Parachute onthult luchtige, opnieuw ontworpen Venice Beach-showroom

Home-essentials-merk Parachute heeft opnieuw de deuren geopend van zijn flagshipstore in Venetië, Californië. Deze keer heeft de winkel uitgebreid tot 1.500 vierkante voet, verdrievoudigd in grootte ten opzichte van de oorspronkelijke winkelpui, die in 2016 werd geopend op 542 Rose Avenue. Een gezamenlijke inspanning, geboren uit de hoofden van CEO en oprichter Ariel Kaye en senior retaildirecteur David Heikka, de winkel manifesteert de ontspannen, etherische esthetiek van het merk, met neutrale tinten en veel licht, evenals subtiel freeswerk van Dusk Ontwerpen. De ruimte is vernieuwd in samenwerking met Taylor Made Homes Inc. en Reed Architectural Group.

De lay-out wordt gemarkeerd door bogen, die de ruimte afbakenen in drie afzonderlijke nissen: de voorkamer is voorzien van nieuwkomers, het middengedeelte benadrukt basiscollecties beddengoed (van linnen tot perkaal) en een testklare Parachute-matras, en de achterkant verbindt de ruimte door huis en bad aan te bieden producten. 'Niets hoort kostbaar te zijn; onze producten zijn ontworpen om gevoeld te worden, en zodat mensen ze allemaal kunnen ervaren ”, zegt Kaye.

Een parachutematras klaar om te testen.

Foto: met dank aan Parachute

Kaye wilde haar observaties na de opening graag implementeren in de verbouwing van het vlaggenschip van Venetië meerdere nieuwe locaties en zien hoe de functionaliteiten van een huis een meer meeslepende klant creëren ervaring. Door een keukengedeelte en werkende armaturen zoals een gootsteen binnen te halen, "zie je hoe de producten in je huis zullen leven, wat een interessantere en leukere manier is om de producten tot leven te brengen", zegt ze.

Nieuwkomers te zien.

Foto: met dank aan Parachute

De winkel is ook van plan om zijn programmeringstabel uit te breiden door community-evenementen te hosten, die populair zijn geweest voor Parachute in andere steden, van workshops verzorgd door lokale restaurants tot panelen met buurt vernieuwers. De aangepaste stukken die in de winkel van de lokale Nik Nik Studio te zien zijn, onderstrepen de intentie om de ruimte te voorzien van buurtaccenten.

instagram story viewer