Kijk hoe de ontwerper van Aaron Paul zijn rustieke vakantie creëerde

Tegenwoordig wordt AD vergezeld door interieurontwerper Jake Arnold, de drijvende kracht achter Aaron en Lauren Paul's prachtige toevluchtsoord aan de rivier in Idaho. Lees meer over het proces van het ontwerpen van een luxe huis op maat, terwijl Jake ons kamer voor kamer meeneemt, anekdotes en inzicht geeft in de keuzes die de visie van Aaron en Lauren tot leven hebben gebracht. Als Aaron Paul's Open Door-aflevering je nieuwsgierigheid naar zijn ongelooflijke huis heeft gewekt, ga dan dieper in op de geest achter het ontwerp, Jake Arnold.

Ik ben Aaron Paul en dit is--

Ik ben Lauren Paul.

Hallo, ik ben Jake Arnold.

Ik ben de binnenhuisarchitect voor Aaron en Lauren Paul's

rustiek uitje in Idaho.

[upbeat muziek]

Dus in eerste instantie denk ik dat Aarons visie

wilde hij iets dat karakter had,

leeftijd, en was bijna als een ontsnapping.

En hij wilde dat het voelde alsof het er was geweest

honderd jaar, was zo warm, comfortabel, gezellig.

We wilden dat het gewoon het gevoel had dat het er altijd al was.

Om zoiets gloednieuws te creëren

is zeker een uitdaging,

want als je naar rustieke huizen kijkt,

ze zijn zo zwaar, overdreven gaar, erg donker.

En ik wilde een beetje nemen

die visie op iets

dat voelde een beetje meer teruggetrokken en jeugdiger.

Ik denk vaak wanneer je een oude esthetiek bouwt

en een beetje die richting hebben

waar je wilt dat het ouder wordt,

het is zo gemakkelijk om een ​​thema te hebben.

En voor mij mijn grootste referentiepunten

waren Europese, soort kastelen, Europese uitjes.

Ik heb veel naar Belgische landgoederen gekeken

met Axel Vervoordt.

We keken naar Vincent van Duysen,

dat soort referentiepunten.

Ik denk dat de grootste verschillen

tussen Amerikaans rustiek en Europees rustiek

is dat de Amerikaanse versie het is meer als meer,

alles is, we doen een rustiek huis.

De ramen zijn rustiek.

Het plafond is rustiek.

De vloer, het zit allemaal in een thema.

Europees rustiek heeft de mogelijkheid om te worden bewerkt.

Het draait allemaal om de bewerking.

Het is zoals voor elk rustiek element,

we zullen iets verfijnder hebben,

meer minimaal, meer gestript,

versus proberen in de zwaarte te leunen,

waarvan ik denk dat veel rustieke Amerikaanse berghuizen

voelt meestal soms.

[Aaron] Dit is dus de belangrijkste vergaderruimte.

[Lauren] Hier komt iedereen gewoon samen.

We wilden dat het voelde alsof het er was geweest

voor honderd jaar.

Ik denk dat het belangrijkste is om iets gezellig te maken

op die maat draait het allemaal om de materialen, de afwerkingen,

alle architectonische details van het interieur.

Omdat ik denk typisch

het is zoals je zult vinden in een rustieke hut,

alles is hout, alles is steen.

Zoveel nuances tussen oude bossen die eruitzien als Disney

en dan oud hout dat eruitziet als iets dat met de hand is gemaakt.

Dus om dat te doen, was het veel teruggewonnen hout

dat werd binnengebracht uit Wisconsin.

[Aaron] Dus kochten we deze drie schuren in Wisconsin

die zijn gebouwd door deze ongelooflijke Amish-gemeenschap

iets meer dan 120 jaar geleden.

En toen hebben we net de schuren verscheept

en zo ongeveer het huis met dat hout gebouwd.

Er was overal veel Montana-mosrots.

Maar toen wilde ik enkele van de muren meer introduceren

van als een met de hand gemaakt gips op de muren.

En de architect had samen met Aaron gemaakt

zoals dit verbazingwekkende volume van dubbelhoge ramen.

Dit is net als onze plek.

Elke ochtend zitten we hier met onze koffie.

Ik bedoel, het aantal keren dat ik hier net heb gezeten om te lezen

of keek gewoon naar buiten naar de vallende sneeuw.

En ik wilde echt de buitenkant naar binnen halen

omdat ik denk dat het zo belangrijk is met deze richting

waar we naar binnen gingen

is dat het huis architectonisch versus ingericht aanvoelt.

Het voelt eigenlijk als een leefbare, gezinsvriendelijke,

comfortabel huis, ongeacht de grootte.

Dus ik wilde niet afleiden van de context van de ruimte.

