ורוד חיוור מארז אגרוף רציני במרחב העבודה ההיברידי ההיברידי של צמד עיצוב אוסטרלי אחד

protection click fraud

מעבדה לתכנון חלקים, הרחבה חלקית לבית משפחתי - מבנה זה באזור סידני עוסק בקיימות

"בית אלכסנדר הוא חור ארנבים קולנועי, מלא הפתעות ועונג," ג'רמי בול, מנהל ומייסד סטודיו לעיצוב אוסטרלי אלכסנדר ושות ', משקף. הוא מדבר על שטח בגודל של 3,229 מ"ר שנבנה מחדש במשך שמונה חודשים במהלך המגפה של COVID-19. התוצאה - מבנה היברידי לעבודה חיה - היא תוצר של אהבה ויצירתיות. זה גם מקום להתכנס, לחקור רעיונות חדשים ולטפח מנהיגות, והכל תחת קורת גג אחת.

"המגיפה האיצה את הרעיון ההיברידי של עבודה מהבית", מוסיפה אשתו טס גלסון, שעומדת בראש מחלקת השיווק של אלכסנדר & ושות '"בית אלכסנדר מגלם את הנורמה החדשה הזו בכך שהוא מאתגר את הדרך בה אנו מתקשרים זה עם זה - ואיך אנו מתרגלים את מלאכתנו." מההתחלה, ה- הזוג שיתף את אותו חזון שאפתני עבור בית רב-תכליתי זה בן ארבע קומות, שנמצא בצומת בונדי בפרברים המזרחיים של סידני. "יש לי עניין אישי לחקור רעיונות של משרד פוסט-מודרני, פוסט-תעשייתי", אומר בול. "אני רואה את האתגר להיות תרגול ממוקד אנושי, ואת המתחים שיש בכך בעיצוב מקום העבודה המסורתי."

Musk Pink ורוד אריחי רכבת תחתית מ גלריית אריחי סידני

, מקלחת חיצונית ואמבט קרח מ גן אובססיבי מעט, וסירי טרקוטה מ חיי הגן פנה למרחב חיצוני בלתי נשכח. אלכסנדר ושות 'עבדו עם הצוות ב מִחָדָשׁ. סטודיו קולקטיב ליצור מגוון זה של ריהוט גן בשם סדרת הימה זו.

כל קומה במבנה הרב-מפלסי מוקדשת לשימוש יחיד. המרתף כולל דוגמאות חומרים, מחשבים שולחניים וחללי ישיבות מזדמנים - ובכך מתפקד כסטודיו מסורתי עבור צוות אלכסנדר ושות '. המכונה בית הקפה, קומת הקרקע היא פינת אוכל, פגישה קבוצתית ואולם טרקלין, עם חצר. למעלה, מפלס ביניים משקיף על המטבח המרשים ומכיל ספרייה אינטימית משלו. קומה עליונה, עם חדרי שינה, חדר רחצה ורוד ומקלחת אדים, נועדה להיות מקום מפלט שקט יותר.

המרחב, ללא ספק, הוא הרבה יותר מהסביבה המקצועית הרגילה שלך המלאה בשולחן העבודה. כשהם גרים בסמוך לבית משפחתם עם ארבעה בנים, בול וגלזון לא רק רואים את בית אלכסנדר כשטח מבחן וחלונות ראווה לעבודתם, אלא גם כהרחבה למגורים שלהם. "מחוץ לשעות העבודה, אנו משתמשים במטבח, בסלון ובחצר כדי לארח באופן קבוע", מתוודה גלאסון. אבל זה לא עוצר שם. חיים אישיים ומקצועיים משתלבים בעדינות בכל רגע, במיוחד אחרי שעות הלימודים, כשמדובר בילדיהם.

“אנחנו זורמים פנימה והחוצה; הילדים בדרך כלל גונבים אוכל מהמזווה וצופים בפגישות או באינטראקציות שמתרחשות ", אומר בול. "בית אלכסנדר חיבר בין עבודה ומשפחה באופן עמוק למדי. באופן מפתיע זה לא טשטש את הגבולות בצורה מסובכת; נראה שזה פשוט [עוד] חיבר אותנו. "

מנקודת מבט אסתטית, גוונים של ורוד, בורדו ואפור משתלבים יפה עם חומרים כמו אגוז טבעי, אלון ובטון חשוף. איזון זה של אלמנטים גולמיים ומעודנים גם מונע מהבית להרגיש חדש. "הוא מלא בחומרים שנקטפו, שכבר נמצאים בתהליך של שינוי מחדש", מוסיף בול על המקור המחושב שלהם.


  • עיצוב אוסטרלי
  • עיצוב אוסטרלי
  • עיצוב אוסטרלי
1 / 15
אלכסנדר ושות 'שיחזרו את חזית המורשת, שצוירה במאה הלבנה ברק נמוך מ דולוקס.

סנטימנט זה מתחיל למרכיב נוסף של בית אלכסנדר: המחויבות שלו לקיימות. מערכות סינון שמש ומים ושימוש בעצים מטופלים הן שתי דוגמאות. קיר נוסף הוא קיר גוש זכוכית הפונה מערבה המאפשר לאור לזרום פנימה תוך אי הכללת חום. בית אלכסנדר הוא גם הפרויקט הראשון שמשתמש בלוחות אדמה נגועים מהארץ Natural Brick Co. בשותפות עם מִחָדָשׁ. סטודיו קולקטיב. (הפנלים מיוצרים בעבודת יד מפסולת בניין ממוחזרת, כך שאינם דורשים ירי של חום גבוה הכבשן.) המטרה הסופית היא שהבית יפיק אפס תרומות אשפה ו אפס פליטת פחמן עד 2022.

"בבסיסו, בית אלכסנדר הוגדר כמעבדה לעיצוב חשיבה קדימה התומכת במגוון של [דרכים] לשנות את ההתנהגויות שלנו כלפי צריכה מודעת, [וכיצד] אנו מתקשרים אחד עם השני וסביבתינו... ". גלאסון הערות. עבור זוג יצירתי שכזה, בית אלכסנדר הוא בבירור רק ההתחלה של פרק חדש. ככל שההגבלות קלות יותר, הצמד מתכנן להשתמש בחלל כדי להציג אמנות ולארח שיחות על עתידה של תעשיית העיצוב. עתידו בהחלט בהיר.

בשטח המרתף הרחב נמצאים תחנות עבודה וספריית החומרים הנפתחת לאזור גן מעוצב זה. צוות אלכסנדר ושות 'יושב מתחת לעץ הפרנגיפני הענק לארוחת צהריים או במהלך פגישות. הגינון נעשה על ידי דנגר בארין סמית 'עיצוב נוף.

instagram story viewer