Iga minimalist sai selles minimalistlikus korteriehituses erilist tähelepanu

Millegi kokkusobitamine kõige sujuvamaks ja tõhusamaks vormiks pole lihtne saavutus - loomepaar, kes seda East Village'i korterit koduks nimetab, teab seda kindlasti tõsi. Abikaasa ja naine on mõlemad keskendunud oma karjäärile montaažikunsti ümber (fotograafias ja teles vastavalt) ja nende käsitööga kaasnev mõtteviis oli lõpuks suureks abiks, kui nad oma 14. tänava ostsid elukoht.

Ühe magamistoaga korter oli äärtest mööda karm, pehmelt öeldes hävinud parkettpõrandad, vähe või üldse mitte, ja värisemist väärt vannituba, kus on vaevu piisavalt ruumi hammaste pesemiseks. Kuid nad teadsid, et õigete kohanduste abil võib sellest saada New Yorgi kodu, millest nad unistasid.

Paar kasutas veel ühe paari - Brooklynis asuva arhitektuuri- ja disainifirma Adam Glickmani ja Lauren Schlesingeri asjatundlikkust. Glickman Schlesingeri arhitektid- 900 ruutjalga ruumi sisikonna renoveerimiseks ja selle lunastavate omaduste esiletoomiseks. "Sellel on palju päikesevalgust ja kolm säritust - neil on tõesti hea vaade linna kesklinnale," märgib Adam.

Aadama ja Laureni oskus kunstigaleriide, retro-einestajate ja isegi arstide kabinettide muutmiseks heledateks, silmatorkavateks ruumideks muutis seejärel ideaalse meeskonna nende dateeritud kaevamiste ülevaatamiseks. "Meie kliendid hindavad nii meie minimalistlikku lähenemist kui ka soovi luua midagi arhitektuurselt sisukat ja võrgutavat," ütleb Lauren. Siit saate teada, kuidas nad täitsid oma klientide visiooni avatud õhurikkast korterist - varjatud varjatud ja varjatud hoiuruumidega.

Nad lõid neutraalse paleti, mis sunnib teid end lõõgastuma

Enne: Adam ja Lauren kasutasid elutoa olemasolevast lõunapoolsete akende seinast uskumatut looduslikku päikesevalgust, helendades ruumi veelgi, asendades parkettpõranda kergendatud tamme kalasabaga ja värvides seinad sisse Benjamin Moore’i valge wisp.

Foto: Glickman Schlesingeri arhitektide nõusolek

Pärast: Tänu oma klientide afiinsusele keskaegse moodsa mööbli vastu, oli Adamil ja Laurenil olemasolev funky-leidude kollektsioon kaunistada. A Ligne Roset Togo armastusiste ja kaminatool (ostetud aadressil eBay!) Pakuvad mugavaid istekohti koos teiste vintage tükkidega, millest paljudele jälile saadi Amsterdam Modern Los Angeleses.

Foto: Lauren Coleman

Nad tõdesid, et suurem pole alati parem

Enne: Algne köök koos aegunud seadmete, vähese tööpinna ja vinüülpõrandaplaatidega jättis soovida. Kvartalite kompaktsus omanikke siiski ei häirinud. "Püüdsime neid pidevalt julgustada seina pisut välja viima, kuid nad nõudsid, et nad tahaksid väikest kööki," meenutab Lauren.

Foto: Glickman Schlesingeri arhitektide nõusolek

Pärast: Niisiis võtsid disainerid omaks köögi ruumilised piirid, keskendudes selle asemel võimalikult klanitud kujunduse ja funktsionaalsuse pressimisele. Nende kliendid valisid materjalid ja riiulisüsteemid välja Seattle'is asuvast kohandatud köögiettevõttest Henry ehitas, tõi seejärel disainilahendused Adamile ja Laurenile ümbertöötamiseks. Saadud kreeka pähklikapid, mustad PaperStone'i tööpinnad ja alumiiniumist riiulid pakuvad nii kaunist kui praktilist tööruumi.

