Apžiūrėkite „Kips Bay Show House“ Palm Beach

Trečiajame gerbiamų dekoratorių parodų namų Palm Beach leidime dalyvavo 19 dizaino komandų 

Jobe Lopez priekinis sodas.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Kips Bay Decorator Show House - nesenstanti įstaiga Niujorkas 48 metai bėgo, grįžo į palmių paplūdimys trečiajai metinei Floridijos iteracijai. 8751 kvadratinių pėdų namas, įsikūręs vaizdingame West Palm Beach rajone South End, buvo suprojektuotas taip, kad atitiktų subtropinį klimatą, derinant vidaus ir lauko erdves. Visiškai 19 žinomų dizaino firmų iš visos šalies pertvarkytas parodų namų interjeras sukelia egzotišką ir prabangų Pietų Floridos gyvenimo būdą. Toliau „AD PRO“ apžvelgia kiekvieną dizainerio indėlį į šių metų veiklą Kipso įlankos dekoratoriaus parodos namai Palm Biče, kuri veiks iki kovo 1 d.

Jobe Lopez priekinis sodas

Atsižvelgdamas į namo olandų Pietų Afrikos įkvėptą dizainą, kraštovaizdžio dizaineris Jobe Lopezas pažvelgė į Klein Constantia dvaro vynuogynus Pietų Afrikoje, kad sukurtų važiuojamąją dalį ir priekinis kiemas. Storai apsodinta vešlia žaluma ir vietiniais augalais pagal linijinį modelį, lapija dažniausiai būna iki kelių, kad būtų įrėmintas namo fasadas. Tuo tarpu verpstančių palmių kamienai buvo nudažyti baltai, kad išryškėtų erdvi namo estetika.

Alizee Brion įėjimas

„Alizee Brion of Light on White“ dizaino studija apėmė dvejopas įėjimo savybes. „Mes labai džiaugėmės gavę šią įėjimo erdvę, nes tai yra puiki sąsaja tarp interjero ir išorės erdvė “, - sako Brionas, sukūręs visiškai uždarą sodą, kuris atsiveria, kad taptų išorės žaluma vietos. Ji pasitelkė dėžutinius augalus, natūralias medžiagas ir Benjamino Moore'o „Alligator Alley“ tamsiai žalios spalvos atspalvį, kad sustiprintų įėjimo dramą. „Brion“ taip pat įkomponavo pritaikytą kilimėlį su „terrazzo“ raštu ir drąsiai geometrinius marmuro dirbinius iš debiutinės „Light on White“ baldų kolekcijos.

„Colette van den Thillart“ valgomojo terasa.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

„Colette van den Thillart“ valgomojo terasa

Dizainerės Colette van den Thillart sukurtoje itin plataus dydžio valgomojo terasoje yra nestandartinių pufų, grindų pagalvėlių ir žemų baldų, kurie kviečia vakarieniautojus pasilepinti. Raštuoti audiniai atskleidžia pasaulinio įkvėpimo užuominas, o pagal užsakymą rankomis išklotas kilimas užsakyta „New Moon Rugs“ yra „dramatiška juoda spalva, pro kurią vingiuoja gėlių vynmedžiai“, Van den Thillartas sako.

Kevino Isbello svečių liukso numeris.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Kevino Isbello svečių liukso numeris

Dizaineris Kevinas Isbellas vieną iš dviejų svečių liukso numerių pavertė rašytojais, besitraukiančiais dėl modernaus pasaulio rikšto, „kuris buvo sukurtas kaip įkvėpimo ir poilsio vieta“, - sako jis. Erdvės centrą apibrėžia monumentali pagodos formos lova ir „Container Store“ laisvai stovinti spintelių sistema, sukurianti intymią persirengimo zoną. Rankomis tapyti „Gracie Studio“ tapetai, „New Moon“ ploto kilimas, „The Shade Store“ gaminamos tinklinės užuolaidos ir „Schumacher“ audiniai suteikia ryškų raštą ir tekstūrą. Atskiras vonios kambarys pasižymi turtingų medžiagų naudojimu, pavyzdžiui, „Cosentino“ „Silestone“ amžiname „Noir“.

Keith Baltimore svečias casita.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Keith Baltimore svečias casita

Niujorke įsikūręs Keithas Baltimore'as vėl įsivaizdavo mažąjį svečią Casita kaip privačią šventyklą spalike. Baltimorė motyvaciją vairuoti išreiškė taip: „Kodėl svečius reikia leisti lauke?“ Dizainas remiasi Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje populiarios prabangios dizaino tendencijos su subtilia minkštų persikų, pilkųjų, kreminių ir vandens. Išskirtinės iš „Zoffany“ audinio pagamintos užuolaidos, sujungtos su „The Shade Store“ langų procedūromis, erdvės centre įrėmina dvi specialias lovas.

Sherrill Canet lodžija.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Sherrill Canet lodžija

50 pėdų ilgio lodžija turi didelę lauko svetainę, kuri iššaukė dizainerį Sherrillą Canet užpildyti erdvę gausiai pritaikytomis sėdėjimo, poilsio ir valgomojo erdvėmis. „Canet“ sujungė šiuolaikinius elementus su senoviniais ir eklektiškais kūriniais juodų, baltų ir brangakmenių tonų paletėje.

