Ringkäik Austraalia kodus, mis valdab minimalistlikku punast kööki

Amy ja Ben nägid a äärelinna kodu, mis võiks kuidagi isikupärastada nende seikluslikku ellusuhtumist. 10-aastase tütre vanematena ning koera, kassi, kolme kana ja tuhandete mesilaste hooldajatena teadsid nad juba oma Austraalia Adelaide'is asuv Victoria ajastu kahepoolne suvila pidi olema elav - ainus küsimus oli panna maja seda osa vaatama. Kunagi elas paar Jaapan ja naasevad sinna endiselt sageli riigi julge käsitöö fännidena. Samuti tõmbavad nad puhtaid jooni ja looduslikke materjale Põhjamaade disainja tunnevad end lohutavalt 70ndate stiilide erksate värvide ja geomeetriaga.

Need stiilid andsid neile aluse nende renoveerimiseks, kuid nad ei teadnud täpselt, kuidas erinevad disainiliikumised maja sisse sujuvalt põimida. Alles Amy ja Ben kohtusid stuudio disainerite Kate Harry ja Emily Rogersiga Fabrikate et nad tundsid end lõpuks valmis uut lehte pöörama.

Amyl ja Benil oli suur taotlus televiisor nende elutoas: see ei saanud olla keskpunkt. Kate'il oli selle paigutamiseks vähe kohti, nii et ta otsustas selle aknaga ühtlaselt joondada ja asetada selle alla puidust pink. Nii sulandub televiisor tahaplaanile ja laseb ruumi materjalidel särada.

"Nad armastavad värvi kui eneseväljendust," ütleb Kate. "Oli armas saada mängulist paletiga ja töötada omanikega, kellel on terav silm ja huvi disaini vastu." Kolmik leppis kokku kujunduses, mis koonduks küllastunud punase ja sinise heleduse ümber, et foolium soojust ja minimalism puidust - Jaapani ja Põhjamaade tundlikkus. Samuti arvasid nad, et kohandatud tükid tõstavad käsitöö üldilmet veelgi, kuna vana näide vastab uuele.

Köögis avaldusseinana sümboliseerib see ala kodu suure energiaga palett tänu oma puidust sahvrile ja punasele aparaadinurgale. "See on ruum, kus soovite aega veeta," ütleb Kate.

"Neile oli oluline, et teos ei tunduks uue laiendusena, vaid oleks seotud algse koduga," lisab Kate. Valmis kujundus on seiklusrikas, kuid samas sidus, piisavalt ühendatud ühendusega välitingimustega, et perekonna menagerie ühendada. Neile, kes soovivad äärelinnas sarnast väljavaadet, on need peamised kujunduselemendid, millele Kate selle loo rääkimisel tugines.

"See köök pidi tundma ühtehoidvat, kuna elutuba on külgnev," ütleb Kate. Puit söögilaud ja toolid ühendavad veelgi kahte ruumi, mis on samuti ühendatud värvitud valgetest tellistest seinad, puidust aktsendid ja punased hüpped.

Kahe toa ühendamiseks kasutage puitu

Kui seal oli üks looduslik materjal, mida Amy ja Ben tahtsid oma kodus silmatorkavalt välja panna, oli see meekarva puit. Nii sai sellest detail, mis leidis tee peaaegu igasse nurka, eriti külgnevate köögi- ja eluruumide piires. "Puitmaterjali jätkuv kasutamine köögis asuvas tisleritarbes elamispinnani loob armas visuaalse dialoogi," ütleb Amy. Kuna need kaks tuba on kõrvuti, tugines Kate kogu aeg puidule suurtes ja väikestes annustes: seda kasutati ristkülikukujuliste akende raamimiseks elutuba - mis oli paigaldatud valguse maksimeerimiseks, kuna katuse kalle ei pidanud vastu katuseaknaid - ja selleks, et luua köök.

Hästi tehtud punane popp

Kõigist värvid et see disainikolmik oleks võinud maanduda, valisid nad paari seiklustaju näitamiseks punase värvi. Ja nad püüdsid seda varju kasutada peamiselt köögis, kus paar naudib koos kokkamist. "Punane värviplokk lisab köögis üllatuselemendi ja loob ka" raamitud "alad Amy ja Ben oma kollektsioone välja panema, ”räägib Kate, mis sisaldab ka nende reiside riistu välismaal. "Looduslike materjalide segamine tugeva värviaktsendi ja kohandatud kujundusega annab midagi ainulaadset."

"Amy ja Ben nägid väärtust ka kohandatud toodetega töötamisel, nii et terrazzo pink oli põnev disainielement," ütleb Kate.

Terrazzo igavesti

Värvilised hüved ei olnud disainis ainsad üllatuse elemendid. Kate tegi ka koostööd The Little Build Co. erinevate kohandatud projektide puhul, mis integreeriksid koju veelgi rohkem omanike isikupärast stiili. Köögis tehti kohandatud terrazzo saar, et see sobiks punasega varjatud seadme nurka ja ümbritsevatesse seadmetesse. Elutoas viib kumer pink sama materjali ebatavalisesse nurka, lisades liikumisele ruumi, mida oleks võinud raisata. "Iga kivi visati käsitsi pinnale, et luua õige värvitasakaal," ütleb Kate. "See loob suurepärase koha pärastlõunase päikese käes lugemiseks ja lõõgastumiseks ning selle kumerus avab ruumi vestluseks."

Kate, Amy ja Ben otsustasid, et kõige parem on elutoa tellis värvida valgeks, sobitades sama materjali köögis. Miks? Nii et silm saaks hõlpsasti liikuda mõlema tühimiku vahel, mis asuvad üksteise kõrval.

instagram story viewer