To små bad har store personligheter i denne leiligheten i Brooklyn

Denne 2500 kvadratmeter store leiligheten ligger i 13. etasje i førkriget, og har utsikt over både Brooklyn Museum og Brooklyn Botanic Garden. Art Deco bygning fra 1926. Frederick Tang Architecture omkonfigurerte den opprinnelige utformingen for å åpne hjemmet, og kombinerte historiske elementer med moderne detaljer mens de gjenspeiler familiens følsomhet og uformelle livsstil - et par som arbeider i kunsten med to barn. Hvert rom har sin egen karakter og egenart, inkludert det gledelige barnebadet og det helt nye gjestebadet.

Barnas bad

FØR: På dette badet designet for to unge søstre, sto Frederick Tang Architecture overfor noen tekniske utfordringer, som for eksempel å lage en kantløs dusj i førkrigsbygningen. "Vi måtte fordype dusjpannen for å oppnå den skjelvløse detaljene," sier Frederick Tang, grunnlegger, designdirektør og hovedarkitekt ved Frederick Tang Architecture.

Eieren ønsket å sørge for at jentene hans hadde et spesielt rom, så Frederick valgte en lys blanding av farger for å få det til. “Dette badet startet virkelig med flisen - en keramisk flis med geometriske former i lettelse av indonesisk-nederlandsk interiør og produktdesigner

Kho Liang Ie for Mosa, Sier Frederick. "Vi visste at vi ønsket at dette badet skulle være lekent og muntert, men ikke tematisk" barnelignende. Da vi fant denne flisen, føltes den perfekt for dette prosjektet — enkel og nøytralfarget, men med morsom geometrisk struktur. ”

ETTER: Dimensjonale fliser designet av Kho Liang Ie og produsert av MOSA kombinere med fargerike VVS-inventar av VOLA og vegglamper fra Barn Light Electric, skaper en morsom og ung atmosfære.

For Barbara Reyes, direktør for design, interiør og merkevarebygging ved Frederick Tang Architecture, ble den teksturerte flisen et tomt lerret for resten av elementene. “RAL-fargetilbud ble en mulighet for en fargestiftlignende palett for VVS-armaturene fra VOLA — inkludert P-fellen, lysarmaturer fra Barn Light Electric, og til og med mini-lagringsbeholdere på hyllen, ”sier hun.

Med sin lyse enkelhet og munter innredning er detaljene tydelig det som gir dette badet sin karakter.

Gjestebadet

FØR: "Vi flyttet badet fordi det okkuperte et vindu som vi ønsket å innlemme i et gjestesoverom," innrømmer Frederick. "Vi mistet naturlig lys på badet, men vi fikk et rom for gjesterom." Teamet bestemte seg da for å skape en mørk, humørfylt atmosfære.

“Siden eieren foretrakk en håndlaget følelse framfor plassen, visste vi at Marokkanske Zellige fliser av Mosaic House ville være en perfekt spesifikasjon siden hver flis varierer i form, størrelse og til og med farge, ”sier Barbara. "Vi elsker den vakre, grove teksturen som blir til i installasjonen."

ETTER: Etter å ha sett kranene på badet på den italienske restauranten West Village I Sodi, overtalte huseieren lett Frederick Tang Architecture om at det ville passe perfekt. "Vi spores opp og kjøpte den fra Lefroy Brooks," sier Frederick. Vintage vegglamper fra Tyskland av Cosack omfavne den historiske opprinnelsen til leiligheten. "Det var skjebnen å finne disse fasetterte lampene fra 1960-tallet," sier Barbara. "De ble opprinnelig installert i et tysk teater, et lekent nikk til kundenes kreative interesser."

"Vi bruker disse ofte i våre prosjekter, men hadde aldri laget en teller ut av det," legger Frederick til. "Det var litt av en utfordring å detaljere den undergravede vasken." Siden eieren elsker rikere toner, er designere startet med marineflisen, valgte valnøtt til fresearbeidet og malte veggene en blågrønn farge. "Denne paletten minnet om havdypet, så vi innlemmet tropiske aksenter i badetilbehøret," sier Barbara. "Dette koselige badet transporterer deg."

instagram story viewer