Daniel Sachs en Kevin Lindores herontdekken een huis op Long Island's Nor

Toen haar nest in de buitenwijken van Long Island leegliep, schakelde Nancy Hoguet ontwerper Daniel Sachs en architect Kevin Lindores in om het opnieuw voor te stellen als een uitje op het platteland

Gelegen op drie en een halve hectare glooiend terrein te midden van de kronkelende straatjes en grootse landgoederen van Long Island's North Shore, zou het uitgestrekte huis met zes slaapkamers een prachtige plek zijn om een ​​gezin groot te brengen. Nancy Hoguet werd er verliefd op, en na de aankoop van het huis in 1990, voegden zij en haar man al snel kinderen toe - eerst een dochter, daarna twee zonen.

Toen de kinderen opgroeiden, liepen er kleine honden onder de voeten, miniatuurpaarden in de kleine schuur aan de achterkant en, voor een korte periode, pauwen als huisdier - impulsief verworven - die door de tuin liepen. "Op een dag waren ze gewoon op en vlogen weg", zegt Hoguet.

De kleine paarden mochten zelfs bij grote gelegenheden de woning binnen; op meer gewone dagen haakte Hoguet ze aan een kar (of een slee in de winter) voor de korte draf naar school. Haar eigen ouders waren gestorven toen ze nog jong was, en ze was vastbesloten om haar kinderen het soort jeugd te geven dat ze had gemist. "Het was een echt kinderhuis", zegt ze.

Maar toen de jongere generatie naar kostschool, universiteit en carrière ging en Hoguets huwelijk eindigde, voelde het huis plotseling moe aan, meer als een relikwie dan als een levend, ademend huis. De formaliteit woog op haar momenteel meer opgewekte gevoeligheid - "overdreven preppy" en "veel te matchy-matchy" is hoe ze zijn oude uiterlijk beschrijft. Ze wist niet of ze de plek moest behouden en er nieuw leven en stijl in moest pompen, of ze moest verkopen en verder gaan, lichter, minder belast. Ze wist in dat stadium van haar leven niet zeker wat ze voor zich zag, maar zoals altijd probeerde ze open te staan ​​voor alle mogelijkheden.

Hoguet zit aan een antieke Engelse speeltafel; de kelim is gekocht in Istanbul.

Toen haar zoons tieners waren, ging ze terug naar school voor een master in hedendaagse kunst van Sotheby's, waarbij ze vaak de telefoons bemande tijdens veilingen. Eerder in haar leven, na haar studie, had ze als journalist voor kranten in Johannesburg en Los Angeles gewerkt voordat ze zich vestigde in voor een periode van acht jaar als field producer voor CNN in New York City - dat wil zeggen, totdat het moederschap ook reizen maakte moeilijk.

Weinigen wisten dat ze een afstammeling was van de Oostenrijkse tak van de legendarische Rothschild-familie van financiers. Grootouders van moederskant van Hoguet, baron en barones Alphonse de Rothschild, hun twee dochters, Gwendoline (de moeder van Hoguet) en Bettina, en de rest van de familie waren tijdens Tweede Wereldoorlog. Zes decennia zouden voorbijgaan voordat Hoguets tante, Bettina Looram, die in 2012 stierf, erin slaagde de Oostenrijkse regering om veel van de kunstwerken, meubels en boeken terug te geven die de nazi's van de familie.

In 1999 werden de schatten op het blok gezet bij Christie's in Londen, en Hoguet, haar twee neven en nichten, en Looram vlogen allemaal voor de verkoop naar binnen om door de schat van hun voorouders te kijken. Onder de items die Hoguet bewaarde, was een enorme 16e-eeuwse met paardenkop versierde hoorn, die nu in de centrale gang van het huis hangt, en een 17e-eeuws Nederlands landschap, tentoongesteld in de bibliotheek. "Ik heb niets echt belangrijks gekozen", zegt ze. "Slechts een paar dingen die me aanspraken." De rest belandde in musea en privécollecties over de hele wereld. Hoguet doet nu onderzoek naar een boek dat is gebaseerd op de brieven die haar grootmoeder Clarice schreef tijdens de oorlog en daarna, toen ze zich in New York vestigde.