En ik denk dat dat zo belangrijk was

dat het een compliment was van de buitenkant

versus proberen een innerlijke ontsnapping te creëren.

We wilden overdrijven en de aandacht naar buiten vestigen.

Al deze kamers zijn zo groot,

dus de verhoudingen en de schaal waren alles.

Dus hoewel een stoel eruitziet als een gewone stoel,

we moesten alles dienovereenkomstig opschalen

zodat het logisch was.

Dit is een stuk.

Dit ding moet worden ingeslagen

voordat het plafond werd aangebracht,

weegt, wat was het, 26.600 pond.

[zachte muziek]

Dit is dus de keuken.

Ik denk dat dat een van de grootste is,

was een van de grootste uitdagingen,

is met een open ruimte

zorgt ervoor dat de materialiteit

en de ruimte voelt allemaal goed samen als één,

maar ook functioneren en hebben hun eigen identiteit.

Dus dat was een grote uitdaging.

En waar we aan dachten, is dat ik de kasten wilde hebben

en het hout in het freeswerk is bijna extreem tonaal

met de rest van het hout in de ruimte

versus iets nieuws proberen te introduceren.

[Lauren] Ik wilde gewoon dat het rauwe, soort materialen aanvoelde.

Ja, ja, ja, we wilden het gewoon niet krijgen

er gebeurt te veel materiaal,

dus we hebben steen, hout, beton.

Het was dit idee dat we zouden binnenhalen

een enorme stortbeton tellers

die we ter plaatse op maat hebben gemaakt

dat zou deze zwaarte van het hout verbreken.

En toen was de achterste plons een groot gesprek

omdat ik geen enkele tegel wilde maken.

Ik wilde geen hout of steen hebben.

Dus we hebben een mooie tadelakt gips gemaakt,

wat in wezen een waterdichte pleister is

dat is geweldig voor keukens.

We hadden ook een voorraadkast van een butler.

Dus de hele achterkant van het huis

zoals rotzooi na een groot etentje,

je kunt uit de weg gaan.

Dus het eerste waar we naar keken

was al het soort houten elementen voor de kasten

voor het freeswerk en met teruggewonnen materiaal,

zoals ik al zei, het ziet er niet zo uit.

Je moet duizenden borden bewerken

om het op dit punt te krijgen.

En dan een beetje naast elkaar staan ​​als een schoonmaakster,

beton materiaal voor de aanrechtbladen

die we gebruiken om de gootstenen te fabriceren,

de loketten en alles.

En dan was dit de pleister die we gebruikten

dat heeft een heel mooie variatie in beweging

vooral in het licht en verzacht het hout gewoon.

En toen wilde ik zoiets binnenhalen

het ongelakte messing

dat soort heeft deze afwerkingen gewoon opgeheven.

Vooral met het beton,

omdat ik denk dat beton echt kan voelen

soms een beetje koud,

maar het patina van het koper inbrengen vind ik leuk.

En dan gewoon op ons palet,

we hadden net een heel mooi stonewashed linnen

dat soort brengt gewoon alles samen.

En dat zie je wel aan de ruwheid

en het meer mannelijke element van zoiets

met het vrouwelijker gewassen soort imperfect linnen

werkte echt goed samen.

De houtfabrikant was lokaal.

En hij deed het meest ongelooflijke werk

uit elke persoon met wie ik ooit heb gewerkt

die kasten of freeswerk bouwt.

Het vakmanschap dat hij deed,

als dat hier was, zouden het miljoenen dollars zijn.

Net als het werk dat hij deed was uitzonderlijk.

We hadden hier eigenlijk een balkon

we begonnen met het idee alsof we hier beneden zijn,

praten met mensen daarboven.

[zachte muziek]

[Aaron] Onze stapelbedkamer.

Dus het is een beetje een leuk plekje

en ook gewoon een geweldige leeshoek.

'Want als je daarboven bent

je krijgt echt het gevoel van ruimte en schaal.

Zodra je deze deuren opent

je krijgt dit ongelooflijke gezichtspunt

van de gehele leefruimte

en de dubbelhoge ramen.

Minder is meer met kinderen.

Kinderen houden ervan om dingen te verplaatsen, er een zooitje van te maken,

dus er was hier minder,

maar al het beddengoed was linnen, ontspannen en zeer comfortabel.

En het was niet iets dat alle bedden

moest perfect netjes gemaakt worden.

Nogmaals, het was alsof je vrienden daar kunt laten blijven,

of het nu volwassenen of kinderen zijn, ze kunnen daar blijven,

de plaid, het dekbed, kan op de grond vallen

en het werkt gewoon en het ziet er goed uit,

maar het bemoeit zich niet met de ruimte.

