Denne Hamptons Getaway er designet for friluftsliv

På Long Island East End foredler designeren Juan Montoya en vandrende singelstilbolig med praktfulle, kunstfylte interiører som omfavner dens strålende setting

Denne artikkelen dukket opprinnelig opp i juli 2014-utgaven av Architectural Digest.

Designer Juan Montoya var begeistret da to av hans favorittklienter endelig kjøpte et hjem i Hamptons etter 20 år med prøving og feiling på Long Island East End. Han var enda mer fornøyd da de ba ham om å gjøre huset perfekt for dem. Men Montoya, som tidligere hadde jobbet med paret på leiligheten sin på Manhattan, var også litt bekymret.

Opprinnelig hadde paret - hvis forretningsinteresser ligger i hotell og eiendomsutvikling - ønsket å bygge. De hadde brukt fem år på å prøve å kjøpe et stykke jord de elsket i Southampton, men forhandlingene gikk på kl snegletempo, og de ønsket å kunne nyte ferien med sine tre barn (nå tenåringer) mens barna fortsatt var ung. Til slutt vandret parets øyne ved siden av, hvor en 11,500 kvadratmeter Shingle Style-bolig nærmet seg ferdigstillelse på 2,75 dekar med fantastisk utsikt over Heady Creek og praktfulle solnedganger, pluss lyden av surfen som krasjer i avstand. Var dette, undret de seg, deres drømmehus i forkledning?

Hjelp til å overbevise dem var slike fasiliteter som et biljardrom, vinkjeller, treningsstudio, badstue, tennisbane og svømmebasseng, i tillegg til bemanningskvarterer, et gressletter de kunne bruke til baseball, og plass til et basketballbane. Men paret følte at stedet manglet noen reell omfavnelse av naturen - eiendommen hadde ikke et eneste tre og tilbød bare en mager veranda å ta i seg havbrisen og feiret lys som har elsket generasjoner mot øst Slutt. Videre krevde den uinspirerte utformingen finessering. Hvert hus, insisterer Montoya, trenger litt mystikk og drama - og innfall. Designeren justerte den originale planløsningen for å lage "sekvensielle interiørutsikter med innvirkning", fjerne visse vegger og sette opp nye for å skape det han omtaler som "slør."

Men de første store endringene Montoya gjorde var å åpne huset utover. Til å begynne med la han til en overbygd veranda som strekker seg over baksiden av huset, og introduserer flere steder for avslapning og underholdning utendørs. Over verandaen bygde designeren en balkong for å nyte sol og frisk luft om dagen og cocktailer om kvelden - alltid med spektakulære utsikter. På samme måte som på fronten av bassenghuset, utviklet Montoya et fantastisk spiseplass med pergola-topp, som blomstrer med clematis og blåregn i sesongen. "Det var inspirert av et hjem vi leide en sommer i nærheten av Saint-Tropez," sier kona. "Vi elsker å spise utendørs." Montoyas mål var å maksimere samspillet med de naturlige omgivelsene og det nylig anlagte området som ble beplantet med Japanske lønner, lindens, myrter, sedertre og epletrær, samt buksbom- og ligusterhekker, en overflod av hortensiaer og en blomstrende organisk grønnsak hage. Montoya konfigurerte også tilnærmingen fra gaten og erstattet den rette landingsstripen med en mer elegant feiende kurve som ender i en stor forplass. En gang inne i huset, en dramatisk entré med dobbel høyde dominert av en fantasifull messing lysekrone og et par outré Marilyn Minter motefotografier, blant andre kunstverk, setter en livlig tone. Tidligere ble besøkende møtt med utsikt inn i spisestuen, men Montoya lukket den av og installerte en av hans slør og sørge for at ethvert borddekorasjon eller festtema vertinnen planlegger er en overraskelse, en avsløre. "Når gjestene går langs veggen vi la til, blir de kjent med huset før de ser hvor de skal sitte til middag," forklarer Montoya.


  • Bildet kan inneholde gressplanter utendørs Lawn Park Water and Garden
  • Bildet kan inneholde bygningen og treet til gressplenens hus
  • Bildet kan inneholde trapp Interiørdesign innendørs stue teppegulv menneske og person
1 / 14

Forbedringer laget av Juan Montoya Design til et familiehjem i Southampton, New York, inkluderer en spiseplass med pergola-topp som firmaet la til bassengområdet. Chaiselongene, av John Hutton for Sutherland, er polstret i et Perennials-stoff.


Ytterst i inngangspartiet ble en serie skap fjernet, og en vegg ble åpnet for å koble det store rommet og stuen og forbedre flyten. Gjennom disse områdene er møblene - inkludert mange deler som er spesielt designet av Montoya - lavt og moderne og holder siktlinjene til det åpne. Stoffer (fuktig fløyel og semsket skinn blant dem) favoriserer solide, jordfarger, med en fornuftig bruk av mønster, som i gardinene: "Vi fant stoffer som har interesse, men som er veldig lette," designeren sier. "Det er en følelse av mykhet som jeg liker."

Et av de ledende prinsippene for innredningen var å "unngå alle Hamptons-klisjeer, som pistasjgrønn," sier Montoya og ler. "Innenfor dette tradisjonelle husets språk, gjorde vi alt for at det skulle føles moderne." Brannen brenner i de levende og flotte rommene, opprinnelig veldig storslåtte, er nå minimalistiske og lave, noe som gir mer veggplass for oppheng kunstverk. Parets samling, som de bygger med rådgiver Kim Heirston, tilfører visuell energi, takket være brikker som spenner fra et dynamisk Aaron Young-dekkmarkeringsmaleri i stuen til et fantastisk Victor Matthews-lerret i datterens soverom.

Skulpturelle etnografiske objekter gir et verdslig notat til de fleste rom, inkludert den grasiøse mesteren suite, hvor en indonesisk bronsegong gir en uttalelse over den skinnpolstrede sengen designet av Montoya. I det lysende tilstøtende badet fungerer en antikk afrikansk stige som et håndklehylle, mens en koselig ebonisert dagseng av Montoya vinker. Akkurat som innbydende er hovedsoveromets hjørne-sittegruppe, foret med bokhyller og en veggdekke med gressduk, med luksuriøse tepper som går under føttene. Effekten er raffinert, men ikke dyrebar.

"I Hamptons tror jeg for mange hus leser som" Se på meg, men ikke berør. "Det er å beseire formålet med design," sier Montoya. “Hjemmet ditt skal være som en favorittoppskrift som du kommer tilbake til igjen og igjen for glede og næring det gir. I dette huset er det lidenskap, og eierne føler seg komfortable - de er glade her. " Og det, legger designeren til, betyr at han har lyktes.

instagram story viewer