Een paar jaar na de verkoop, toen Hoguets nest in de voorsteden begon leeg te lopen, voelde ze de aantrekkingskracht van het stadsleven, en in 2005 verhuisde ze terug naar de stad. Designer uit Brooklyn Daniel Sachs hielp haar bij het vinden van een vooroorlogs appartement aan de Upper East Side. Het was een nieuw begin, en samen creëerden ze een frisse look die wereldwijd textiel vermengde met hedendaagse kunst en eigenzinnig antiek. "Voor Nancy denk ik niet dat spaarzaam en modern is aan te raden," grapt Sachs.


  • Afbeelding kan buiten tuin prieel natuur tuin en poort bevatten
  • Deze afbeelding kan Woonkamer Kamer Binnenshuis Meubilair Bank Tapijt en Binnenhuisarchitectuur bevatten
  • Deze afbeelding bevat mogelijk Meubels Woonkamer Kamer Binnen Vloeren Interieur Design Bank Tapijt en Plant
1 / 20
Een poort opent naar de met taxus omzoomde tuin in het huis van Nancy Hoguet in Long Island, dat werd gerenoveerd door ontwerper Daniel Sachs en architect Kevin Lindores van de firma New York Sachs Lindores Architectuur, Interieurs.

Al snel werden Sachs en architect Kevin Lindores, zijn professionele en levenspartner, betrokken bij de saga van wat te doen met Hoguets Long Island-relikwie. Het proces omvatte het maken van dagtochten naar Montauk en de Hamptons om te zien wat er nog meer op de markt was. Tijdens die lange ritten woog ze de voor- en nadelen af ​​en besefte ze hoe fijn het was om terug te trekken op zo'n 30 kilometer van de stad. Bovendien was het gewoon een snelle sprong voor haar kinderen en hun vrienden. De beslissing werd duidelijk. "Dit is de thuisbasis", zegt Hoguet. "Ik wilde iedereen bij elkaar houden." Dus begonnen zij en Sachs de woning opnieuw in te richten, niet van kras maar één kamer tegelijk, waarbij u methodisch nadenkt over wat u wilt bewaren, wat u wilt opfrissen en wat u moet doen Chuck. "We zijn nogal wat vertrokken", zegt hij. "Het is een meer informele manier van ontwerpen."

Uiteindelijk kwamen ze door het hele huis en brachten ze interessante, zelfs funky stoffen, speelse kelims en schokken van hedendaagse kunst binnen. Een kleurrijk Philip Taaffe hangt boven een bank in de woonkamer. Op de pas geverfde muren van de eetkamer drie grote Donald Baechler werken vervingen zware displays van familie-porselein. "Het is nu een beetje sexyer," zegt Hoguet.

Een van de grootste structurele veranderingen betrof de keuken, die Lindores in omvang verdubbelde door een wirwar van kleine kamers te combineren. Het resultaat is een uitnodigende eetruimte waar alles voelt alsof het er altijd al is geweest, afgezien van enkele gedurfde geometrische vloertegels van cement. Zelfs de voordeur kreeg een opknapbeurt: nu gelakt in een schitterende blauwtint, lonkt hij met een warm welkom.

Het is duidelijk dat Hoguet haar beoogde publiek heeft bereikt. 'Ik hou van het huis zoals het nu is', zegt haar dochter Gwen. "De kamers zijn nog steeds van ons, maar ze zijn meer afgestemd op het leven van volwassenen. Veel van de ouders van mijn vrienden zijn verhuisd, maar we zijn allemaal ongelooflijk blij dat ze het huis heeft behouden. "

instagram story viewer