Utforsk et kunstfylt familiehjem i Connecticut som balanserer komfort og raffinement

New York-designer Sara Story hjelper en vestkystfamilie med å bringe sin tradisjonelle Greenwich-eiendom inn i det 21. århundre

Som det viktigste landet for noen av 1900-tallets mest velstående familier - med etternavn som Rockefeller, Gimbel og Post — den tony Connecticut-byen Greenwich er full av viltvoksende eiendommer som bærer sin tradisjonelle estetikk som et merke av ære. Men i deres 22.000 kvadratmeter store hjem bestemte en vestkystfamilie på fem seg for å riste støvet fra det gamle og tilføre husets ikoniske struktur med en dose moderne kraft.

"Huset hadde et så sterkt synspunkt da vi gikk inn i prosjektet," sier New York-baserte designer Sara Story av den klassiske singel-eiendommen, som opprinnelig ble designet av det anerkjente arkitektfirmaet Shope Reno Wharton i 1996. “Det føltes veldig tungt og mørkt, og det ble hugget opp på en uvanlig måte. Men skalaen var veldig fin. Vi trengte bare gi den litt ansiktsløftning. ”

Hun begynte med å slå ned vegger og konsolidere rom for å la lys trenge inn i husets indre, og erstatte noe av det mer maskuline tre er ferdig med hvit gips for å etablere et elegant, tidløst utseende som lener seg mer på europeisk minimalisme enn amerikansk old school storhet. Kjøkkenet krevde en renovering av tarmen, men de aller fleste endringene forble kosmetiske. ”Beinene var veldig bra, så det handlet mer om å prøve å finne ut hvordan man kan gjøre plassen til det den skal være for klienten - hvordan man kan sette sitt preg på det,” sier Story.

I solariumet, et sittegruppe bestående av Carlos Motta stoler og et cocktailbord av Paul Kingma fra 1.dibs har en passende pièce de résistance: en Baccarat-lysekrone i begrenset utgave av Philippe Starck.

Med sikte på å modernisere gjennom form og form, valgte hun en nøytral palett lagd med kule toner og en sofistikert blanding av materialer, samt en samling kunstverk av museumskvalitet og skulpturell årgang og spesialtilpassede møbler og tilbehør som er mesterverk i seg selv Ikke sant. "Huseieren har god smak og vet hva hun liker," sier Story. "Men det var viktig at rommene føles forhøyede, lyse og luftige, men også komfortable og holdbare nok til å virkelig bli brukt." I et familierom, et par svenske lenestoler fra midten av århundre som er polstret i et svingete Le Manach-stoff, spiller av en grafisk veggbelegg av Porter Teleo; de sitter overfor en tilpasset sofa betrukket med en hardtarbeidende Holland & Sherry ull. Den pulserende pandamarmoren i det primære badet blir avkortet av wainscoting for å skape en følelse av intimitet, samt et visuelt avbrekk for å hindre at rommet føles for tungt. Og en tilpasset vegginstallasjon av kunstneren Amy Kao injiserer en livlig dose personlighet i spisesalen.

Resultatet er et hjem som kunstnerisk balanserer luksus og tilnærming - et innendørsbasseng og solarium med en hage full av kyllinger. “På slutten av dagen ønsket vi at rommene skulle være innbydende og trøstende,” sier Story, “fordi dette til slutt er et familiehjem. Den ble designet for å tåle alle nyanser i hverdagen. ”


  • en storslått hvit inngangsport
  • Bildet kan inneholde møbler Stolerom Innendørs Spisestue Wood Art Interior Design and Plant
  • et grått og hvitt kjøkken
1 / 14
New York-designer Sara Story forvandlet en bedøvet 22.000 kvadratmeter stor dame i Greenwich, Connecticut, til et moderne tilfluktssted for en nylig flyttet vestkystfamilie. Historien handles i maskulint treverk for smidig hvit gips for å etablere et elegant, tidløst utseende som etterligner europeisk minimalisme. En ull og mohair Alt for Living løper, en Alexandre Loge lysekrone, og et bord av bronse og travertin av Chahan Design skape en varm velkomst i oppføringen.

instagram story viewer