Die ruimte doorstaat in feite de test van misbruik. [lachend]

Hier is het stapelbed,

voor iedereen die in die kamer slaapt

en we hebben de gootsteen.

Vanwege hoe rustiek die ruimte is

en de rest van het huis,

het voelt bijna als handgemaakt

en geeft je dat soort authentieke gevoel

dat iemand dit lokaal had verzonnen,

wat ze eigenlijk deden.

En ik vond het een heel interessante manier

om de materialen te mengen en de betonnen bak te hebben.

Ik hield echt van de nevenschikking

tussen de koelere tonen van het beton

en dan het warmere koper.

Het is als een primitieve ruimte.

Het is alsof dit iets is dat je zou zien

in als een oud schoolhuis

of iets aan de achterkant van het huis

dat al het personeel zou gebruiken.

Maar heeft dat, nogmaals, gestript

maar ook zichtbare elementen, ook al is dit huis groot

het zou iets moeten zijn dat consistent is.

Anders voelt het als de afwerking,

ze hebben niet het gevoel dat ze bij het huis horen

en dan denk ik dat het ook niet ouder wordt.

[zachte muziek]

Dat was echt een interessante ruimte

want oorspronkelijk overal waar je ijzer ziet

was hout teruggewonnen palen.

Dus we hebben die achterkant gestript, hadden dit schone strijkijzer

dat was een nieuw materiaal

die normaal nergens anders in huis te zien was.

En het is echt heel goed gelukt

en je hebt dit ongelooflijke volume

dat loopt over de hele lengte van het huis.

We kozen voor een mooi armatuur

dat was iets moderner,

een beetje meer teruggetrokken.

Ik vond het geweldig hoe die ruimte eruitzag.

Nu gaan we u meenemen

naar wat we het hol van de raaf noemen.

Dit, we wilden een heel andere sfeer hebben,

super humeurig, super sexy.

[upbeat muziek]

Een van de grootste referentiepunten voor ons

was dat we wilden dat het aanvoelde als een speakeasy uit de jaren 1920

met die rustieke flair.

Het was dus een echte overgang van wat we hadden gedaan

in de belangrijkste ruimtes boven.

En het was heel opzettelijk

dat we verschillende kaststijlen wilden gebruiken,

ander textiel, introduceer een beetje meer kleur,

meer afdrukken, en je had het gevoel dat je volledig ontsnapt bent

de rest van het huis.

En dat was echt de bedoeling met de ruimte.

We wilden dat het heel dramatisch aanvoelde.

In deze ruimte wilden we graag een verhoogd paneel doen,

gebeitste eikenhouten kasten die er bijna aan deden denken

van als een Franse bistro, vooral in de bar.

Die lambrisering en die detaillering was echt met opzet

om het iets verfijnder en minder rustiek te laten aanvoelen.

En ze wilden dat deze ruimte duidelijk functioneerde als een bar,

maar ook als speeltafel.

En vooral voor ons was er een grote discussie

de muur met alle boekenkasten en de kasten

omdat het de perfecte manier was om deze laatste laag toe te voegen

van voorwerpen die Aaron en Lauren hadden verzameld

over zo veel tijd.

[Aaron] We houden ook van veel vreemde enge kunst.

Niet op een enge manier.

Dus het was authentiek voor hen en de stukken waar ze van houden.

En dan met de verlichting,

verzen boven waar veel van de lichten wat vintage waren,

sommige hadden veel patina en ouderdom,

Ik wilde dat de lichten een schaduw hadden

met deze gerimpelde roze tint van een mix van linnen en zijde.

Dus het voelde gewoon een beetje meer gelaagd,

een beetje dramatischer.

En dat was een beetje zoals bij de lambrisering,

vooral in de hoek, zoals de sigarenlounge.

En toen namen we met de muren deze diepe bordeauxrode kleur aan

dat was zo specifiek omdat ik denk dat het heel dichtbij kan komen

om iets te zijn dat aanvoelt als een pub.

Dus we wilden dat het echt een beetje hoger aanvoelde

en verfijnd en we werden verliefd

met een vintage William Morris-stof.

En we hebben deze stof meegenomen

en we hebben de hele ruimte eromheen ontwikkeld

omdat het echt de toon zette

voor wat we probeerden te bedenken.

Maar nogmaals, vanwege de schaal van de ruimtes

zonder het te herhalen krijg je niet de volledige impact,

het is verloren als u die afdruk nooit meer ziet.

Dus voor mij ging het allemaal om balans

en het draperie hebben een enorm element.

En dan de ingebouwde banquette, die we eerder zagen,

zou ook de stof hebben.

