See spetsiifiline maja oli nii hästi kujundatud, omanik kolis sisse

Disainer Jesse DeSanti jagab oma näpunäiteid Technicolori kodu muutmiseks rahulikuks taandumiseks 

Iga renoveerimine on lugu, kuid vähesed tulevad süžee keerdkäikudega, mida isegi disainer ei osanud ennustada. Kui Jesse DeSanti, ettevõtte omanik Jette Creative, nõustusid liituma meeskonnaga selle ulatusliku ümberehituse taga Californias Venice Beachil. Nad olid kõik nõus, et kodul on konkreetne eesmärk. "Algselt vaadati projekti kui eramu ja kinnisvarainvesteeringut," ütleb ta. "Loodetavasti oli see kliendi ja tema investorite jaoks arendusettevõtte algus."

ENNE: Algse kodu välisilme sarnanes siseruumidega: täis lõbusaid värve, kuid ka täielikult dateeritud. See oli kavandatud erimajaks, mida Jesse tavaliselt ei tee, kuna need on ehitatud ja kavandatud enne tulevasele omanikule müümist. "Kui inimene ruumis elab, on huvi ja pühendumus olemas," ütleb ta. "Ilma selleta tunnen end veidi eksinud. Õnneks ei olnud selles projektis kunagi seda isikupuudust. ”

Jesse kohtus omanikuga, Nick Valencia, projekti töövõtja kaudu ja töö oli tema sisselogimise ajaks juba käimas. Meeskond nägi ette rahulikku aadressi, mis koosnes neutraalsest ja mitmekülgsest taustast, kus tulevased omanikud said oma isiklikke külgi sisendada mis tahes soovitud värvidega. "Majale tervikuna oli kindlasti Lõuna-Ameerika inspiratsioon," ütleb Jesse. "See on natuke troopiline, rafineeritud ja orgaaniline, millel on palju kontrasti."

See must, valge ja puidust lihtne palett on kaugel sellest, kuidas kodu varem välja nägi. Nick ostis kinnistu selle asukoha pärast, asus mõne kvartali kaugusel linna kuulsast Abbot Kinney puiesteest ja mitte tingimata selle väljanägemise poolest. Selle põhjuseks on see, et kodu oli värvide kaleidoskoop, igas toas täidetud vikerkaarega ja rõhutatud paremaid päevi näinud materjalidega. Ka selle korruseplaan ei aidanud, sest selle kohev paigutus muutis ruumid suletumaks kui ühendatumaks. Sellegipoolest nägi Nick kodus võimalust kvaliteetseks arenguks - see vajas kõigepealt täielikku kapitaalremondi.

ENNE: "Kuigi värv oli nii rõõmus, ei olnud see väga hästi planeeritud ja see oli aegunud," ütleb Jesse. "See tundus veidi kaootiline."

PÄRAST: Elupiirkond kujutati ümber neutraalse paletiga, mis on kaugel sellest, mis ta kunagi oli. Sellel on kohandatud raamaturiiul ja seinast seina läbilõige - nii et seal on palju ruumi inimestele ja asjadele.

"See oli kavandatud viisil, mis sobiks edasimüügiks, kuid suurema armastusega näen, et tavaliselt lähen spetsiaalsesse koju," ütleb Jesse. "See oli üks asi, mis selle projekti elluviimise intrigeeris. Mind tõmbasid ideed, mis tal olid, ja olime neile ideedele truud. ” Jesse ja meeskond töötasid disaini nimel ja varustada "avatud, kuid intiimseid ruume", mis võiksid olla tulevaste omanike jaoks multifunktsionaalsed vaja. Nad paigaldasid pingi, mis voolab elutoast söögituppa, ja ehitasid seinast seina läbilõike kohale kohandatud riiuliseadme. Ja magamistoa kapis on ruumi kirjutuslauale mis võivad kaduda, kui seda ei kasutata.

Puidust pink kulgeb kogu seina pikkuses, lisades kogu elu- ja söögitoa jaoks panipaiku, istekohti ja huvi. "Puit lisab nii palju soojust ja võib olenevalt paigaldamise viisist lisada nii palju tekstuuri, ilma et peaks end valdavalt tundma," ütleb ta. "Köögil on kohandatud hickory spoon ja põrandakate on kohandatud viimistlusega tamm."

“See renoveeriti viisil, et seda ei oleks vaja iga uue elaniku juures ajakohastada. See pole liiga trendikas, kuid siiski huvitav, ”jätkab ta. "Me tahtsime tükke, mis tundusid" kujundatud ", kuid ei solvaks inimesi - ja te oleksite üllatunud, mis on solvav. Kuulen pidevalt, et „vihkan kulda kõike” või „vihkan roosat värvi”, või „hall on nii masendav” või isegi „see kangas meenutab mulle märga koera”. Te ei saa kõiki õnnelikuks teha, kuid ideaalne on saavutada täiesti neutraalne palett, kus saab isikupäraseid täiendusi teha. " Nagu kõik üksikasjad paigale kukkusid, meeldisid Nickile tulemused nii väga, et ta tegi üllatava otsuse, millest sai selle renoveerimisloo süžee keerdkäik: Ta liikus aastal.

Peamise magamistoa kasutamine taastatud puit laes ühendub sama materjaliga, mida kasutatakse kodu üldruumides, kuid tumedama meeleoluga. "Värvipalett tekkis soovist luua rahulik tunne keset linna, kuid meeldida ka kõigile, kes tahaksid selles piirkonnas elada," ütleb Jesse.

"Kui me lõpetasime, elas ta täiskohaga majas," räägib Jesse. "Iga projekt on nii erinev ja see erines paljudest, kuid see kõik tasub hea meeskonnaga. Sellest ajast peale on Nick ja meeskond liikunud teiste projektide tegemisele. " Vaadates tagasi, Jesse mõistsin, miks see eramaja nii eriline oli: see on hõlpsasti ligipääsetav, kuid siiski tundub intiimne.

"Kontrastsus võimaldab teil lisada palju huvi, ilma et jääksite kindlale välimusele kinni," ütleb ta. See kehtib kindlasti pulberruumis, kus heledast puidust edevus hüppab vastu musti musti seinu.

Kunstigaleriina tunduva ägeda moodsa kodu vältimiseks kasutas Jesse tubades palju sooja puitu. "Minu jaoks on kõige suurem heidutus kodu, mis tunneb külma," ütleb ta. “Üldine elanikkond soovib lihtsalt end kodus hästi tunda ja puit lisab sellele ka puudutuse. Teisest materjalist on raske samasugust soojust leida. "

instagram story viewer