Denne Transformed Prewar Apartment er vårt # DreamHome

Det elegante nye interiøret gir stedets utsikt over Washington Square Park et løp for pengene

Helt siden de flyttet til New York City, designerduoen Suzanne og Lauren McGrathklientene hadde bodd i Washington Square Park, raskt forelsket i nabolaget. Så da det unge paret fant en leilighet før krigen i utkanten av parken, med utsikt over den ikoniske buen og nær nok at musikken til klarinetter flyter opp og gjennom enhetens vinduer, de visste at de ønsket å stifte familie der. Det var bare ett problem: "Det hadde ikke blitt rørt på lenge, så det trengte mye arbeid," sier Lauren. Hun og moren, medstifter av McGrath II, fikk straks i oppdrag å oppdatere interiøret - men ikke for mye. "De lette etter noen som ville sette pris på bygningens historie," forklarer Suzanne. "De ønsket at det skulle være eklektisk, men de lette ikke etter en moderne tolkning." Starter fra bunnen av, Lauren og Suzanne slått ned vegger og hentet inn nye arkitektoniske detaljer til elegante rom som var vennlige snarere enn gammeldags. EN

nøytral fargepalett (med noen få farger) regjerer - til slutt er hovedhendelsen utsikten til den kjente Manhattan-scenen nedenfor. Les videre for de store takeaways fra den imponerende transformasjonen.

Ja, de rev en vegg, men ikke alt. "Det pleide å være at det var en vegg som skiller spisestuen og stuen," sier Suzanne. "Vi diskuterte alle hvordan det egentlig ikke er slik folk lever lenger. Men i stedet for å ta veggen helt ned, følte vi at det måtte være noe interiørarkitektur for at rommene skulle føles komfortable og også funksjonelle. Kundene er begge intellektuelle som elsker bøker og lesing, så vi bestemte oss for å designe denne bokhylla som skulle bære over og rundt områdene der de mindre åpningene pleide å være. Det som virkelig skapte, var en mulighet for alt lyset fra den eksponeringen fra siden til å strømme inn i stuen, og det transformerte bare rommet. "

Før: Kjøkkenet var smalt og mørkt.

Åpne hyller er ikke et sikkert bud på hvert kjøkken. "Kundene var veldig spesifikke i begynnelsen av prosjektet at de ikke ønsket noe rot," sier Lauren. "Så rett utenfor flaggermusen var åpne hyller ute. I New York City er det bare så vanskelig å ha åpne hyller, for selv i et kjøkken som dette, alt er fylt til randen. "Suzanne legger til," Jeg elsker åpne hyller, men det må være for en kresne person. Det må kureres. Hvis det ikke er din stil, bør du sannsynligvis gi den en glipp. "

Ingen takbelysning? Ikke noe problem. "Vi brukte små stående lamper som arbeidsbelysning," sier Suzanne i stueoppsettet, "og vi la til bildelys over bokhyllene, noe som hjelper mye med stemningen. Og så er det bare mange lamper, som lampen på baksiden av konsollbordet; den har tre pærer i, så den gir mye lys. Når vi lager møbelplanen, trekker vi inn belysningen slik at alt blir konseptualisert sammen. "


  • Dette bildet kan inneholde møbelteppe Stue innendørs romstol og ottomansk
  • Bildet kan inneholde gulvgulv innendørs Trehusbygg og løvtre
  • Bildet kan inneholde møbler og planter
1 / 11
Etter: "Komfort var viktigst," sier Lauren. I stuen er en skreddersydd sofa og stoler polstret i nøytrale toner med subtile fargetoner. Salongbordet av karamellskinn er Thomas O’Brien for Century Furniture; trestolen er vintage.

Å finne det perfekte kombinasjonsbordet og stoler er en prosess. "I dette tilfellet elsket vi stolens linjer. Vi så oss mye rundt for å finne et bord som var en god følgesvenn. Bordet er en veldig moderne, men veldig enkel form, og det er ordene jeg vil bruke for å beskrive stolene, sier Suzanne.

Baderomsbelysning trenger ikke å være lampetter og flere lampetter. "Oppgavebelysning fungerer spesielt i et bad som ikke er ditt daglige bad, hvor det handler om funksjonalitet - i et pulverrom er det mer stemningslys," sier Suzanne.

Det er absolutt mulig å sette sengen foran et vindu. "Vi designet et sengegavl som var veldig lavt," sier Lauren. "Stoffet er laget av dette selskapet som heter Sandra Jordan. Hun får all ullen sin fra New Zealand fra disse spesielle sauene, og den kommer i denne vakre kremen som har denne vertikale stripen. Det er bare så mykt at det føles som kashmir. "

instagram story viewer