Jeano-Georgeso Vongerichteno „Perry Street“ vėl atsidaro po uragano „Sandy“

Jeano-Georgeso Vongerichteno uraganų nuniokotas restoranas vėl atidaromas Manhatano vakariniame kaime

Namo grįžimas gali būti mielas, bet pas Jean-Georges Vongerichten Perio gatvė restoranas, jis taip pat gana pikantiškas. Užraktas nuo spalio pabaigos, kai uraganas „Sandy“ užliejo jo rūsį ir virtuvę, aptaki ir prašmatni erdvė Ričardas MeierisŽymūs stikliniai bokštai Hudsono upėje pagaliau atsivėrė.

Žvaigždžių šefas Jeanas-Georgesas Vongerichtenas (dešinėje) su sūnumi Cedricu, kuris yra Perry gatvės virtuvės šefas. Nuotrauka: Patrick McMullan / PatrickMcMullan.com

„West Village“ karšta vieta yra ne tik dar viena vieta gerai įvertinto prancūzų šefo pasaulinėje restoranų imperijoje. "Tai panašu į mano svetainę", - sako Vongerichtenas, gyvenantis su šeima vienoje iš "Meier" suprojektuotų rezidencijų viršutiniame aukšte. "Mano dukra ir žmona nusileis ir vakarienei užsisakys mėsainį ir bulvytes ar makaronus." Cedricas Vongerichtenas, Jeano-Georgeso sūnus, taip pat gyvenantis kaimynystėje, yra virtuvės šefas.

Audringas vanduo įsiveržė į restorano rūsį uragano „Sandy“ metu, sunaikindamas jo virtuvę. Nuotrauka: Jean-Georges Vongerichten

Uraganas padarė didelę žalą: virtuvę užliejo šešios pėdos lietaus vandens. Palyginimui, pusantro colio, užtvindžiusio pagrindinę valgomojo zoną, atrodo nedidelis, tačiau to pakako, kad prireiktų pakeisti baro įrangą, užuolaidas, tinką ir kilimą. Tačiau, nepaisant beveik pusės milijono dolerių kapitalinio remonto, užkandinė vos pastebės skirtumą. Architektas ir dizaineris Thomas Juul-Hansen, kuris sukūrė originalų elegantišką minimalistinį restoraną, kai jis buvo atidarytas 2005 m., taip pat sumanė restauruoti. "Nebuvo jausmo, kad jis paseno nuo tada, kai mes tai padarėme", - sakė Juulas-Hansenas. „Toks jausmas, kaip pirmą dieną atsidarėme. Vis dar atrodo, kad mes jį suprojektavome prieš savaitę “.

Ričardo Meierio suprojektuoti Perry gatvės bokštai Hadsono upės pakrantėje; namai restorane, taip pat Vongerichten šeimos apartamentai. Nuotrauka: Scottas Francesas

Tačiau yra vienas nedidelis valgomojo dizaino pakeitimas. Užuolaidos, kurios supa stiklinių sienų erdvę, turi šiek tiek didesnį skydą, todėl valgomasis dar labiau sujungtas su įspūdingais upės vaizdais.

Vongerichtenas negali atsikratyti emocijų dėl atnaujinimo. „Kartais restoranas yra beasmenis, tačiau žmonės jaučiasi esantys Perry gatvės dalis. Nežinau kodėl. Gal meilė, kurią į tai įdėjome. Tai ypatinga vieta “.

instagram story viewer