Vincent Van Duysen määratleb selles Manhattani tripleksis uuesti minimalismi

Alam-Manhattani paar sööb, magab ja hingab Belgia superstaari Vincent Van Duyseni lihtsat, kuid samas hingestatud esteetikat

Kujundaja ja kliendi suhet võib ükskõik millise määratluse kohaselt pidada romantikaks, mis kulmineerub, kui kõik hästi läheb, sellele sõrmuse panemisega. "Kakskümmend aastat tagasi armusime Vincenti enda koju," selgitab Manhattani ärimees, "ja mõistis, et ta tundis sama, mis meie, et tal olid samad soovid: rohkem ruumi, vähem esemeid, vähem värvi. "

Meie on finantstehnoloogia ettevõtja ja fotograaf, üks tormakas Belgia paar, kes asus New Yorgisse mitte kaua aega tagasi. Nagu Vincent, see oleks nende maamees AD100 arhitekt ja disainer Vincent Van Duysen, selgelt aladekoreeritud, kuid sügavalt sensuaalsete ruumide maestro. AD100 vennad Rose Uniacke, Ilse Crawford ja Axel Vervoordt loevad end Antwerpiani fänniklubi liikmeteks. Sama näitlejanna Julianne Moore, lähedane sõber, kes kirjutas eessõna detsembris ilmuvale Thames & Hudsoni teosele * Vincent Van Duysen: teosed 2009–2018 *.

Ehkki eksimatult kaasaegne, tundub Van Duyseni looming igavene. Nagu Vermeeri maalil, ei loodeta kuulda midagi muud kui kella tiksumist või võib-olla enda südamelööke. Miski ei paista uus. Investori sõnul on kõik olemas patiné.”Nii on olnud tema ja tema abikaasa eelmiste Van Duyseni komisjonidega, nende seas ka 130-jalaga maadeavastajaht. Kuid nende päikesepaistvas tripleksis NoHos uputavad selle tiksumise kahe noore poja hüüded.

"Minu klientidel on praegu kiire elu, alati kiire, nii et ruumid pidid olema väga rahustavad," ütleb Van Duysen selle Stateside projekti kohta, supi-pähklite renoveerimine, mis hõlmas suure osa mööbli kujundamist (arhitekt Steven Harris renoveeris korteri eelmise jaoks omanik; tema töö hõlmas silmatorkavat treppi). Kõrguvad ukseavad ja aknad on läbivalt rivis, luues laiaulatuslikke vaateid ja rahustavaid rütme. Värvide osas välditakse karmust ja võetakse omaks harmoonia. Hulbivad kreemikat värvi belgia linased kardinad tuhmuvad sama värvi seinteks. Tursked käsitsi kootud vaibad ja padjad hukatakse pruunides, mis meenutavad maad, siin kahvatu ja kuivanud, seal pimedas ja vihmas. Tammepuidust talad on saetud hallatavaks pikkuseks ja virnastatud massiivse kokteililaua saamiseks.

"Minu värvid kipuvad olema küllastumata ja pärinevad enamasti loodusest," ütleb Van Duysen ja lisab: "Mulle meeldib luua elementide sümfooniat." Mõelge kutsuvale katusele terrass on järjekordne liikumine disaineri muusikalises analoogias, värviline, tuulega räsitud heinamaa, mille on välja töötanud naturalistide grandee Piet Oudolf aiandus. Van Duysen paigaldas ka varjutatud ala einestamiseks ja piisavalt raskust maastikust, et lapsed saaksid vanemate vaatamise ajal kuskilt mööda minna.

"25 aastat tagasi olime ametlikumad, kuid poistega on meie maailm muutunud meeleolukamaks," räägib ettevõtja. „Meie stiil on selle tulemusel arenenud, kuid selle kaudu kulgeb sama filosoofia. Vincent, kes on olnud meiega algusest peale, mõistab meid rohkem kui kedagi, kes me siis olime ja kuidas me praegu elame. ” Nimetagem seda taevas tehtud tikuks.


  • Pilt võib sisaldada elutuba siseruumides mööbli põrandakate diivaniriiuli sisekujunduse laud ja vaip
  • Pilt võib sisaldada elutuba siseruumides elamute hoone pööningumööbli diivan ja laud
  • See pilt võib sisaldada põrandamööbli puidust sisekujundust siseruumides lehtpuidust põrandate elutuba ja laud
1 / 9

Raamatukogus ripub Van Duyseni diivani kohal Jack Piersoni skulptuur.


instagram story viewer