See Prewari korter suunab New Yorgi vanakooli

See oli hoone, mis oli sõjaeelne, vaid mõne sammu kaugusel Brooklyni Prospect Parkist - see haaras Dina Hofferi südame algusest peale. "Algselt tulin avatud uste juurde, et siin veel üksust näha, ja armusin," ütleb ta. "See oli nii võluv, antiikse lifti ja rohkete kaunistatud marmorist mosaiikidega." Kuigi ruumi ta oleks tulnud vaatama, et see oleks lõpuks ostetud teisele ostjale, mis on peaaegu samasugune korter majas ilmus turul kuud hiljem ja Dina hüppas võimalusele seda osta. Ainus haakeseadis: 1200 ruutjalga suurune ruum oli piiratud paigutusja tal puudus ainulaadne iseloom, mis teda esiti hoone juurde tõmbas.

ENNE: Korteri voolu parandamiseks tuleks endisi elu- ja söögitube laiendada ja kombineerida.

"Ma kartsin renoveerimist pärast kõiki õuduslugusid, mida kuulete," ütleb ta. "Kuid ma olen alati olnud disaini vastu kirglik ja mida rohkem ma selle peale mõtlesin, seda põnevaks muutusin. Lõppesin sõna otseses mõttes kõik välja. ” Dina palkas Kevin Greenberg, Brooklynis asuva disainifirma

Kosmoseuuringud, et aidata tema visiooni realiseerida. Enne renoveerimist oli "korter tuhmunud ja väsinud," ütleb ta. "See tundus väiksem kui vaja, ilma et oleksin intiimne."

PÄRAST: "Tahtsime olla tundlikud naabruskonna ja ka hoone ajalooliste detailide ja iseloomu suhtes," ütleb Kevin. Ruumis tehtud kõige mõjusamate muudatuste hulgas: sisseehitatud raamaturiiulid ja kolme graatsilise võlviku lisamine, mida disainer nimetab korteri peamiseks elujõuks.

Disainer keskendus kodu kujunduse lihtsustamisele, kohandades teatud ruumide proportsioone: üks kahest magamistoast vähendati laiema sissepääsu kasuks; söögi- ja elutoad ühendati, moodustades ühe suurema ruumi. Lisaks paigaldati sümmeetriatunde ergutamiseks kolm elegantset kaarekujundust ja klassikaliste linnakorterite kummardamiseks valiti peenhäälestatud materjalipalett.

Säilitamine nihutati köögi ühele küljele, nii et teine ​​pool võis jääda õhuline.

"Tahtsime, et see tunneks end vaoshoituna, kuid siiski luksuslikult," ütleb Kevin, näidates kodu puhtaid, tummaks halli seinu. tammepõrandadja Calacatta Paonazzo marmorist kamin. "Eesmärk oli riietada see ruum ilusal ja ajatul viisil, mis õhkab New Yorki."

Disainientusiast Dina oli kogu remondiprotsessi vältel praktiline osaleja. Kamina jaoks: "Ma teadsin, et tahan tõeliselt tugeva soonega kivi," ütleb ta Calacatta Paonazzo kohandatud ümbruse kohta. (Lõbus fakt: ülaltoodud kunstiteos, triptühholoogia autor Jason Trotter, oli sisse ehitatud kaanesse, mis peidab telerit.)

Dina jaoks, kes jagab valminud korterit abikaasa ja kassiga, pakkus projekt Naryle raporteerimiseks õuduslugu. Isegi detailid, mis kunagi tundusid üleliigsetena, osutusid jõupingutuste ja kulude vääriliseks. "Mida kõik kommenteerivad, on kõik asjad, mida pidasime oma eelarvest eemaldamiseks: kamin, kaared, meie raamaturiiulite sein," ütleb ta. "Olen õnnelik, et tegime seda kõike, isegi kui me ei pidanud seda tegema."

Vaadake rohkem renoveeritud kodu:

Meeskond valis õhukese, peene sisustuse ja sisustuse, otsustades a Veevärk tualettruumikomplekt (sama marmoriga, mida kasutatakse kaminas), samuti kohandatud telliskivid Liitlaste tegija. Ehkki ta kartis kunagi remondimõtet, leidis Dina liitlase oma töövõtjalt Steven Kalozilt A.S.K. Ettevõtted kes projekti rajal hoidis.

Elutoas elab mitmesuguseid tekstuure ja vorme. Kunstniku riputatud valatud paberisein Cheung Yee on paigutatud pehmele kohale Crofti maja diivan; nurgeline Lindsey Adelman valgusti on vastupidiselt naaber söögitoa ümaramatele siluettidele.

Sfääriline Aparaat söögilaua kohal ripub valgusti. "Ma teadsin algusest peale, et see kinnitus pidi olema avaldus, mis võiks mängida kaaride kaudu sisse viidud geomeetriat," ütleb Kevin.

instagram story viewer