Vaadake, kuidas spoondisainilahendused taastasid Los Angelese kodu keskea täiuslikkuseni

Pole eriti tavaline asi, kui kohtute hästi säilinud, keskpaigast post-and-beam-kodu paiknes Vaikse ookeani palisade tuulevaikses rannas Los Angelese piirkonnas, kuid see oli just mida omanikud David Slijper ja Jill Galenstein leidsid ja armusid, kui nad hiljuti läände siirdasid Rannik. "Tulime New Yorgist ja pärast kümnendit väikestes ruumides tahtsime saada kohta, mis tõeliselt esindaks Californiat," ütleb David. Mäenõlva tõmmatud ja konsooliga välja, nii et see ulatub kinnistu, kolme magamistoaga puulatvadesse, kahe vannitoaga majas, mis ehitati 1962. aastal, olid kõik kodu jäljed, mis mahutaksid nende kasvava pere (neil on nüüd kaksikud). See, et sellel olid ka lõunapoolsed, maast laeni aknad ja vaade alla ookeani, ei teinud samuti haiget.

Enne: Köök, olles ühest küljest avatud, oli tänu suurele seinale suuresti elutoa jaoks suletud.

Pärast: David ja Jill seati ümbermõeldud köögi jaoks sisseehitatud seeriatele, kuid disainer, Natalie nägi võimalust maha võtta sein, mis eraldas köögi elamisest ja söögikohast piirkondades. Renoveerimiseks oli klientide nimekirjas palju, ütleb Natalie, ja sisseehitatud oli kõige lihtsam lahti lasta.

Foto: Amy Bartlam

Pärast: Köögi nurgas asuvad värviga blokeeritud kapid asuvad vertikaalselt asetatud neutraalse tellise tagaküljel. clé plaadid, mis pakuvad köögi värvidele populaarse elemendi. Iga partii on erinev, ütleb Natalie, mis annab seinale täiendava iseloomu. (Ta mainib Heath Ceramics'i samas hingetõmbes, mis oleks sobiv alternatiiv, või võite proovida sarnase efektiga ehtsate telliste värvimist ja tihendamist.)

Foto: Amy Bartlam

"Maja oli valgusküllane ja tundus väga positiivne," ütleb David. "Eelkõige on valgus asi, mis selle minu heaks tegi."

Kui kodu esialgne jalajälg oli endiselt terve, siis algne köök mitte (1980. aastate uuendus) ja põrandad vajasid veidi tööd. David ja Jill soovisid, et köök, elutuba ja söögituba viitaksid rohkem sajandi keskpaigale, ilma et oleks liiga palju ajakapslit. Tänu suurepärastele funktsioonidele - armas kamin, need maast laeni aknad ja laetalad - tõid nad kaasa disaineri Natalie Myersi Spooni kujundused et see kõik ühtehoidvalt kokku viia.

Enne: Valge värvi ülekoormus kulutas elutoa energiat.

Pärast: David ja Jill otsustasid rõhutada erevalget lage ja põrandat ning värvida talad tumehalliks. "Tahtsin, et laet toetavad talad avaldaksid uuesti avaldust," selgitab David. Alustades värvitud puitpaneelidega kaetud seinad asendati värvimata puiduga - ta ütleb, et tamm on kahvatu, nii et see ei muutuks rõhuvalt pimedaks. Kohandatud punase tamme seinapaneelidel on plaadi esiküljel vertikaalne tera, mis on iseloomulik lõhenenud puidule. See oli töövõtjate ja Natalie jaoks töömahukas protsess, kus nad valisid iga paneelitüki eraldi välja, et saaksid sooned laetalade külge joondada. Kuid lõpptulemus tegi selle kõik seda väärt. See võine, looduslik viimistlus? "Ma tahan seda lakkuda," ütleb Natalie.

Foto: Amy Bartlam

Pärast: Taaveti lemmikosa värskendatud ruumis on kolde ja kamin, mis on samuti kaetud clé-plaatidega, seekord tulistades kaunist sinist. "Talvel põleb tuli, kui päike loojub läbi elutoa akende," ütleb ta. “Suvel on see kogu elutuba ja köök, valgusküllane, siseõue avatud ustega ja ristituul meid lehvitamas. " Abielupaarile oli oluline ka see, et maja tunneks end hubaselt, kuid ei tunneks segamini. "Meil on mõned tükid, mida me armastame" - seinale kinnitatud Knolli kants (koos Bang ja Olufseni teleriga) atop), Finn Juhli toolid - "segatud kaasaegsemate esemetega nagu B&B Italia diivan," selgitab David.

