Vaadake 2015. aasta arhitektuuri kokkuvõtte Oscar® Greenroomi kulisside taga

  • February 13, 2021
  • SisseVaria

Disainibüroo Commune annab teile eksklusiivse pilgu lavatagusesse piirkonda, kuhu A-nimekirja kandjad kogunesid 2015. aasta Academy Awards® ajal.

Olen Steven Johanknecht.

Olen Pamela Shamshiri.

Olen Roman Alonso ja me oleme kommuun,

2015. aasta arhitektuuri kokkuvõtte rohelise toa kujundajad.

(klaveril juhitav rokkmuusika)

Oleme siin Architectural Digest Green Roomis,

vaid mõne meetri kaugusel lavalt, Dolby teatrist.

Oscari õhtul on siin kõik saatejuhid

ja esinejad viibivad siis, kui nad lavalt eemal on.

Eeldame, et Beyoncé on siin, kuna ta esineb,

ja Reese Witherspoon,

ja võib-olla Patricia Arquette,

ja Michael Keaton,

ja isegi Lady Gaga, kuuleme, et ta esineb.

Oli uskumatu teha koostööd Julianne Moore'iga.

Ta tuli kogu selle teabega lauale

mida meil poleks olnud,

nii näitleja vaatenurgast,

samuti disainer,

sest ta on selles toas nii palju kordi olnud.

Loodame, et saatejuhid,

kui nad sellesse tuppa astuvad, tunnevad end teretulnuna,

ja tunnevad end väga mugavalt, nagu oleksid nad sõbra kodus.

Mõni nende lahe sõber

millel on see maja Hollywoodi mägedes,

ja siia nad lähevadki pärast laval olemist

15 jala kaugusel.

See on uude dimensiooni sisenemine

pärast seda, kui olete seal miljardite inimeste ees väljas olnud.

Ja see on väga isiklik, kutsuv tuba.

Vaatasime palju California arhitekte.

Billy Haines, Quincy Jones, Frank Lloyd Wright.

Asi oli suhtumises.

See pidi tundma end autentsena.

(klaveril juhitav rokkmuusika)

Niisiis, üks esimesi viiteid, mille me tõmbasime

rohelise toa kontseptsiooni kujundamisel

oli Kirk Douglase aastakäigu foto tema kodus,

ja seal oli ilus telliskivisein

mis kandus seest välja.

Jäljendamaks pilku, millest meid nii inspireeriti,

seintel kasutasime Sherwin-Williamsi Alabasteri värvi.

Selles toas oleva mööbli ja kangaste kaudu

tahtsime luua mugavuse ja soojuse teema.

Ja me tegime seda Holly Hunt'i mööbli abil,

mis on kaasaegne ja klassikaline,

ja sellel on uskumatu kvaliteedi tase.

Valgus on rohelisele toale sel aastal väga oluline.

Debüteerisime tegelikult

meie enda valgustite kollektsioon Remains Lightinguga.

Kommuunis oleme palju kasutanud Walker Zangeri plaate

vannitubades ja köökides,

ja see oli tõesti väga hea, kui suutsin

kasutada neutraalsemat voolavat paekiviplaati

seestpoolt välja,

ja olla tõeliselt ruumi ühendav element.

Oleme baarist väga põnevil.

Tegime koostööd Caesarstone'iga

uue tootega nimega Calacatta Nuvo.

Kujundasime natuke keeruka geomeetrilise mustri,

ja seda tehti sujuvalt,

nii et oleme selle toote üle kuidagi põnevil.

Ma arvan, et see näeb päris hea välja.

Tundsime, et ruumi avatuna hoidmiseks

bankett oli tõesti parim variant.

See aitab tõesti külaliste suhtlemisel.

See bankett on kaetud kauni matelasse-kangaga

Clarence House'ist.

Kasutasime ka mõnda neist

tõeliselt ilusad siidist sametid

padjade jaoks ja mõned Holly Hunti tükid polsterdada.

Uksega, rohelise toa sissepääsuuksed,

ammutasime inspiratsiooni

Frank Lloyd Wrighti vaimuliku aknast

majast Hollywoodi mägedes.

Leidsime selle uskumatu Emteki riistvara

millel on pleksiklaasist käepide.

Kõik, kes mööda kõnnivad, küsivad meilt toa kohta,

ja ma arvan, et see on ukse ja riistvara tõttu.

Töötasime Stark Carpetiga kaunil valgel vaibal

selles toas.

Sellel on tekstuur, muster, see on toon-toonis.

See lisab tuppa palju soojust.

Selles toas on meil Bernardaudi vaas

konsoolilaual, kus on kaunid lilled,

samuti teekomplekti osad,

mida kasutatakse Oscari-ööl.

Tahtsime kasutada kaubamärki, mis oli seotud ajalooga,

ja tundsite, et oleksite kodus,

selline luksuslik kodu nagu see.

Terrassiala oli sel aastal eriti oluline,

sest proovisime luua

see siseruumides / väljas tunne ruumi.

Nii et muidugi oli Sutherland selleks ideaalne partner.

Ja me armastame ka nende püsililli kangast.

See oli ideaalne pakett õuealale.

Tahtsime luua vaate

sellest kodust Hollywoodi mägedes.

Ja me tahtsime suurt pildiakent.

Ja nii need 16 monitori

Samsungilt võimaldas.

Ja see on lihtsalt võime omamine

et tuua tuppa tehnoloogia ja seda nii kasutada

oli midagi, mis meie arvates oli tõesti tore.

Ja aias on meil kõver telerimonitor

sellest saab otseülekanne lavalt.

Meil on nii suur au, et meid valis välja Margaret Russell

olla Architectural Digest Green Roomi kujundajad.

See pole igapäevane asi, kui jõuate midagi sellist teha.

Ja me tõesti tervitasime võimalust

seda sel aastal ja nii suures seltskonnas teha.

Nii et aitäh. Jah.

Absoluutselt.

(klaveril juhitav rokkmuusika)

instagram story viewer