asutaja Rebecca Robertson. „Meie kliendil oli potentsiaalselt lapsi ja me soovisime, et see oleks korraga nii ilus kui ka täiesti toimiv. Selliste asjade vaatamine nagu meile panipaik ja pesuruum olid meile olulised. "

Robertsonil on ainulaadne taust, kes on varem töötanud varjupaiga väljaannete toimetajana. "Ma olin Martha Stewart Living 13 aastaks ja siis kolisin siseruumidesse, ”räägib ta. "Üks asi, mida ma tegin Martha oli töö kogumisosakonnas, see on antiik ja vintage. See annab mulle erineva pöörde selles, et aidata näiteks mudelüksustel end huvitavana tunda. "

Tsao ja McKowni arhitektid

Firma kasutas ruumi jalajälje maksimeerimiseks kohandatud sisustust.

Foto: Sean Hemmerle

Tsao & McKowni arhitektid seadsid linnas töötava professionaali jaoks ruumi prioriteediks oma disaini efektiivsuse. Meeskond kasutas korteri erinevate alade tähistamiseks kohandatud kujundusi, nagu klanitud credenza, mis eraldab köögi ja söögitoa elutoast.

"See on ühe magamistoaga mudelüksus. Keskne disainiväljakutse oli kogu ruumi funktsionaalsuse ja rongkäigu parandamine, ”ütleb Tsao & McKowni operatsioonide direktor Ian Veidenheimer. "Kujutasime ette kedagi, kes saaks pärast tööd lõõgastuda või aeg-ajalt võõrustada."

Firma mõtles ruumi jalajälje maksimeerimiseks välja rea ​​kohandatud loominguid. Sellel seadmel on ümbritsetud raamaturiiul, magamistoas kohandatud veskitööd ja isegi ühte konstruktsioonitala muudeti nii kergelt. "Me julgustasime arendajat kõverdama ühte veergu, nii et valgus voolaks ümber pehmema nurga, selle asemel, et sellel oleks mahukas ristkülikukujuline plokk," ütleb Veidenheimer.

instagram story viewer