Selles Melbourne'i disaineri kodus on kõik olemas, alates pastelsetest plaatidest kuni nii paljude Windowsiteni

Dan Gayferi jaoks polnud see armastus esimesest silmapilgust. Tegelikult ei olnud Edwardi aegne ühepoolne kodu, mis sai temaks, isegi tema esimene valik. "Me olime sõna otseses mõttes olnud nurga taga asuva maja alahindajad," ütleb Dan, kes jagab seda ruumi nüüd abikaasa Leah Hylandi, tütre Clementine'i ja koer Barbaraga. "Selles majas oli juhuslikult avatud ülevaatus varsti pärast oksjonit." Vaatamata selle veidrustele (alt leiti peaaegu sajandit vanad kviitungid) põrandalauad) ja suuruse piirangutega (kitsas osa on vaid 16 jalga lai), võitis Melbourne'i elukoht oma tulevaste elanike üle potentsiaal.

Maja tagasihoidlikku ajalugu ei unustata: selle algne fassaad tervitab külastajaid tänavalt lähenedes. (Kaks eesruumi ja suur osa tellistest on samuti alles.)

Foto: Martina Gemmola

Peaaegu täielik lammutamine annaks kuue kuu jooksul läbimõeldud kujunduse jaoks tühja lõuendi, keskendudes iga nurga, klanni ja klanitud stiilse nurga maksimeerimisele. Õnneks on Dan just selle ekspert: ettevõtte samanimeline asutaja

disainistuudio 2011. aastal käivitatud ettevõtte keskmes on abiellumine maksimaalse funktsionaalsusega, leidliku disainiga, mis on kohandatud iga kliendi soovidele ja vajadustele. Tema enda kodu puhul tähendas see palju looduslikku valgust; tuulised väljas eluruumid; ja mitmesuguseid mängulisi, sisseehitatud detaile, mis on mõeldud vestluse ja ühenduse loomiseks (mõelge strateegiliselt paigutatud pingid, astmed, ääred ja muud pinnad). See tähendas ka (peaaegu) nullist alustamist, millele lisandus teine ​​korrus, uus köök, elutuba, söögituba, vannitoad ja palju muud. Loe edasi, et teada saada, kuidas disainer muutis selle õhuke ruumi heledaks, õhuliseks oaasiks, mis ületab selle ruutmeetrit.

Järjepidevuse loomine värvi abil

Pehme ja tagasihoidlik värvilahendus, mis koosneb elastsetest hallidest, pastelsetest roosadest ja pilvetaolistest sinistest, hoiab kodu värske ja puhas.

Teatud toonid ja kujundid ilmuvad kogu kodus korduvalt: sarnased sinise variandid näiteks kasutatakse tahapoole suunatud plaaditud välisküljel, söögitoa valgustusseadmetel ja seda vannituba.

Foto: Martina Gemmola

Vannitubades (ja mujal) kasutatakse sama musta vuugitäite ja ruudukujulisi plaate, isegi kui värvipaletid erinevad.

Foto: Martina Gemmola

Sama roosa on oma vannitoas ja katuseterrassil, ühendades toa sees ja väljas. Siinkohal pole raisatud mitte midagi: Dan paljastab terrassil istutusmasina, mis sobib ka külmkapiks, hoides külmade jookide kogust alati valmis.

Foto: Martina Gemmola

Kasutage iga viimast tolli

Gayfer-Hylandi kodus on sisseehitatud salvestusruum elegantne, tõhus ja ülimalt nutikas - iga sentimeeter loeb!

Pesuvarustus ja veinivalik on mugavalt trepi alla peidetud.

Foto: Martina Gemmola

Kogu ruumis hoiavad korras sisseehitatud kapid ja riiulid raamatuid, raamitud fotosid, potitaimi ja palju muud. "Ükski sellest ruumist pole alakasutatud," ütleb Dan.

Foto: Martina Gemmola

Pole üllatav, et disainitundlikke detaile on ohtralt - jah, need on köögikappide nahatõmbed.

Foto: Martina Gemmola

Kaasake õues

Nii ülemine kui ka alumine korrus pakuvad juurdepääsu välitingimustele, lisades kogu kodule ruutmeetrit ja sise-välimust.

Esimesel korrusel avanevad suured klaasuksed haljastatud tagaaeda. (Te ei oleks seda kunagi oodanud maja esiosa mõõtmetelt.)

Foto: Martina Gemmola

Siin ühendab jällegi värvide ja tekstuuride järjepidevus kahte tsooni: väljas asuv meelelahutusala koos pere elutoaga (ja köögiga, mis asub sellest väljaspool).

Foto: Martina Gemmola

Lase valgus sisse

Kui tegemist on väikese ruumi tundmisega avatud ja kohanemisvõimelisena, muudab see palju valgust.

Maja päikesega täitmiseks lisas Dan mitu kohandatud katuseakent, sealhulgas komplekti treppide kohal ja veel ühe oma vannitoas.

Foto: Martina Gemmola

Leidlikud aknad, nagu need ühes vannitoas, võimaldavad tuuleke läbida - kuid mitte halb ilm.

Foto: Martina Gemmola

Lubades täiendavat heledust: ülalmainitud klaasuksed ja konstruktsiooni luksuslikult kõrged laed, mis aitavad levitada looduslikku valgust.

Foto: Martina Gemmola
instagram story viewer