Apžiūrėkite stiklinius pakrantės namus Atlanto paplūdimyje, Niujorke

Interjero dizainerė Bella Mancini dirbo su „Douglas Wright Architects“ kurdami šiuolaikinius svajonių namus netoli Manheteno

Kadaise buvę „Vanderbilts“ ir „Kennedys“ ir net seniausio Amerikos klubo namuose, Atlanto paplūdimys iš pradžių buvo sukurtas tapti Niujorko Palm Byčas. Savo balto smėlio pakrantėmis ir artumu prie miesto jis turėjo tą patį puikų žavesį - be to, naudos išliekanti senoji Niujorko dvasia. Nepaisant tradicinės kilmės, šlavimo savybės pakrantėje tapo įvairesnės. Dėl jaunesnių kartų antplūdžio atsirado vis daugiau paklausos kažko daugiau šviežio.

Architektui Douglasas Wrightas, kad kažkas reiškė galimybę susikurti išskirtinai modernų namą, piešiantį nuo pat pradžių Le Corbusier kūrinius ir apskritai tarptautinį stilių. „Mes norėjome perimti tą ryškų 1920-ųjų modernizmą ir išdėstyti regioniniame kontekste“, - sako Wrightas, pasirinkęs kedro juostinė pūslelinė - sena didžiųjų amerikiečių vasarnamių tradicija - susieti įspūdingą fasadą su savo vietiniu aplinką.


  • Baldų kėdės namų dekoravimo valgomojo stalo stalo interjero dizainas patalpose ir valgomajame
  • Augalų žolė veja ir pastatas
  • Svetainė
1 / 11
Klientai pridėjo terasą, kad pusryčių užkandis būtų lengvai pasiekiamas lauke. Pagal užsakymą valgomojo stalas yra Jamesas Devlinas.

Kalbant apie namo interjerą, Niujorke gyvenanti dizainerė Bella Mancini norėjo švęsti Wrighto dizainą, pasirinkdamas švarias linijas ir prislopintą paletę, kuri papildytų likusią architektūrą ir šalia esantį kraštovaizdį. "Kiekvienas sprendimas, priimtas dėl interjero, atsižvelgė į išorę", - pažymi Mancini. Tas etosas yra akivaizdus nuo to momento, kai įeinama į namus, kur tiesiog fojė galima įžvelgti neutralių tonų ir medžiagų harmoniją.

Gamtos persmelktas ramybės jausmas tęsiasi ir pagrindiniame namo plote, kur šviesos užtvindyta svetainė su dvigubo aukščio lubomis yra visiškas pasirodymas. Tame kambaryje žemės atspalvis „B&B Italia“ kėdės derinamos su derliaus Warrenas Platneris kokteilių stalas. Visame kelyje a Poliformas skerspjūvis nukreiptas į vandenyno įkvėptą stalą Andrianna Shamaris.

Mancini pačios San Diego auklėjimas padėjo jai gerai pagalvoti apie namo pakrantės vietą. Tai, kad ją įkvėpė „be vargo Pietų Kalifornijos vidaus ir lauko gyvenimas“, puikiai tiko klientų, kurie tikėjosi ramios erdvės, kuri puoselėtų socialinę atmosferą tiek svečiams, tiek šeimos nariams nariai.

Miltelių kambaryje Aparato žvakidė kabo virš a Žiupsnelis veidrodis ir nestandartinis tuštybė.

Norėdami pernešti tą vėjuotą Kalifornijos dvasią per visus namus, dizaineris ir architektas galiausiai nusprendė dalį fasado stiklo įnešti į erdvės interjerą. „Turėdamas visą tą stiklą sukuriamas ryšys“, - sako Wrightas, kuris netgi sukūrė vidinį balkoną su vaizdu į gyvenamąjį plotą. Kambariuose, kuriuose mažiau apšviečiama, Mancini vis dėlto leido sau šiek tiek nuklysti nuo korbusietiško suvaržymo spalvingesnes paletes ir tapetų naudojimą, kuriuos abu galima rasti žaidimų kambaryje ir denyje, taip pat kai kuriuos vonios kambariai.

Nepaisant stiklo konstrukcijų, namų vientisumas slypi Wrighto, Mancini ir jų klientų harmonijoje. Projektas buvo dizainerio trečiasis darbas dirbant šeimai, todėl jau buvo sukurtas nemažas pasitikėjimas ir bendras pagrindas. „Mes iš tikrųjų konceptualizavome namą kaip visumą“, - sako Mancini, dirbęs su Wrightu užtikrindamas, kad kiekvienas iš architektūriniai elementai, medžiagos ir dekoratyviniai elementai buvo apgalvoti plačiau aplinką. Galų gale, kai kedro juostinė pūslelinė ilgainiui gražiai dygsta, namas palaipsniui taps apgalvotu vasaros namų, esančių palei istorinę pakrantę, tęsiniu.

instagram story viewer