Den fantastiske restaureringen av en 129 år gammel yachtklubb av Lucas Studio

Designer Joe Lucas hoppet på sjansen til å hjelpe til med å gjenopplive sin barndoms sommerferie

Da han ikke var ombord på en seilbåt, tilbrakte Joe Lucas barndommens somre å lære kriker og kroker i den historiske New Jersey yachtklubben der familien hans hadde medlemskap. "Jeg kjente bakhallen og de hemmelige rommene fra å løpe rundt og utforske og opptre i sort-showet som barn," husker han. "Synes at Skitten dans, men sunnere og med mye mer madras og Lilly Pulitzer. "Men år senere, etter Orkanene Irene og Sandy rev gjennom byen, den strukturelle integriteten til den idylliske havneklubben var i fare. Serendipitously hadde Lucas sitt eget interiørfirma, Lucas Studio, på det tidspunktet; han meldte straks frivillighet til talentene sine for den store revisjonen av bygningen som hadde huset alle hans ungdommelige eventyr.

Klubben, som ble grunnlagt i 1888, hadde vokst jevnt og trutt i løpet av forrige århundre, og spiret øst og vest utvidelser. Da firmaet til Lucas ble videreført til restaureringsprosjektet, var det allerede lagt planer om å erstatte dem dårlig designede tillegg med vinger som inkluderer kjøkken, kontorer, bar og spisestue - alt med fantastisk utsikt over bukta. Selvfølgelig fikk stiftelsen også en makeover; bygningen sitter nå omtrent ti meter over bukten på et lag med betong som helles over 60 fot stålstøp.


  • Bildet kan inneholde Water Waterfront Dock Port Pier og Building
  • Dette bildet kan inneholde møbler skjenk Tre innendørs rom løvtre interiørdesign og gulv
  • Dette bildet kan inneholde gulv gulvrom stue innendørs møbler interiørdesign lobby tre og sofa
1 / 10

Etter å ha lidd gjennom to orkaner, hadde New Jersey yachtklubben der designeren Joe Lucas hadde tilbrakt dusinvis av somre som barn, behov for en seriøs restaurering. Med så gode minner der, tilbød Lucas sine tjenester så snart det var på tide å renovere. Før han taklet interiøret, ble den historiske sentrumsdelen av bygningen hevet ti meter fra vannet, og nye vinger ble lagt til.


Med de arkitektoniske endringene på gang tok Lucas utfordringen med å oppdatere klubbens interiør uten å respektere stedets rike historie. "Flertallet av medlemmene ønsket ikke at det skulle være et stort, fancy, skinnende nytt sted," forklarer han. "De ønsket at sjarmen og tradisjonene skulle være den samme. Luktene. Utsikten. Merkene. Det var ingen liten oppgave å få det og for å få det til å fungere og føles som en ny bygning. "Arbeide med et medlem og en tillitsmann som sitt lydstyrke, han nærmet seg designet som han ville for en privat bolig - komfort, farge og tekstur var toppen av tankene.

Paletten - en blanding av blått, grønt, skarpt hvitt og mykt grått - er målrettet dempet for ikke å lese for kitschy eller tema. Hint av marine skinn, messing, mahogni og til og med bølget tapet er Lucas stille nikk til bygningens forbindelse til vannet. Imidlertid er det en unapologetisk nautisk berøring: flagg, overalt. Det er klubbburgeer fra hele verden spent over hovedspisesalen; personlige signalflagg, som representerer medlemsfamilier, hengende i salen i ovenpå; og seilingspokeflagg som smykker veggene til Ballroom. "Jeg har til og med en der oppe som jeg vant for klubben da jeg var 16 år," bemerker Lucas.

Han er ikke det eneste medlemmet som er stolt av bygningens nye innredning. "Det beste jeg kan høre er at klubben føles som før, men bedre. Eller når noen oppdager eller kommenterer en detalj de bare la merke til eller verdsatt for første gang. Det er de små tingene som gjør meg glad, sier han. "Men det største komplimentet jeg kan få er når de sier til meg: 'Vi føler at vi er hjemme igjen.'"

instagram story viewer