Astu sisään historiallisessa Portlandissa Oregonissa, kodissa ei vain yksi, mutta kaksi upeaa keittiötä

Jessica Helgerson Sisustussuunnittelu kesti viisi vuotta suunnitellakseen klassisen ja asumiskelpoisen asunnon nuorelle neljän hengen perheelle

"Olimme alkaneet työskennellä asiakkaan kanssa... uudisrakennushankkeessa, mutta he lopulta päättivät, etteivät halua jatkaa uuden talon taloa", Alisha Borden, vanhempi suunnittelija, Jessica Helgerson Sisustussuunnittelu, muistelee varhaisesta vuorovaikutuksesta yhden Portlandin (Oregon) pariskunnan kanssa. "Sen sijaan he ostivat tämän kodin, ja me... olimme innoissamme, kun he ottivat yhteyttä meihin uudelleen." Kyseinen talo sijaitsee Portlandin historiallisessa Kings Heightsin kaupunginosassa. Se on myös lyhyen kävelymatkan päässä viehättävistä pienistä kaupoista ja suosituista ravintoloista - joten se on ihanteellinen kaupunki.

Mutta pariskunnalle, jolla on kaksi nuorta tytärtä, tämän kukkulan laakson omaisuuden löytäminen vaati kuukausia etsintää. "Saimme ilmoituksen, että talo oli juuri mennyt markkinoille, ja menimme katsomaan sitä samana iltapäivänä", yksi talon omistajista selittää. "Kun näimme valtavan tasaisen pihan, jota ympäröivät kypsä laakerisuoja, me rakastuimme.… Käytettävissä olevaa ulkotilaa on vaikea löytää."

Saatuaan unelmapalkansa pari lähti matkalle, joka muuttui lopulta ylhäältä alas -malliksi. Loppujen lopuksi tämän 1922 liittovaltion tyylisen 5400 neliöjalan talon sisätilojen valmistuminen kesti viisi vuotta. "Suurin haaste oli löytää tapa saada koti tuntemaan itsensä avoimeksi... kunnioittaen silti talon aikaa, joka soveltuu erillisempiin tiloihin", Borden myöntää.

Ensisijaisella keittiöalueella riipusvalaisimet varastavat näyttelyn. Saaren yläpuolella roikkuu erittäin suuri Florian Schulz-kaksoisvalaisin, kun taas Andrew Scott Paiko näkyy maatilan pesuallas. Sekä puu- että metallityöt tekivät Maanpäällinen teollisuus.

Yksi ensisijaisista muutoksista, jotka tapahtuivat uudistuksen aikana, oli keittiön siirtäminen kiinteistön aurinkoisemmalle puolelle. Lisättiin myös toinen purkitus- ja projektikeittiö, samoin kuin yläkerran pesutupa ja kellarikerroksen sauna ja viinikellari. Kaksi ensimmäistä kerrosta kuitenkin pysyivät upeina omissa oikeuksissaan. Keittiöalueiden lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on olo-, ruokailu-, perhe-, musiikki- ja jauhehuoneita, puhumattakaan baarista ja pienestä toimistosta. Yläkerrassa toisessa kerroksessa on kolme kylpyhuonetta, kolme makuuhuonetta ja työhuone, joka toimii myös vierashuoneena.

Vaikka kodissa oli alun perin hyvin vähän koristeita, uudistus antoi suunnittelijoille mahdollisuuden lisätä hahmoa - mikä tuntui tarkoituksenmukaiselta talon syvien juurien valossa. Kuten Borden sanoo, "Olemme luoneet visuaalisen kielen, joka keskittyy lähestyttäviin muotoihin harkituilla yksityiskohdilla."

Lopputulos on melkein samanlainen kuin runsaasti kerrostettu kangas. Värjätyt tammi-lattialaudat on järjestetty kalanruotokuvioon, kun taas enkeaustiset ja mittatilaustyönä valmistetut keraamiset laatat sopivat hyvin läheisten villan ja silkin mattojen kanssa. Ylellisiä verhoja ja kudottuja verhoilukankaita löytyy pehmeämmistä paleteista, joille on ominaista mykistetyt värit. "Maalia käytettiin hyvin tarkoituksellisesti tilojen määrittelemiseen ja kontrastimomenttien luomiseen", Borden lisää.


  • Portland Oregonin koti
  • Portland Oregonin koti
  • Portland Oregonin koti
1 / 16
Ruokasalissa Jessica Helgerson Interior Designin mukautettu pöytä yhdistyy hienosti tuoleilla Ystävät ja perustajat. Seppeleen kupla kattokruunu on Pelle.

Kaiken kaikkiaan huolellinen tasapaino hienostuneen tyylin ja asuttavan sisustuksen välillä vallitsee koko kodissa. "Kaiken oli oltava kaunista katsoa, ​​mutta ei millään tavalla pelottavaa", Borden sanoo. ”Halusimme, että jokainen tila oli käytetty ja rakastettu. Jokainen sohva kutsuu sinut viihtymään, samalla kun pääkeittiö houkuttelee sinut sisään. Jopa pesutupa tuntuu ylellinen tila [josta] haluat hengailla. " Suunnittelijalle pähkinä- ja messinkipenkki Valentin Loellmann, joka on sijoitettu olohuoneen ikkunaan, on erityisen erikoinen pala. Portlandissa paikallisen valmistajan kanssa kehitetty musiikkihuoneen vintage mukautettu valaisin on toinen henkilökohtainen suosikki.

Asunnon omistajat varastavat näyttelyn "upea kaareva sohva täydellisimmässä keltaisessa sävyssä". "Se oli harppaus uskosta, ja me rakastamme sitä", yksi omistajista sanoo teoksesta, jonka on suunnitellut Jessica Helgerson Interior Design. Mitä tulee heidän kotiinsa kokonaisuudessaan, omistaja pohtii: "Se on 100-vuotias talo, jolla on uusi sielu." Varmasti se auttaa selittämään sen taikuuden.

instagram story viewer