Robino Gannono svečių miegamasis.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Robino Gannono svečių miegamasis

Viršutiniame svečių miegamajame Robinas Gannonas pastatė lovą po vieninteliu kambario langu, kuris reikėjo pritaikyto kuokštinio galvūgalio, leidžiančio šviesai praeiti pro „The Shade Store“ karnizą ir užuolaidos. "Vienas iš pirmųjų dalykų, kurį suprojektavome, buvo šis sulaužytas frontonas su tinkamu ratu", - apie lovą pasakoja Gannonas. Ji padengė sienas antikvariniu veidrodiniu stiklu, kad išnaudotų ribotą turimą šviesą, ir galutinę erdvę mato kaip priešpriešą tarp džiunglių ir miesto džiunglių.

Puikus Suzanne Kasler kambarys.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Puikus Suzanne Kasler kambarys

Pagrindinė namų susibūrimo vieta - Didysis kambarys - naudojasi pastelinių, kreminių ir daugybės rausvų spalvų Palmių paplūdimio palete. Suzanne Kasler taip pat naudojo natūralias vietiniam klimatui tinkamas medžiagas, tokias kaip linas ir rotango. Kambario centre yra masyvi, įmontuota knygų spinta iš blizgios Custis Salmon rožinės spalvos Benjaminas Moore'as, kuri apima visą sieną, kurioje yra baltos spalvos knygų ir dekoratyvinių daiktų.

Letos Austin Foster tyrimas.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Letos Austin Foster tyrimas

Leta Austin Foster sukūrė studiją apie Jimo Thompsono istoriją, net palikdama laikraštį, dailiai suglamžytą ant kavos staliuko, tarsi Thompsonas ką tik būtų pakilęs ir išvykęs tą dieną. "Aš kažkaip įsimylėjęs Jimo Thompsono, asmens, atgaivinusio Tailando šilko pramonę, istoriją", - animaciškai paaiškina Fosteris. „Daugelis žmonių mano, kad tai buvo priedanga būti CŽV. Mes tikrai žinome, kad jis Vietnamo karo metu gyveno Tailande ir kad jis rinko Azijos meną “. „Foster“ įmontuotos medinės langų žaliuzės šešėlių parduotuvė, aprūpino erdvę Azijos menu, o lentynose buvo knygų, kurių, jos manymu, Thompsonas norėtų.

Sarah Magness magistro studijos.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Sarah Magness magistro studijos

Aukštos erdvės virš didžiojo kambario Sarah Magness magistro studijos yra skirtos meditacijai ir dėmesingumui, o įkvėpimo dizainas įkvėpė Japoniją, kur ji gyveno daugelį metų. „Kai man buvo paskirta erdvė, pamačiau, kad daugelis architektūros elementų buvo labai panašūs į tai, ką mačiau Japonijoje, ypač santvara ir skliautinės lubos“, - sako ji. Knygų spintelės, išdėstytos vienoje erdvės pusėje, tarnauja kaip pagrindinis taškas.

Saros Blank virtuvė.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Saros Blank virtuvė

Dizainerė Sarah Blank sukūrė nesenstančią ir tradicinę virtuvę, skirtą laisvalaikio susibūrimo vietai tiek šeimai, tiek svečiams, o kartu ir rimtą virėją. Pilnas „Ferguson“ prietaisų „Thermador“ komplektas, „Kohler Poise“ nerūdijančio plieno kriauklė ir „Denton by Cosentino“ stalviršiai aprūpina virtuvė, skirta patenkinti visus pramoginius poreikius, tačiau svarbiausia yra vyno rūsys, kurį Blankas meistriškai sukūrė iš buvusio sandėliukas. Puikus mėlynas tonas ant spintelių atsiranda dėl Benjamino Moore'o „Swiss Blue“.

Pagrindinis Alessandros Brancos miegamasis.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Pagrindinis Alessandros Brancos miegamasis

Įkvėptas tradicinių portugališkų azulejos plytelių, Alessandra Branca papuošė pagrindinį miegamąjį rankomis tapytais tapetais iš jos De Gournay kuris imituoja plytelių sukurtus modelius (ir jų išskirtinį turkio spalvos mėlyną spalvą). "Aš maniau, kad tai suteiks kambariui architektūrą, kuri šiaip yra gana paprasta", - sako ji. „Pagrindinis miegamojo tikslas yra, kad jis būtų atviras, gaivus, lengvas ir raminantis“. „Trompe l'oeil“ efektas sukuria įmantrių durų rėmų ir rokoko audeklų įspūdį. Branca pridėjo padėklo lubas ir apstatė kambarį su senovine lova ir jos vardo „Casa Branca“ dirbiniais, kuriuos puošė „Fabricut“ apdailos elementai.