© Amy Bartlam

Natalie ütleb, et fotograaf David ja kunstnik Jill tulid protsessi ettevalmistatult - väga ettevalmistatuna. Ta oli uurinud hulgaliselt ajakirju ja valinud koos värve ja kujunduselemente, mida nad tahtsid lisada. Nad olid näinud ka näiteid selle kohta, kuidas seda tüüpi post-ja-tala keskpaik oli halvasti renoveeritud ega tahtnud neid vigu teha. Selline kliendi valmisolek, isegi minimaalse miinimumiga tegelemine ja soovipiltide valimine, on disaineri jaoks hädavajalik, ütleb Natalie. "See võib olla isegi köögi magamistoa pilt!"

Enne: Nii peened olid epoksüpõrandad õigeks saamiseks, et nad pidid need ümber tegema viis korda, mistõttu on ebatõenäoline, et Natalie neid kunagi uuesti installib.

Pärast: uhke viimistletud köögi vitriinid pooltehtud mahagonist kapiuksed, mis on paigaldatud IKEA kapiraamidele. "Jill tegi need [värvi] valikud, millel kõigil oli summutatud tolmused toonid," räägib David elavat värvi blokeerimisest, mille nad otsustasid valitud ustele lisada. Natalie oli vaimustuses värvide hulgast - viiest -, mida paar soovis kasutada. "Ma ei kujuta ette, et ükski teine ​​klient laseks mul seda teha," kinnitab ta, kiites ka ideed kasutada mõnda neist värvidest kogu kodu teistel ustel.

Foto: Amy Bartlam

Pärast: äsja avatud köögi formaat hoiab asjad värske, kaasaegse ja ühendatuna - saarel olev väike avatud riiulite komplekt on elutoa poole, lisades multifunktsionaalset hoiuruumi.

Foto: Amy Bartlam

Võttes arvesse nii looduse kui ka kodu sugupuu vihjeid, on tulemuseks keskpärase disaini maalähedane ja julge tõlgendus - "rohkem Laurel Canyon kui Pacific Palisades", nagu Natalie ütleb. Kõrge ja madala disainiga segunemine: IKEA kapid kohandatud ustega; kohandatud punane tamm, rifti lõigatud seinapaneelid; plaat clé'st; epoksüpõrandad; ja keraamilised valguse ripatsid, mille tellis kunstnik Heather Rosenman. "Me teadsime, et maja värske tunde saamiseks piisab õigest värskete materjalide valikust ning õigest värvide ja plaatide valikust," ütleb David.

Enne: Järelmõtte-sarnane söögituba.

Pärast: Kuna Jill oli remondi ajal rase, teatas nende kasvav pere ka asjaolust, et maja ei tohiks olla valmis, kui see valmis saab. "Ma arvan, et on oluline lasta originaalsel arhitektuuril rääkida - sellel on hääl ja seda ei tohiks varjata ega muuta selliseks, mis see olla ei saa," ütleb David. "Kuid ma ei tahtnud, et see oleks ka muuseum. See on pere maja, kus elada. ”

Foto: Amy Bartlam

Pärast: kodu puumaja vibreerub läbi kogu aknaga nurgas - kuid aknad on kasulikumad kui lihtsalt ookeanile vaatamiseks. Kodus pole vaja ühtegi vahelduvvoolu, kui kõik kolm aknakomplekti on avatud (ja LA kliima teeb oma asja). Kõik lükanduksed ja restidega aknad on originaalsed, ütleb David, ja need loovad sujuva õhuvoolu väljapoole hoovi. Katuseaknad on suurepärane võimalus sellises keskkonnas nagu Los Angeles: horisontaalseid liistu saab valguse ja õhu sisselaskmiseks nurga all hoida, kuid vihma või otsese päikesepaiste eest hoida.

Foto: Amy Bartlam
instagram story viewer