Jean-Georges Vongerichtenin Perry-katu avautuu uudelleen Sandy-hirmumyrskyn jälkeen

Jean-Georges Vongerichtenin hurrikaanien tuhoama ravintola avataan uudelleen Manhattanin länsikylässä

Kotiinpaluu voi olla makeaa, mutta Jean-Georges Vongerichten's Perry Street ravintola, se on myös melko suolaista. Sen jälkeen kun se oli suljettu lokakuun lopusta lähtien, kun hirmumyrsky Sandy tulvi sen kellariin ja keittiöön, tyylikäs ja tyylikäs tila Richard MeierHudson-joen maamerkki lasitorni on vihdoin avattu uudelleen.

Tähtikokki Jean-Georges Vongerichten (oikealla) poikansa Cedricin kanssa, joka on Perry Streetin keittiömestari. Kuva: Patrick McMullan / PatrickMcMullan.com

West Villagen hot spot on muutakin kuin vain yksi paikka arvostetun ranskalaisen kokin kansainvälisessä ravintola-imperiumissa. "Se on kuin olohuoneeni", sanoo Vongerichten, joka asuu perheensä kanssa yhdessä Meierin suunnittelemista asunnoista yläkerrassa. "Tyttäreni ja vaimoni menevät alas ja tilaavat hampurilaisen ja perunoita tai pastaa illalliseksi." Cedric Vongerichten, Jean-Georgesin poika, joka asuu myös naapurustossa, on keittiömestari.

Myrskyvesi nousi ravintolan kellariin Sandy-hirmumyrskyn aikana ja tuhosi sen keittiön. Kuva: Jean-Georges Vongerichten

Hurrikaanivahingot olivat huomattavat: kuusi jalkaa myrskyvettä tulvi keittiöön. Vertailun vuoksi puolitoista tuumaa, joka valui pääruokasaliin, näyttää pieneltä, mutta se riitti tarvitsemaan baarilaitteet, verhot, kipsit ja matot. Lähes puolen miljoonan dollarin peruskorjauksesta huolimatta ruokailija tuskin huomaa eroa. Arkkitehti ja suunnittelija Thomas Juul-Hansen, joka suunnitteli alkuperäisen tyylikkäästi minimalistisen ravintolan, kun se avattiin ensimmäisen kerran vuonna 2005, suunnitteli myös restaurointia. "Se ei tuntunut ikääntyneen siitä lähtien, kun teimme sen", Juul-Hansen sanoi. ”Tuntuu kuin ensimmäinen päivä, jonka avasimme. Tuntuu edelleen siltä, ​​että suunnittelimme sen viikko sitten. "

Richard Meierin suunnittelemat Perry Street Towers Hudson-joen rannalla; koti ravintolaan sekä Vongerichtenin perheasunto. Kuva: Scott Frances

Ruokasalin suunnitteluun on kuitenkin tehty yksi pieni muutos. Lasiseinäistä tilaa ympäröivillä verhoilla on hieman suurempi pelkkä paneeli, mikä tekee ruokailijasta entistä paremmin yhteydessä upeisiin näkymiin joelle.

Vongerichten ei voi olla emotionaalinen uudelleen avaamisen suhteen. "Joskus ravintola on persoonaton, mutta ihmiset tuntevat olevansa osa Perry Streetiä. En tiedä miksi. Ehkä rakkaus, jonka panimme siihen. Se on erityinen paikka. "

instagram story viewer