En dan beneden in de damestoilet

die print kwam ook in een behang,

maar we hebben het uit elkaar gehaald

met doen als een prachtig gebeitst eiken lambrisering.

En hoe we ervoor zorgden dat het niet overdreven was

introduceert grote solide elementen zoals de bank,

en ook rekening houdend met

dat uiteindelijk de vloer daarin ook volledig beton is.

Dus het is alsof je die elementen van het gevoel neemt

van een speakeasy uit de jaren 1920 en een soort van bewerken

en het echt als een leefbare ruimte laten voelen.

[zachte muziek]

Ik wilde die steen van buitenaf halen

volledig in de douche, in de watercloset.

En toen was het het element om glas te brengen

waar het dat moderne gevoel had zonder dat het koud aanvoelde.

Onze ongelooflijke ontwerper, Jake Arnold, gooide een idee weg.

Hij zegt: wat denk je ervan om het gewoon te openen?

en glas doen?

En dus vind ik het gewoon zo'n mooie, strakke look

die ik niet echt eerder heb gezien.

Ik denk dat het de ruimte echt een stuk warmer heeft gemaakt

als je daarbinnen bent omdat je de voortzetting krijgt

van de rots en het voelt architectonisch aan.

En ik ging zo vaak heen en weer

van wat de kleur is van de kuip.

Moeten we koperen afwerkingen doen?

Werkt dat met het grijs van het beton?

Terwijl dat er erg simplistisch uitziet om op die plek te komen

het was veel bewerken,

maar ik denk dat we uiteindelijk de perfecte balans hebben gevonden.

Ik heb het gevoel dat dit ook echt uniek is.

Ik weet niet of ik dit ooit heb gezien

omdat je nooit zou denken om een ​​toilet achter glas te plaatsen.

Ik hou weer van het idee,

dat dit gordijn het toilet bedekt.

Dat is iets dat je normaal gesproken niet zou zien,

maar ik vond het leuk om de nevenschikking te hebben

tussen dit schone glas tegen de rots

en dan dit zeer zachte, ontspannen linnen.

Het was beslist een gesprek,

we zouden er zeker grappen over maken op teksten.

En gelukkig vertrouwden ze me en vonden het geweldig,

maar het was beslist iets

dat iedereen niet helemaal overtuigd was totdat het klaar was.

Bij het beslissen waar onze slaapkamer zou zijn.

We wilden dat het zo dicht mogelijk bij de rivier zou zijn.

De richting hier was om echt iets te hebben dat voelde

zeer luxe zonder luxe te zijn.

Als het om rustieke ruimtes gaat,

er is een romantisch element en een grillige sensatie

wanneer je kijkt of je in een ruimte bent met gordijnen

en dingen zijn meer puddled

en het beddengoed is los en niets voelt gestructureerd aan.

Het gordijn, hoewel zo eenvoudig, was zo perfect

om iets toe te voegen dat romantisch aanvoelde

en alsof je in deze magische vakantie was

en voel me niet een zware overdreven rustiek

op de neus type ruimte.

[upbeat muziek]

[Aaron] Dus dit is de eetkamer.

Mijn favoriete plek is de eetkamer en de gang.

Dit is eerlijk,

Ik denk dat mijn favoriete foto in huis is.

Het is als een open ruimte

en we hebben ontworpen hoe we die ruimtes kunnen splitsen

zonder dat het zich geblokkeerd voelt

en we hebben een back-to-back kast ontworpen

dat was aan beide kanten glas.

En alleen het visuele als je door die gang loopt

en hoe het schiet waar ik echt van hou en waar ik trots op ben

omdat ik denk dat dat ene gebied je echt geeft

de essentie van de ruimte.

Het toont het linnengoed.

Het toont het hout, de steen,

het meer verfijnde hout van de eettafel

en antiek tapijt in die ene ruimte

en met een meer eigentijdse verlichtingsarmatuur,

je krijgt de essentie van het huis in die ruimte,

waar ik echt trots op ben.

Het is gewoon magisch.

Ja. [upbeat muziek]

Als je naar dit huis gaat,

je voelt je als deze gigantische knuffel,

Oh, ik kan even ademhalen.

Het voelt als een geweldig toevluchtsoord.

En dat is zoveel belangrijker voor mij voor elke klant

of elk project waar ze zich goed bij voelen in hun huis.

En het gaat niet alleen om een ​​Instagram-foto

of zoiets, maar je kunt beide doen,

en je kunt iets hebben dat er fantastisch uitziet

en is ambitieus, maar ook relaxt en ontspannen

en trouw aan wie ik ben en wie de klanten zijn.

Dus ik denk dat dat heel belangrijk is.

[zachte muziek]

instagram story viewer