לופט היסטורי זה של וויליאמסבורג היה אהבה ממבט ראשון

protection click fraud

אך לקח חמש שנים להתאים את המרחב התעשייתי כך שיתאים לצרכים המשתנים של הלקוחות

חוזה אלווארז - מייסד מותג הניחוחות אבוט- זוכר בצורה מושלמת מתי הוא שם לב לראשונה לדירתו הנוכחית. "ידעתי בדיוק מה אני רוצה: תקרות גבוהות, חלונות גדולים ותחושה תעשייתית מחוספסת עם מקום לצמוח כשיהיה לי משפחה", הוא נזכר. "כשנכנסתי לראשונה, החלונות בגודל 14 מטר הציגו שמש שוקעת... והרגשת הטבע הכריעה אותי. התאהבתי מיד. ”

לא היה קשה לשכנע את אלווארז, גם אחרי 10 שנים של מגורים במנהטן, לחצות את גשר וויליאמסבורג כדי להתחיל את השלב החדש הזה בברוקלין. "לוויליאמסבורג, באופן ספציפי, יש את כל האיכויות הנהדרות של שכונה במרכז העיר מנהטן - מסעדות, חיי לילה, אמנות, מוזיקה - בלי ההמולה הבלתי פוסקת", מציין אלווארז.

יחד עם אשתו, ברוק האמל, שכר אלווארז מעצב פנים ג'ה ג'ו לרהט את הלופט בגודל 1,500 מ"ר. החלל, השוכן בבניין בשנת 1914 בו שכנה בעבר האימפריה הפולנית של הנעל Esquire, שופץ על ידי חברת אדריכלות. MeldNYC. כל זה היה לפני חמש שנים. "מאז הפכנו לחברים טובים וצפינו זה בזה עוברים שינויים רבים בחיים", משקף ג'ו. "הם דיברו על לעשות מהפך כדי להרחיב את השטח המוגבה כדי להתאים לסוויטת אירוח - משתלה מאז שנפגשנו. כשהגיע הזמן, כולנו קפצנו יחד להתמודד עם השיפוץ הזה. "

במטבח עץ מרשים, גב בישול שחור ואי משלימים א זונמן גוף תאורה. התצלום הוא מ גלריית מלונות מוריסון.

לפני שהתינוק קוקו איזבל - כיום בן 14 חודשים - הגיע, דמיין ג'ו מספר דרכים לפנות מקום לאמבטיה מלאה וחדר ילדים. הפריסה החדשה דרשה כמה שינויים גדולים, אך דבר אחד היה ברור: "רצינו לשמור על אותה תחושה פתוחה", אומר מעצב הפנים. "במקום שביל שביל סגור, השתמשנו ברצפות שפשפות כדי שהאור יכול לזרוח; במקום לבנות קיר, הוספנו דלתות זכוכית כדי לסגור את חדרי השינה; במקום מעקות, הזזנו את גרם המדרגות והצבנו לוחות זכוכית כדי שהחלל ירגיש מחובר - מבלי שתצפיות נחסמו או נקטעו.

מקסימום שטח תוך שמירה על שלמות אופיו של הבית היה גם המפתח. "קירות הלבנים המקוריים נותרו לבד כדי להראות את גיל הבניין", אומר ג'ו. הוא מוסיף, "עבדנו סביב קורות בטון במקום לחפות אותם".

ההיסטוריה העשירה של החלל קראה גם לאיפוק קישוט. בסופו של דבר הודגשו רק כמה חומרים, כמו נירוסטה וזכוכית. "גרם המדרגות הצף שנבנה על קיר הלבנים שלנו מרגיש לי כמו יצירת אמנות", אומר אלווארז, שהיה לו הרעיון לבנות את המסלול המשובץ המורכב מחתיכות עץ מולבן משוחזרות המוחזקות יחד על ידי פלדה קורות. "בסופו של דבר זה היה אחד האלמנטים הטובים ביותר שנוספו לאחרונה", אומר ג'ו על העיצוב.

במקום אחר, המעצב ערבב כמה דגשים צבעוניים בין חלקים בגוון ניטרלי כדי לגרום לחלל להרגיש יותר תוסס. "הסתכלתי על הרבה אדריכלות ברזילאית ולופטים על שפת הים שנראים כמעט ללא מגע", אומר ג'ו. "זה הרגיש מתאים למרחב שיש לנו, אבל זה היה הגיוני גם לאחר שהכירנו את חוזה וברוק לאורך השנים. שניהם גדלו ליד האוקיאנוס ונוסעים לעתים קרובות לניקרגואה [שממנה במקור אלווארז] כדי להיות עם המשפחה. רציתי שביתם ייצג אותם ואת אורח חייהם. "


  • לופט וויליאמסבורג
  • לופט וויליאמסבורג
  • לופט וויליאמסבורג
1 / 8

שני הכיסאות שנראים כאן הם וינטאג '. ז'וזה אלווארז הרים את שרשרת החרוזים הממוסגרת מצד ימין מטיול לסרנגטי.


בכל פינה, שילוב של ריהוט מודרני וממצאי וינטג 'יוצר אווירה אקלקטית ואישית. "הרבה אמנות, ספרים, תקליטים וכיסויים קטנים [נאספו] במהלך מסעותיי לאורך השנים", מסביר אלווארז. "השמיכות מיפן שמעטפות את הספה הגדולה נרכשו מביקורי הראשון [שם] 10 לפני שנים, [בעוד] האור התעשייתי הבציר [מגיע] מאחד המקומות העתיקים האהובים עלי ביותר ב הדסון. ”

בין היצירות האהובות של אלווארז ניתן למנות את דניאל ארשם פסלים, ה ג'וניור תצלום, וחתיכות הקרמיקה של ג'ני מין. עם זאת, בכל הנוגע לאזור המועדף עליו בחלל, חדר הרחצה הראשי המרווח הוא להיט אישי. "זה נווה המדבר שלי," הוא אומר. "זה היה מקלט עבורנו, במיוחד במהלך המגפה. אני מוצא את עצמי שוטף הרבה מהדאגות והדאגות של השנה באותו אמבט טבילה. "

instagram story viewer