Briano ir Alexandros Brady fojė.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Briano ir Alexandros Brady fojė

Sukurdamas elegantišką oficialų įėjimą į puikų kambarį, tėvo ir dukros komanda Brianas ir Alexandra Brady pasinaudojo jų klasikinis architektūrinis mokymas sukurti „erdvę be jokių architektūrinių savybių“, kaip apibūdina Brianas tai. „Pirmasis mūsų iššūkis buvo sutvarkyti erdvę architektūriškai.“ Užuot pridėję lipdinius ir padidinę piliastrus, kurie sukurtų nesuderinamas proporcijas, jie naudojo „trompe l'oeil“ efektą su tapetų ir dekoratyvinių dažų deriniu.

Joe Lucas svečių liukso numeris.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Joe Lucas svečių liukso numeris

Joe Lucasas iš L.A. įsikūrusios „Lucas Studio“ šį svečių miegamąjį pavertė jaukia svetaine arba, kaip jis nori vadinti, „patogiu“ su pritvirtinta vonia ir terasa. Kambario išvaizdos kūrimas „prasidėjo nuo jo Fromental rankomis tapyti tapetai ir nuo jų tarsi atsikratė “, - sako Lucasas. "Tai šiek tiek 40-ųjų prancūzų susitikimų su Kalifornija ir Palm Byču" Norėdami pasiekti vizualinį turtingumą, daiktai iš Lucaso salono ir jo asmeninė kolekcija, įskaitant senovinius kūrinius ir unikalius meno objektus, buvo įtraukta į dizainas. Skulptūrinis židinys yra menininko Valentino Schlegelio kopija.

Javiero Fernandezo koridorius ir tualetas

Dizaineris Javieras Fernandezas, kurio užduotis buvo suprojektuoti vidaus prieškambarį, vestibiulį ir tualeto patalpas, nusprendė sukurti vientisą erdvę, kuri atsiskirtų nuo daugumos likusių namų. Fernandezas sutelkė dėmesį į drąsius juodus ir kontrastingus šviesius tonus. Lūpų motyvai skulptūrų ir paveikslų pavidalu yra išsibarstę po erdves kaip odė legendinei redaktorei Dianai Vreeland. Įkvėptas Vreelando įsitikinimo, kad viską, ką darai, reikia daryti „įkandant“, Fernandezas sako: „Ką aš norėjo padaryti, buvo kažkas labai aptakus ir labai prašmatnus “. Skulptūrinis tualetas yra Kohlerio „Eir Intelligent“ modelis.

Betsy Wentz ir Tomo Kirchhoffo pagrindinės spintelės.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Pagrindinis Betsy Wentz ir Tomo Kirchhoffo vonios kambarys ir spintos

Jo ir jos pagrindiniai vonios kambariai ir spintos yra dizainerio Betsy Wentz ir architekto Tomo Kirchhoffo spalvų ir raštų sprogimas. Kai Kirchhoffas pertvarkė erdves, kad būtų užtikrintas geresnis srautas ir funkcionalumas, Wentzas į projektą atnešė drąsią paletę, naudodamas 11 skirtingų tapetų modelių, įskaitant visas lubas. "Dizainas buvo nedidelis iššūkis, nes vyrų ir moterų dalys yra atviros viena kitai", - sako Wentzas. „Tai tikrai turėjo būti darni. Mano peršokti dalykai buvo šie tapetai - jie buvo tokie ryškūs ir įdomūs; jis turėjo keletą dantų. Taigi tai nustatė toną “. „Container Store“ parūpino spintos aparatūrą, o „Schumacher“ prisidėjo prie gyvybingų sienų dangų.

Mario Nievera ir Keitho Williamso sodas.

Nuotrauka: Tyleris Sargentas

Mario Nievera ir Keitho Williamso sodas

Kiemo išorės apželdinimui Nievera Williams kraštovaizdžio komanda sukūrė veją, panašią į parterį. su egzotines figūras formuojančiomis trinkelėmis ir žole, pasiskolinta iš sodų, rastų Afganistane, Bangladeše, Indijoje ir Pakistanas. Velėnos ir žvyro kontrastas aplink baseiną yra tradicinis „Moghul“ dizaino žingsnis, sukuriantis drąsų vizualinį efektą. Įvairios sėdimos vietos ir purpurinė bei rožinė bougainvillea suteikia įvairovės ir regėjimo įspūdžių.

Jonathano Savage'o baseino paviljonas.

Nuotrauka: Nickolas Sargent

Jonathano Savage'o baseino paviljonas

Nešvilyje įsikūręs dizaineris Jonathanas Savage'as sukūrė prie baseino esančią lauko prabangią erdvę, užpildytą Indonezijos arbatžolėmis daugiamečių augalų audiniai, „The Shade Store“ langų procedūros ir egzotiški miškai, įkvėpti jo kelionių Prancūzijos Vakaruose Indijos. Sutherlando „Continuous Line Lounge Chair“ kėdė skatina svečius praleisti šiek tiek prastovos po panirimo į baseiną. Nathan Coe vaizduojamoji Nantucket ir Palm Beach fotografija kabo ant kabinos sienų. Pora tikmedžio žaliuzių skiriamųjų dalelių suteikia nedidelį gaubtą, o kabanos paviljono lubos nudažytos mėlyna linkme link Savage'o pietų paveldo.

instagram story viewer