Ontwerpadvies van Jeffrey Bilhuber

Toen Lee en Stuart Rolfe lege nesters werden en besloten een nieuw huis te kopen, riepen ze decorateur Jeffrey Bilhuber en architect Stephen Sullivan op om vernieuw de klassieke residentie. Bilhuber en Sullivan hebben een gastenverblijf toegevoegd en de tweede verdieping opnieuw geconfigureerd om een ​​master suite en twee andere slaapkamers te vormen. "Het is een vreugdevolle plek die ons hele standpunt heeft uitgebreid", zegt Lee over de nieuwe ruimte. Zie hieronder tips hoe de woning tot stand is gekomen.

Lokaliseer inspiratie.Lee, die het project leidde, houdt van beeldende kunst en voorzag Bilhuber van referentiepunten varieerde van een historisch Brits en Zweeds decor tot de coole elegante Milanese kamers in de film I Am uit 2010 Liefde. Bilhuber verweefde de verschillende inspiraties van haar tot één "licht, duidelijk en boeiend" verhaal.

Stap in het licht.Zonlicht is voor Seattleites zoals ruimte voor New Yorkers: er is nooit genoeg van. Om de Rolfes te helpen licht op alle mogelijke manieren te omarmen, plaatste Bilhuber reflecterende Marokkaanse tegels erin de keuken en het hoofdbad, en plaatste het bed in de hoofdsuite bij Franse deuren die naar een balkon.

Denk buitenshuis.Met de focus op licht, schilderde Bilhuber de dakspanen, luiken en lijstwerk in een zacht, zilvergrijs om, in de woorden van de ontwerper, 'een glorieuze halo rond het huis' te creëren.

Opzoeken.Het plafond in de woonkamer is in een lichtroze tint geschilderd "om het te helpen verdampen."

Omarm glamour.De binnenhuisarchitect bekleedde de muren van de eetkamer met panelen van warmgewalste antieke spiegels met een golvend oppervlak dat hij vergelijkt met 'een bevroren meer of een Monet. vijver zonder kleur. " Aanvankelijk waren de Rolfes zenuwachtig over de gedurfde muurbehandeling, maar nu genieten ze van het effect, vooral in de glow kaarslicht.

instagram story viewer