Zie hoe deze flat in een voormalige school in NYC een belangrijke update kreeg

Voor velen van ons is het gemakkelijk om verliefd te worden op een oud gebouw, eigenaardigheden en zo. Waarschijnlijk zijn het die vreemde hoekjes en historisch details die een plek echt speciaal laten aanvoelen, dat wil zeggen, totdat u een bank rond een gebogen muur of een onhandig geplaatste balk moet plaatsen.

VOORDAT: “De ruimte is zo uniek, met split-levels, een oude klokkentoren, houten balken en baksteen; we hadden geen precedent voor wat we probeerden te doen, en daarom vertrouwden we Sarah en onze ontwerper om onze instincten vorm te geven ”, zegt de huiseigenaar.

NA: "Het was belangrijk voor ons dat de ruimte werd gerenoveerd, maar het oorspronkelijke gevoel niet verloor", voegt de eigenaar toe. "Het is nog steeds een comfortabele, ontspannen, leuke ruimte die ze heeft geïnjecteerd met veel lichtheid en doelgerichtheid." De haardtegel is Clé Belgische zwarte reproductietegel en de surroundtegel is Clé geglazuurde baksteen in visgraat.

Ty Cole

Zo was het geval wanneer Sarah Jacoby

kreeg de opdracht om een ​​appartement in een oude school in New York City te renoveren. "Het gebouw was oorspronkelijk ontworpen als basisschool, maar werd in de jaren tachtig omgebouwd tot woonruimte", legt Sarah uit. “Dus omdat het niet speciaal voor appartementen is gebouwd, zijn er allerlei eigenaardige ruimtes. De vloeren zijn bijvoorbeeld niet volledig uitgelijnd, dus een van de grote uitdagingen was om hier een samenhangende omgeving van te maken. Er waren veel vreemde, overgebleven ruimtes, dus we werkten eraan om die leefbaarder te maken. "

NA: “We voelen ons zo thuis in onze slaapkamer”, zegt de huiseigenaar. "Het is een echte terugtocht uit de stad na een lange dag - en de laatste tijd is het zelfs een toevluchtsoord geweest van de rest van ons huis tijdens quarantaine." De opslag is samengesteld uit IKEA kasten met Halfhandgemaakt deuren, die op maat zijn geverfd om te passen bij de muren.

Ty Cole

De huiseigenaren waren jaren geleden verliefd geworden op de ruimte en hadden er altijd hun ogen op gericht als een potentieel droomhuis. 'We hielden van het oude school- huisgevoel, de baksteen, de toren - het had geweldige botten. We wisten dat de woonruimtes een nieuwe indeling nodig hadden en wilden een extra badkamer voor gasten krijgen ”, zegt een van de eigenaren. “Het meest opwindende was een stap terug doen en beseffen hoeveel we eigenlijk konden doen. We verwachtten dat meer van onze ideeën categorisch uitgesloten zouden zijn, maar Sarah en haar team leunden altijd tegen moeilijke problemen aan en kwamen met ongelooflijk creatieve oplossingen. Ze was altijd op zoek naar nieuwe ruimtes om terug te winnen en kwam met ongelooflijke ideeën, groot en klein. "

NA: "Een van mijn favoriete plekken in dit project is de kinderbadkamer", zegt Sarah. “Het was een prioriteit voor de klant om een ​​badkamer toe te voegen, en we moesten echt zorgvuldig nadenken over een moeilijke bestaande toestand om dat mogelijk te maken. Dus ik beschouw het als een echte overwinning op de logistiek. Dat we erin geslaagd zijn om daar een superleuke badkamer te krijgen, is een wonder. Het is zo'n gestolen ruimte. "

Ty Cole

Een van de belangrijkste prioriteiten voor de huiseigenaren was om nog een complete badkamer toe te voegen, van twee baden naar drie. “We hebben het loodgieterswerk veel omgelegd, wat in een historisch gebouw een uitdaging was. Maar nu hebben mijn klanten een en-suite hoofdbad, een en-suite bad in de kinderkamer en een extra complete badkamer '', zegt Sarah.

NA: "Ons gastenbad is veel mooier dan alles wat we verdienen", zegt de huiseigenaar. Het behang is van Pierre Frey.

Ty Cole

De veranderingen zijn perfect gebleken in de tijd van quarantaine. "We hoopten dat dit waar zou zijn, maar we hebben onszelf echt veel privéruimtes gegeven die mensen onafhankelijk van elkaar kunnen gebruiken", zegt de huiseigenaar. “Een van ons kan halverwege de trap op kantoor zijn, een ander ontspannen of werken in de woonkamer, de kinderen kunnen in hun kamer spelen. Zelfs met de lange bezoeken van onze schoonouders aan de westkust, voelt niemand zich op elkaar. Het is een echte prestatie in een appartement in NYC. "

Het project was een echte samenwerking met Sarah, de huiseigenaren en de binnenhuisarchitect, Kelly O'Connell. "We stuurden afbeeldingen en tekeningen heen en weer naar elkaar, en we brachten persoonlijke bezoeken om materialen en armaturen te bekijken", zegt Sarah. “We hadden een duidelijk idee van waar we heen wilden, maar het goedkeuringsproces duurde ongelooflijk lang. We hadden de zaken kunnen versnellen door compromissen te sluiten bij ontwerpkeuzes, maar we kozen ervoor om dat niet te doen. " 

NA: De eigenaren houden van het uitzicht dat ze over Brooklyn zien.

Ty Cole
instagram story viewer