Jeffrey Bilhuber annab sellele Seattle'i kodule stiilse ümberkujundamise

Lee ja Stuart Rolfe on smaragdlinnas sügavate ja avarduvate juurtega Seattleitesid. Mõlemad olid selles piirkonnas kasvanud suurtes lähedastes perekondades - tema ehitas Space Needle, samal ajal kui tema omas kunagi Seattle'i luuraja. Pärast abiellumist kasvatas paar oma lapsi 1900. aastate alguses käsitööliste majas Madisoni pargis, rohelises naabruses Washingtoni järve kaldal. See koht oli sõprade ja sugulaste jaoks kallis koht ning Lee mälestused sellest on peaaegu rockwellased kuma: „Hiiglaslik hoov, kus jooksevad ringi lapsed, imelised karnevalid meie aias, laupäeva hommikul pannkoogid.. .. See oli lihtsalt üks neist kodudest, kus küpsisepurk oli alati täis. ”

Ikka siis, kui Lee ja Stuart - kes on kinnistuid haldava ja arendava ettevõtte Wright Hotels president loodes - saatsid oma noorima kolm aastat tagasi ülikooli, ootasid nad uut peatükk. See toimuks mugavalt, vaid kvartalite kaugusel. Paar vahetas Käsitöölises a 1908 koloniaal läbi igihaljaste puistute avaneb vaade järvele. Ehkki samast ajastust, on need kaks kodu nagu öö ja päev. "Vana maja oli omamoodi tume kast," ütleb Lee. "Siin kõnnite sisse ja teid valab valgus." (Päikesevalgus on Seattle'i elanikele umbes see, mis on ruumi New Yorgi elanikele.) Sisekujundajana

Jeffrey Bilhuber, kelle Rolfid palkasid uue kodu värskendamiseks, ütleb: "See oli maja, mis lubaks nende ellu tulevikku."

Projekti eestvedajale Lee jaoks tähendas selle tuleviku tervitamine tema eluaegse kirg visuaalse kunsti vastu võtmist. "Vaene Jeffrey - viskasin talle palju vastu," räägib Lee pakutud suunast. "Mul oli aastakümneid mälestusi, ideid ja pilte." Tema võrdluspunktide hulgas oli ajalooline Briti ja Rootsi kujundus, Jänku Melloni rafineeritud kodud (Bilhuber on ka fänn) ning paari moodsa ja kaasaegse kollektsioon kunst. Rääkimata meeleolukatest filmikomplektidest nagu 1958. aasta filmi Indiscreet klassikalised Londoni interjöörid ja 2010. aasta jahedalt elegantsed Milano toad Ma olen armastus.


  • See pilt võib sisaldada mööbli elutoa siseruumides lauapadja padjavae kohvilauda ja sisekujundust
  • See pilt võib sisaldada siseõue kivimaja ehitamist ja elamut
  • See pilt võib sisaldada põrandakatte hoone arhitektuuri kaarekujulist elutuba siseruumis ja sisekujundust
1 / 17

Foto: Richard Powers

A Seattle elutuba autor Jeffrey Bilhuber.

Pärast renoveerimist, mis hõlmas külaliskorterite lisamist ja teise loo ümberseadistamist, et moodustada põhisviit ja kaks muud magamistuba - kõik valmis koostöös arhitektiga Stephen Sullivan—Bilhuber pööras tähelepanu väljakutsele kududa Lee erinevad inspiratsioonid ühtseks „kergeks, selgeks ja kaasahaaravaks” narratiiviks. Tema lahendus algab välisküljest, kus ta kattis laudisevoodri, aknaluugid ja liistud pehmelt hõbedase halliga, et saavutada disaineri sõnadega "hiilgav halo maja ümber".

Otse välisukse sees on kammitud krohvist ja vaigust kreemjad seinad elava Georges Braque'i tindipesu taustaks. Tekstuuriga seinad ulatuvad elutuppa, kus Bilhuber andis lakke kahvatupunase tooni, "et see aitaks aurustuda". ütleb ja värvis põrandad näiliselt aegunud ruudumustriga - kummardus Oak Springile, Melloni Virginia pärandile. 18. sajandist pärit Šotimaa korsten kinnitas ruumi, kuid ainult teatud määral. Disainer värvis prantsuse uksed terrassile vaoshoitud seladooniga, mis tema sõnul paneb need “lahustuma pilvedesse ja vette, edendades mõju, et maja hõljub. " Siin ja kogu aeg segas ta antiikset ja polsterdatud tükki enda kujundatud sulega puudutada.

SEOTUD: 5 Jeffrey Bilhuberi Seattle'i kodu kaunistamise ideed

Söögituba vahendab vahepeal keerukust ja tseremooniat Ma olen armastus. Bilhuber riietas seinad uljalt kuumvaltsitud vananenud peegli paneelidesse, millel on laineline pind sarnaneb „külmunud järvega või värvita Monet tiigiga“. Julge käik tõi kaasa mõne disaineri-kliendi käes hoidmine. "Turvavõrguna" pani ta Bilhuberi sõnul üles paneelidele tõmmatavad linased kardinad. Kuid neid pole veel kasutatud. "See on nii erakordne öösel, kui küünlad põlevad," ütleb Lee, kes riputas ühele peegeldatud seinale Milton Avery maali. "Mul oli võib-olla mure glamuuri teguri pärast, kuid mõnikord on okei natuke lahti lasta."

Maja kõige introvertsem ruum - noogutamine Rolfide eelmisele elukohale - on raamatukogu, endine päikesesilm, mis ei saanud puuderohkuse tõttu päikest. Nüüd on see intiimne ruum, mis on vooderdatud antiikpaneelidega. Kuid mujal, kinnitasime disaineri, "me tahtsime end valguse külge kinnitada." Master-sviidis oli voodi prantsuse uste lähedal, mis viisid rõdule; Maroko plaadid köögis ja meistrivann valiti nende peegeldavate omaduste järgi; ja uus kiviterrass õhulise peretoa juurest meelitab inimesi aeda ja järvevaateid nautima.

"See on rõõmus koht, mis on laiendanud kogu meie vaatenurka," ütleb Lee kodu kohta. Ta on koos abikaasaga majas olnud vaid mõne kuu küsimus, kuid mõnes mõttes võiks ta tema sõnul olla aastaid. "Tundub, nagu oleksime selle maandumise suunas pikka aega liikunud."

instagram story viewer