Jeremiah Brent neemt een appartement in Manhattan van eenvoudig tot adembenemend

De beroemde ontwerper gebruikte kleur en textuur om warmte en intimiteit te geven aan een huis met een koekjesvorm in West Village

Ondanks de frequente tv-optredens en af ​​en toe tijdschriftfunctie op zijn lieve familie, Jeremiah Brent blijft in de eerste plaats een ontwerper. Zijn passie voor interieurs is voelbaar. "Ik geloof echt in het creëren van een ruimte op basis van de momenten die je je voorstelt in dat huis te wonen", zegt Brent, de gastheer van OWN's Home Made Simple en zal schitteren in TLC's Gehuwd met Design met echtgenoot Nate Berkus. "Een manier vinden om je huis opnieuw te interpreteren als een uitdrukking van hoe je leeft, is echt een goed ontwerp."

Natuurlijk gebruikte de decorateur zijn eigen persoonlijke ontwerpovertuigingen bij de revisie van een reserve van 2500 vierkante meter Appartement in New York voor een Nicaraguaanse familie die zowel functie als stijl waardeert. Eerste op de agenda: het creëren van een ruimte die uniek aanvoelt voor de klanten, terwijl de ruimte wordt gemaximaliseerd voor hun levensstijl. "We hebben alles toegevoegd", zegt Brent, erop wijzend dat het hoofdappartement één grote kamer zonder muren was. "Dus moesten we creatieve manieren bedenken om niet alleen visuele interesse, maar ook architectuur te geven." Om dat te doen, verwerkte hij lambrisering langs het plafond, die geeft een subtiele textuur en een rustgevend gevoel van warmte in een eethoek naast de keuken, een ruimte die veelzijdig genoeg is om te dienen als etentje en om te lezen baars. Hij bouwde ook boekenkasten langs een muur en een gang die u voor privacy kunt afsluiten, en plaatste glas en ijzer deuren om een ​​humeurige, uitnodigende foyer te creëren waarvan hij zegt dat hij 'je gronden als je door de deur loopt'. En een kamer waarnaar Brent verwijst als de "

James Bond kantoor ”fungeert ook als logeerkamer en is omsloten door glazen deuren die met een druk op de knop troebel worden om privacy voor bezoekers te creëren.

Videografie door Bil Thompson

Een ander element dat de transformatie van het appartement mogelijk maakte, was Brent's innovatieve gebruik van verzadigde tinten. "Dit project was een echt vertrek vanwege de kleur", zegt de ontwerper over het dramatische blauw dat het hol bedekt. "Ik hou van een zeer gecontroleerd kleurenpalet, maar ik wilde een ruimte voor kleur als de nieuwe neutraal." Hij zette de schaduw op het gordijn en de bekleding van de bank om een ​​samenhangend cocooneffect te creëren. Een paar vintage Joseph-André Motte-stoelen opnieuw bekleed met een verbrand-oranje Lee Jofa-fluweel voegen een laag weelderigheid toe die het gezellige gevoel versterkt. Het gevoel van continuïteit voert door in een gedempte grijze gastenkamer, een ruimte die zowel de sfeer van toevluchtsoord die de residentie doordringt als de persoonlijkheid van het gezin dat er woont, onderstreept. Het is een gevoel dat Brent in elk project altijd zorgvuldig onder woorden brengt. "Je huis is de meest oprechte en eerlijke weerspiegeling van wie je bent, waar je bent geweest en waar je heen wilt", zegt hij. Dankzij Brent ziet de toekomst van dit appartement er rooskleurig uit.


  • Deze afbeelding kan Meubels Huisdecoratie Binnenhuisarchitectuur Binnenshuis Tafel Kamer Woonkamer Stoel Mens en persoon bevatten
  • Afbeelding kan meubelplank, kast, kast en boekenkast bevatten
  • Deze afbeelding kan Meubels Tafel Koffietafel Bank Kamer Woonkamer Binnen en Stoel bevatten
1 / 6

Foto: Brittany Ambridge

“We wilden dat de ruimte humeurig zou aanvoelen, maar terwijl je er doorheen beweegt, niet donker aanvoelen; we wilden dat het nog steeds luchtig zou zijn, ”zegt Jeremiah Brent van een appartement van 2500 vierkante meter in New York dat hij onlangs heeft ontworpen. Een tafel van Andrianna Shamaris verankert de eethoek van de keuken, waar vintage schoolstoelen uit de jaren 50 tegenover een bank zitten met daarop kussens bekleed met een Pierre Frey kleding stof.

instagram story viewer