Foto: Lauren Coleman

Nad kaevasid kokku veskikapid

Pärast: Uuesti alustades oli panipaik suureks mureks - miks Adami ja Laureni esimene mõte oli olemasolevatest kappidest lahti saada? "See on nutika konsolideerimise küsimus," selgitab Adam. "Säästsime palju ruumi, asendades kapid spetsiaalsete veskitöödega, mis on palju õhem konstruktsioon kui kipsseinad." Siin, köögi sahver, külmkapp ja ettevalmistusruum asuvad kõik samal tasapinnal, luues avatud koridori, mida ei täpi mahukad uksed ja riistvara.

Foto: Lauren Coleman

Nad lisasid salajase multifunktsionaalsuse

Sissepääsu saal on vooderdatud kohandatud hoiuruumidega mantlite ja kodu-kontoritarvete varjamiseks, kuid a strateegiliselt paigutatud nišš koos täispika peegliga on midagi enamat kui koht juuste kinnitamiseks välja. Peegli taha on peidetud kingakapp ja valgustatud tammepingi all on rohkem hoiuruume. Veel üks hüve? See pakub ka istumispaika, et keegi saaks kokaga kõrvalasuvas köögis vestelda.

Pärast: Sissepääs on vooderdatud kohandatud sisseehitatud seadmetega mantlite ja kodukontori varjamiseks. Strateegiliselt paigutatud nišš koos täispika peegliga on midagi enamat kui koht, kuhu oma juuksed fikseerida väljas - kingakapp on tegelikult peegeldava pinna taga peidetud ja tamme all on ruumi rohkem pink. Veel üks hüve: see võib olla ka täiendav istekoht, nii et keegi saab külgnevas köögis kokaga mugavalt vestelda.

Foto: Lauren Coleman

Nad võtsid omaks klientide armastatud nipsasjad

Pärast: Korteri valged hallid seinad võimaldavad söögitoas silma paista paari lemmikmööblil ja kollektsioneerimisobjektidel. "Nad on tõepoolest kujundatud sajandi keskpaigast kaasaegsesse disaini, nii et neil on palju armsaid puidust ja metallist esemeid ja raamatuid. Tundsime, et see toimis värviga hästi, ”räägib Lauren. Ilmari Tapiovaara Friso Krameri söögilaud, mida ümbritseb Ilmari Tapiovaara vintage võlli seljatoega komplekt, on ideaalne meelelahutuslik koht.

Foto: Lauren Coleman

Nad leidsid tasakaalu era- ja avaliku ruumi vahel

Enne: Räpane vana vann ja turske edevus said korteri ainsast vannitoast pakiruumi, andes Adamile teed ja Lauren ruumi suurendamiseks ja odava loodusliku kiviga vooderdatud dušši paigaldamiseks plaat.

Foto: Glickman Schlesingeri arhitektide nõusolek

Pärast: Kohandatud disainiga tammepuidust edevus, millele on lisatud õmblusteta integreeritud Calacatta marmorist valamu, võimendab ülipuhtat välimust. Üle saali hoiavad varjatud kapid külaliste külastamisel paari rõivaid silmist.

Foto: Lauren Coleman

Nad ei kohelnud koridore kui lihtsalt teid A-st B-ni

Pärast: Nagu sissepääs, on ka koridor, mis viib paaride magamistuppa, palju enamat kui lihtsalt käik - see on omaette elamisväärne ruum. Ühes otsas olev lükanduks võib selle kogu tee söögitoast eraldada, luues privaatse garderoobi kohe vannitoast. "See oli ühe magamistoaga, kuid nad elavad seal paarina. Tahtsime, et see tunneks end suure avatud ruumina ja saaks samal ajal olla suletud, ”räägib Adam. Skulptuurne Michael Anastassiades valgustid alates Flos lisage puudutus glamuuri üle pea.

Foto: Lauren Coleman
instagram story viewer