Kako su Nikki Reed i njezin dizajner pretvorili Studio-Lot ured u mali djelić neba

Glumica Nikki Reed i dizajnerica Meg Noyes su prijatelji i suradnici godinama. Zajedno su radili na brojnim projektima, od ureda do događaja, do domova u vlasništvu Reeda i njezinog supruga, glumca Iana Somerhaldera. Ali njihov najnoviji projekt - dvosobni uredski prostor koji su Nikki i Ian osigurali na kultnom Warner Bros. studijski dio kroz dogovor sa njihovom produkcijskom kućom Rijetke ptice- bila je avantura i jedno od njih oboje je bilo uzbuđeno u borbi.

"Ured je stvarno dio zajednice, a kad ste na puno toga, stvarno to osjećate", objašnjava Nikki. "Vrata su uvijek otvorena, a ljudi ulaze i izlaze raditi ili samo pozdraviti." Nakon nekoliko godina korištenja prostora - ”Jesmo razvijati toliko televizije u ovim sobama, to je suludo ", kaže ona - Nikki i Ian zaključili su da je vrijeme da personaliziraju svoje kreativne okoliš. Prema Nikki, željeli su da se osjeća "živo s biljkama", mjesto "dovoljno ugodno da izujemo cipele i postane ugodno kad radimo."

Nikki i Ian u svom Warner Bros. studio ured.

Nikki ima nežno mjesto za Antropologija a nedavno je preko nje surađivao s brendom Bayou s ljubavnom linijom, pa je prirodno postao njezin i Megin glavni izvor namještaja u ovom projektu. Ali reći da je bilo lako kao odabrati nekoliko stolica bilo bi veliko potcjenjivanje. Evo, Meg nas vodi kroz ovaj mali redizajn, fazni po jedan, izazov dizajna - dizajnom izazov.

Prva faza: Pronađite žarišnu točku

Usklađivanjem polovine boje zida s tepihom tepisi od zida do zida nestaju.

Izvorni ured Nikki i Iana bila je obična soba kao i svaki ured, pa je Megin prvi potez bio pristupiti slikanju. Otišla je sa svijetlim ulazom i hladnom sivom u bočnom uredu. Kako bih stvorio žarišnu točku za sobu, "Naslikala sam ogradu za stolice koja odgovara tepihu", rekla je Meg OGLAS. Iznimno je pomoglo.

Druga faza: dodajte osobni dodir postojećem namještaju

Zalijepljena tapeta pomaže inače nezgrapnom uredskom stolu da se čini manje nametljivim u malom prostoru.

Sljedeći je došao namještaj. Meg i Nikki odabrale su komade iz Antropologije koji su bili namjerno sadržajni. To je pomoglo dodati toplinu i udobnost sobama, a da pritom ne zatrpa mali prostor. Usprkos tome, stol s orasima u glavnoj sobi osjećao se pomalo isto znatan, bitan, stvaran. "Bilo je tako lijepo, sa stvarno čistim linijama, ali jednostavno je bilo tako teško", sjeća se Meg. Dizajner je dvostranom trakom prekrivao prednji dio stola u a tapeta u akvarelu s provjerom iz Antropologije i - voil``a - ravnoteža je obnovljena.

Treća faza: Stvorite toplinu pomoću umjetnosti i biljaka

Nikki Reed i njezin zid od ploče s raspoloženjem, gdje ona i Ian pokazuju svoju ljubav prema prirodi i slikarstvu.

S uredom koji je sada osobniji, sljedeći je korak bio dodavanje života i boja biljkama i umjetničkim djelima iz Umjetno zidine. "Zaista morate imati na umu viziju kada tražite umjetnost na mreži", ističe Meg objašnjavajući svoj postupak. "Suzite pretragu na određenu temu i filtrirajte prema orijentaciji i mjerilu kako biste si olakšali." Pored uokvirenih djela iznad kauča u obje sobe, Meg je postojeće drvene zvučne ploče ukrasila grafikama koje su govorile o ljubavi para prema prirodi i slika.

Faza četvrta: Hakirajte svjetla staze

Prozirne zavjese omogućuju puno prirodnog svjetla, koje održava prostor prozračnim i svijetlim.

Dok je Meg zamišljala luster u glavnoj sobi, nisu mogli instalirati stalni uređaj. Nema problema! Rješenje? Umjesto njih odabrane su manje svjetiljke, a danju Nikki i Ian napuštaju zidove otvorena ulazna vrata da pozovu susjede i suradnike da uđu, što preplavljuje prostor prirodom svjetlo. Noću sužene svijeće dodaju topli sjaj.

"Iako je rad na povijesnom studijskom placu u kultnom prostoru san svakog dizajnera, pretpostavljeni uvjeti uvijek će doći s nekim iznenađenjima", kaže Meg. "Jednostavno je dovoljno pametno iskoristiti ono što postoji i dodati ga priči koju pokušavate ispričati kroz dizajn." Misija izvršena.

instagram story viewer